כללי חפש והחלף של גליף

• הוסף לסימניות
איך ניתן להכניס גליף של מה שמופיע אחרי שם הוי"ה (אדון הכל היה הווה ויהיה וכו')
וכן לאחר אליקינו
איך אני מכניס את זה בצורה שזה יהיה לי לאחר כל שם הוי"ה ושם אלקינו
בתודה

• הוסף לסימניות
אתה מדבר על גליף שנמצא בגופן, או שיצרת אותו עצמאי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avram;1691463:
אתה מדבר על גליף שנמצא בגופן, או שיצרת אותו עצמאי?

הגליף עצמו נמצא בגופן שלו לא יצירה שלי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניסים גדסי;1691487:
הגליף עצמו נמצא בגופן שלו לא יצירה שלי

תוכל להכניס אותו לטקסט בפעם הראשונה עם החלונית Gilphs (בתפריט Type), להעתיק אותו ולהדביק בחיפוש ובהחלפה כמו כל טקסט

• הוסף לסימניות
אפשר הסבר איך עושים את זה

נכתב ע"י avram;1691500:
תוכל להכניס אותו לטקסט בפעם הראשונה עם החלונית Gilphs (בתפריט Type), להעתיק אותו ולהדביק בחיפוש ובהחלפה כמו כל טקסט

אפשר הסבר איך עושים את זה

• הוסף לסימניות
פתח את החלונית Gilphs, תמצא את הגליף אדון הכל ותלחץ עליו דבל קליק, הוא יכנס לטקסט למיקום שנמצא סמן הטקסט, אח''כ תסמן אותו ותעשה העתק (קונטרול C) או גזור (קונטרול X), פתח את חלונית החיפוש (קונטרול F), בחיפוש תרשום שם הויה, ובהחלפה תרשום שם הויה ואחריו תעשה הדבק (קונטרול V), תלחץ Change All וכל מקום שמופיע שם הויה יכנס אחריו אדון הכל.
תחזור על הפעולה עם אלקים וכל מה שאתה צריך
אם לא הצלחת, תודיע איפה זה נתקע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה