אין סיכוי! היא חדשה!לזרוק לפח/ לשמור לעבודות בית ....
איך???אין מה לעשות
חוץ מלצבוע![]()
תקני ארטליין בגוון דומה, ותקשקשי לפני כל לבישה.אין סיכוי! היא חדשה!
איך???
מוכרת בחנות של צבעי בד (בירושלים)את יכולה לשלוח אותה לצבעי שיצבע אותה
לשמלות הוא לוקח 150 ש"ח
לחצאית 100
תבדקי אם שווה לך
ואם אפשרי לצבוע חצאית שהתלכלכה באקונומיקה
הוא צבוע בעיקרון שמלות ובגדים שדהו / צריכים קצת ברק
ארטליין לא מומלץ בכלל
כי יש רק גוון אחד של חום
וצריך שיהיה אותו דבר כמו החום שלך
יותר הגיוני לקנות צבע לבגדים
וגם זה בתקווה שתמצאי את הגוון
ושהחומר לא יעלה על שווי החצאית.
מאמיננ שכיבסה והאקנומיקה כבר לא ספוגה בבדמוכרת בחנות של צבעי בד (בירושלים)
הסבירה לי פעם שאקנומיקה לא יעזור לצבוע,
האקנומיקה מעכלת את קולטני הצבע של הבד
צר לי.....
נראה לי שאבוד![]()
לא בדיוק זה נשארמאמיננ שכיבסה והאקנומיקה כבר לא ספוגה בבד
לא הגיוני.לא בדיוק זה נשאר
אני גם עושה ככהתקני ארטליין בגוון דומה, ותקשקשי לפני כל לבישה.
זה מה שאני עושה.
כמובן אם מדובר על כתמים קטנים.
אולי זה מסביר למה אני צריכה לחדש צבע אחרי כל כביסה, גם העדינה ביותרמוכרת בחנות של צבעי בד (בירושלים)
הסבירה לי פעם שאקנומיקה לא יעזור לצבוע,
האקנומיקה מעכלת את קולטני הצבע של הבד
צר לי.....
נראה לי שאבוד![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים