חצאיות

• הוסף לסימניות
ערב טוב לכולם!
אני מחפשת בנרות חצאיות לבת שלי (בת 7) שפתאום אני לא יכולה לקנות לה בכל מיני מקומות שקניתי עד היום , כי החצאיות קצרות...
אני מצרפת דוגמא לחצאית שאני מחפשת בצבע שחור (כותנה עבה) וכן בצבע של התמונה.
(התמונה מזארה פשוט- גם הגודל הכי גדול שחשבתי להצר בצדדים- קצר)
אשמח לשמוע אם נתקלת בכזו חצאית באזור בני ברק, ירושלים והיכן.
תודה

קבצים מצורפים

• חצאית 1.jpg
    KB 18.7 · צפיות: 15
  • חצאית 2.jpg
    KB 19 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
קניתי בעבר חצאיות שחורות איכותיות בגזרה דומה ב"קידס סטייל" בבני ברק.
יש גם את "פנינית" נראה לי, זה סניף של חנות "פנינה" שמיועד לילדות (מאחורי חנות פנינה ברבי עקיבא אזור דובק, כניסה מהצד, לשעבר "אופנת דודי") - יש שם דברים יפים אבל צריך לשים לב, יש דברים יותר איכותיים ויש פחות.

בכלל, עם כל זה שכל יומיים פותחים חנויות חדשות בבני ברק - עדיין לא הגיע הגאון שיעשה קולקצייה איכותית, אופנתית וצנועה לילדות קטנות - ברגע שתפתח חנות כזו - פרנסתה מובטחת.

• הוסף לסימניות
וגם זולה.
במחירים יקרים לא חסר...

• הוסף לסימניות
בפמלי סנטר יש כאלו חצאיות

• הוסף לסימניות
בעונה הקודמת היה בסוויטי טאון במודיעין עילית,
כזה רק בארוך (עד אחרי הברך)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה