חצאיות בנקסט

• הוסף לסימניות
יש לי שאלה בקשר לחצאיות שמזמינים מנקסט:
החצאיות אצלם הרי קצרות מידי בשביל בנות ישראל הכשרות והצנועות. אז עד גיל שלוש אן בעיה, אבל מעבר לזה...
חשבתי להזמין מידות גדולות ולהצר. יש למישהי פה ניסיון עם חצאיות שהזמינה במידה גדולה יותר, איזה מידות כדאי לקחת שיתאים לגילאי 4, 6, 8, וכו'.
אשמח אם בעלות ניסיון תחלוקנה איתי את המידע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר;1224676:
יש לי שאלה בקשר לחצאיות שמזמינים מנקסט:
החצאיות אצלם הרי קצרות מידי בשביל בנות ישראל הכשרות והצנועות. אז עד גיל שלוש אן בעיה, אבל מעבר לזה...
חשבתי להזמין מידות גדולות ולהצר. יש למישהי פה ניסיון עם חצאיות שהזמינה במידה גדולה יותר, איזה מידות כדאי לקחת שיתאים לגילאי 4, 6, 8, וכו'.
אשמח אם בעלות ניסיון תחלוקנה איתי את המידע.
אני לקחתי 6/7 לילדה בת 4 וזה עדיין קצר.בחורף לא קריטי עם גרביון
בקיץ שיקול של ...

• הוסף לסימניות
יש חצאיות שיש להם שתי סוגים:
ארוך וקצר.
כלומר כשמזמינים את המידה יש להם סוג של חצאית ארוכה וקצרה.
וגם אז צריך להזמין מידה יותר גדולה.
במיוחד נחצאיות תלבושת
בחצאיות מיני, הזמנתי לבת שלי בת 5 מידה 9 או 10
וזה עומד עליה טוב.
גם בשמלות זה מה שאני מזמינה ולא עשיתי שום תיקונים...
כבר קניתי לה כמה חצאיות והכל מצוין ומתכבס ממש טוב.

• הוסף לסימניות
הבת שלי בת 7 יחסית נמוכה, קניתי לה חצאית כפלים לבית ספר מידה 8. היה לה בול באורך (קצת אחרי הברך, עם גרביון).

בצדדים- יש גומי ומתחתי יחסית הרבה ויצא מצוין. חצאית מקסימה, לא צריכה גיהוץ, ונראית יפיפיה גם אחרי הרבה כביסות

• הוסף לסימניות
לתלבושת יש בפלייס חצאיות מצויינות וזולות ובאורך המתאים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bracha;1224787:
הבת שלי בת 7 יחסית נמוכה, קניתי לה חצאית כפלים לבית ספר מידה 8. היה לה בול באורך (קצת אחרי הברך, עם גרביון).

בצדדים- יש גומי ומתחתי יחסית הרבה ויצא מצוין. חצאית מקסימה, לא צריכה גיהוץ, ונראית יפיפיה גם אחרי הרבה כביסות

אפשר לקבל קישור לחצאית שקנית? כי לי אין נסיון טוב עם חצאיות בנקסט כמה שאת לוקחת גדול זה קצר או רחב בצורה לא הגיונית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dk;1224830:
אפשר לקבל קישור לחצאית שקנית? כי לי אין נסיון טוב עם חצאיות בנקסט כמה שאת לוקחת גדול זה קצר או רחב בצורה לא הגיונית.
רחב לא מפריע לי. אני מוכנה להשקיע תיקון.
האורך הוא זה החשוב לי.
DK, איזו מידה קנית ולאיזה גיל, והאם היה מספיק ארוך? אני לא מתכוונת לחצאית שנוגעת בברכים אלא לקצת יותר מזה:eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר;1224832:
האורך הוא זה החשוב לי.
DK, איזו מידה קנית ולאיזה גיל, והאם היה מספיק ארוך? אני לא מתכוונת לחצאית שנוגעת בברכים אלא לקצת יותר מזה:eek:

הנה
http://il.nextdirect.com/en/x532718s8

וגם זה
http://il.nextdirect.com/en/x532718s1

ואני מדגישה שוב, הבת שלי יחסית נמוכה, ואני מלבישה לה את זה עם גרביונים וזה מגיעה לה קצת מאחרי הברך.

קניתי לה מידה 8
לילדה בגובה רגיל הייתי לוקחת כן שתי מידות יותר. (בתנאי שהיא לא מידי רזה, כי קפלים מאד קשה להצר.)

• הוסף לסימניות
מותר לשאול כמה עולה חצאית תלבושת בנקסט?
שווה את ההשקעה של קניה וירטואלית + השקעה בתיקונים + סיכון לאי התאמה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1224928:
שמעת ממני מילה על חצאיות תלבושת?:rolleyes:

• הוסף לסימניות
סליחה אני רק שאלה...
מה זה נקסט?
יש בבני ברק חנות NEXT MEN
זה אותו דבר?
או שזו רשת שאפשר למצוא בקניונים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עפולה;1224937:
סליחה אני רק שאלה...
מה זה נקסט?
יש בבני ברק חנות NEXT MEN
זה אותו דבר?
או שזו רשת שאפשר למצוא בקניונים?

רשת אנגלית שיש לה גם אתר וירטואלי לקניית בגדים, שנעשה פופלארי באחרונה. שקיות עם סמל המותג באנגלית הולכות וכובשות את המדפים בסניפי הדואר השונים בריכוזים החרדיים בארץ.
:D:D:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bracha;1224787:
נכתב ע"י אסתר;1224932:
שמעת ממני מילה על חצאיות תלבושת?:rolleyes:

אסתר, אכן, שאלתי לא הופנתה אליך אלא לאחרות,
כדוגמת ברכה שרשמה שקנתה חצאית לבית הספר.

האתר חסום לי, אבל מענין אותי המחיר ולדעת עד כמה זה שווה...

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי לילדה בת 4 (שמנמנה :)) בגובה סטנדרטי לגילה, את החצאית הזאת במידה 5-6, יש לה גומי למתוח במותן, באורך זה מצויין (מתחת לברך).

קבצים מצורפים

• Screen capture 2.png
    KB 732.8 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1224928:

בוודאי.
42 שקל חצאית כפלים מקסימה, איכות מעולה.
בארץ קניתי חצאית של 'פעמונים' עלתה לי 90 שקל. (יותר מכפול)

אין להשוות את האיכויות. אפילו ש'פעמונים' יחסית איכות טובה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bracha;1225037:
בוודאי.
42 שקל חצאית כפלים מקסימה, איכות מעולה.
בארץ קניתי חצאית של 'פעמונים' עלתה לי 90 שקל. (יותר מכפול)

אין להשוות את האיכויות. אפילו ש'פעמונים' יחסית איכות טובה.

וגם האורך של החצאיות כפלים מצוינות
ואני מדברת על ילדה מאוד מאוד גבוהה לגילה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר;1224832:
האורך הוא זה החשוב לי.
DK, איזו מידה קנית ולאיזה גיל, והאם היה מספיק ארוך? אני לא מתכוונת לחצאית שנוגעת בברכים אלא לקצת יותר מזה:
קניתי בדיוק את החצאית שברכה הביאה בקישור, זה היה לפני זמן לילדה בת 11 לקחתי מידה יותר היה עדיין קצר ורחב בצורה לא הגיונית לדעתי לתיקון - החזרתי להם.

• הוסף לסימניות
אמנם מחיר של 40-50 ש"ח לחצאית איכותית הוא בהחלט משתלם.
בארץ, המחירים של החצאיות הטובות [של פעמונים] הם כ70-90 ש"ח.

אבל אל תשכחו שהילדות גדלות וגובהות... והחצאית משמשת בקושי לשנה.
אלא אם יש לך שיירה של בנות ואת רוצה להעביר את החצאית מאחת לשניה ולשלישית,
ואת בטוחה שהחצאית לא תצא מהאופנה...
אמא שלי שמרה במסירות חצאיות מאחיותי, וכשהגיעו בנותי לגיל הבית ספר, לא רציתי להסתכל על החצאיות המיושנות הנ"ל. [ומדובר בפער של 4-5 שנים...]

אני אישית קניתי בשנה שעברה, חצאית תלבושת מקסימה ב25 ש"ח, [בפמילי סנטר, אביתר הכהן ירושלים]
היא עדין נראית כמו חדשה!
ובתחילת השנה רכשתי עוד חצאית מהחברה הזו, ונראית מקסים ונפלא...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה