כללי חפש החלף לניקוד באינדיזיין

• הוסף לסימניות
קורה לפעמים שהטקסט המנוקד המיובא מוורד, מנוקד בצורה שגויה, כלומר למשל כשיש באותה אות פתח ודגש, ניקדו את הפתח ואח"כ את הדגש (במקום הפוך), ואז בפונטים מסויימים (לי זה קורה בכל הפונטים של פונטביט) זה יוצא כמו בתמונה.

השאלה שלי האם יש נוסחה לתקן את זה.
כלומר - להחליף [ניקוד כלשהו] שאחריו [דגש],
ל- [דגש] שאחריו [ניקוד כלשהו].

(כשזה דגש ואח"כ ניקוד, אין את הבעיה).

תודה רבה!

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 1.3 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
אני עדיין מתלמד על האינדזיין, אבל אם נראה לך שהבעיה היא בסדר הניקוד שבוורד, אז אולי תעשה בוורד החלף, לא???

• הוסף לסימניות
א. ובוורד איך עושים??
ב. לפעמים זה כבר אחרי עיצוב פסקאות וכדו', וייבוא מחדש יקלקל אותו.

כנראה יש לזה פתרון בגרפ, מי שיודע אנא שיכתוב...
(ומסתבר שזה נצרך מאוד, כי הרבה מהטקסטים באינטרנט - ולא רק - הם כאלה)

• הוסף לסימניות
כן אתה צודק בייבוא מחדש,
אבל מי שכן בקיא גדול בגרפ זה אליעזר אביחייל, אני מאמין שמחר, אם לא הערב , הוא יכתוב לך משהו......

אבל אם אתה שואל על וורד איך עושים, אז פשוט מאוד, (קודם שמירה בשם, כדי לא להרוס....) ואז בחיפוש והחלפה, אז תעשה קודם ניקוד ָ ואח"כ ּ ואז החלף ב- ּ ָ וככה תעשה גם לפתח וכו'

אני מקוה שאני לא יזיק לך, עדיף לך להמתין מעט לאליעזר אביחייל.... - אם לא אז תעשה ייבוא מחדש.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה לשלמה על הלינקים המקיפים.
אני משתמש בלינק השני שהביא, זה:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=121096&highlight=ניקוד

ובייתר מיקוד, זה:
http://www.prog.co.il/showpost.php?p=922217&postcount=9

היתרון בו על פני מה שכתב אחר כך, הוא כמבואר בלינק, שבאותיות ו, ז, צריך לא להפוך.

ואם תרצו בוורד:
החיפוש אותו חיפוש כמעט, רק החלף ה+ ב@ והפעל שימוש בתווים כלליים.
בהחלפה כתוב \ במקום דולר.

כך: \1\3\2

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה