עזרה חצאית בית איכותית

• הוסף לסימניות
איפה משיגים חולצות נעימות ונוחות לקיץ במחירים שפויים ?
(מחלוקים כבר התייאשתי.
עולים הון, והאיכות ממש לא מצדיקה.....)

חולצות אין על "אורדמן" (בפרט לקיץ)
את יודעת לומר מאיזה חומר הן מורכבות, שאת כל כך ממליצה עליהן לקיץ?

• הוסף לסימניות
את יודעת לומר מאיזה חומר הן מורכבות, שאת כל כך ממליצה עליהן לקיץ?

אני רואה שכל חולצה שיש לי עשוי ממשהו אחר. אבל כל החולצות/חלוקים שיש לי יש המון ויסקוזה בנוסף או ליקרה / ספנדקס / פוליסטר
אני חושבת שבאלעד יש לה גם חנות. את יכולה להתקשר אליה ולשאול

• הוסף לסימניות
בירושלים היא משווקת לחניות. כמה שאני יודעת ש'עולם הפלא' מוכרת את הדברים שלה אבל שוב יותר יקר והם לא מביאים הכל (רק קצת)

• הוסף לסימניות
אני בכלל לא יודעת במה המדובר. מה המיוחד בחולצות האלה? ואם עולם הפלא לא מביאים מבחר - האם בכל אופן אוכל להתרשם מהם בחנות?

• הוסף לסימניות
אני בכלל לא יודעת במה המדובר. מה המיוחד בחולצות האלה? ואם עולם הפלא לא מביאים מבחר - האם בכל אופן אוכל להתרשם מהם בחנות?
ראיתי שבאתר של גרביים עד הבית יש חלק דגמים שלהם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה