חפתים...

• הוסף לסימניות
לאן לקחה אתכם המילה?

א. יוקרתי +לא שגרתי

ב. יוקרתי בהקשר ביגוד

ג. יוקרתי בהקשר גברים בלבד

ד. מוקפד ואיכותי אך לא יוקרתי.

תודה.

• הוסף לסימניות
ג.

(וקשה לי להאמין שרק לדעתי.)

• הוסף לסימניות
ד.
(אז מה - לענ"ד, התשובה תלויה בזרם אליו משתייכים)

• הוסף לסימניות
בהקשר גברי בלבד.
יוקרתי? תלוי איזה......

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לללי;824785:
(אז מה - לענ"ד, התשובה תלויה בזרם אליו משתייכים)
אכן. התעצלתי לציין זאת אך דעתי כדעתך.

• הוסף לסימניות
ג
(משתייכת למגזר החסידי)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כל התשובות לא נכונות...

לא יוקרתי
ומתגנדרן

(אבל האמת אני לא מהמגזר הנכון לשאלה הזו.)

• הוסף לסימניות
גברים וזהו
אולי גם חתן, שבת ומחויט!

• הוסף לסימניות
כלום,
לקח אותי למשהו שפעם חשבו שהוא יוקרתי ויפה, היום עבר זמנו...

וגם אני לא מהמגזר הנכון לשאלה כזו...

• הוסף לסימניות
תודותי לעונים!

ואגב, כששואלים "מי צריך דיאטה" לא מתכוונים שדווקא השלד יענה....

• הוסף לסימניות
ד.
(אבל... בהקשר לגברים).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה