עזרה חצאיות תלבושת משנת יוסף

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת לקנות חצאית (או שני חצאיות....) מידה 11 מהמכירה האחרונה של משנת יוסף, אם מישהי קנתה ולא רוצה.
תודה!

• הוסף לסימניות
גם אני מעונינת לקנות
מידה 10 או 11
תודה רבה

• הוסף לסימניות
יש לנו מכירה בבני ברק
מי צריכה ומה?

• הוסף לסימניות
שמנה לב הפעם במכירה אפשר להזמין רק מידות נערות + 5 +6 ילדות

• הוסף לסימניות
יש השבוע במכירה חצאיות פליסה
משהיא יודעת מנסיון מה האיכות??
ואיזה מידה לקחת לילדה בת 8 ?

• הוסף לסימניות
אה חשבתי שיש לכם חוץ מזה,
כי קניתי שם הם באמת טובות
רק המידה לא מתאימה,,
קניתי 8 ואני צריכה 9
בהזדמנות זו אם משהוא רוצה להחליף או למכור מידה 9
אשמח

• הוסף לסימניות
איך זה יהיה חדש וטוב אם זה משנת יוסף? 😅

(או כמו שאחיינית שלי אומרת- "יש לנו כל שבוע מתחת לבית מכירת יוסף...")

• הוסף לסימניות
גמני מוכרת חצאית מידה 7
או לחילופין אשמח להחליף 2 חצאיות מידה 7 לשתי חצאיות מידה 8

• הוסף לסימניות
בני ברק, מתאים לך? אבל אפשרי גם במקומות אחרים , נראה לי שמידה 6 יהיה לי מעולה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה