- הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושה;1494126:אני קבלתי 2 חוברות, באחת באמת היה קופון ובשניה לא.
איפה היה הקופון?
קיבלתי חוברת בעברית עם מחירים אבל לא ראיתי קופון
נראה לי שכבר זרקתי אותה...
(כבר קרה לי פעם שקיבלתי קופונים וזרקתי...
לפי מה הם שולחים?
נכתב ע"י שושה;1494126:אני קבלתי 2 חוברות, באחת באמת היה קופון ובשניה לא.
נכתב ע"י einkamoni;1495343:הנה החצאית, למי שביקשה...
(עדיין לא גמורה...)
נכתב ע"י ANONYMUS;1495360:לדעתי עם גולף סריג שחור היא תהיה מקסימה.
ראיתי באליאקספרס ב4-5 דולר.
זה היה בחוברות בעברית?נכתב ע"י שושה;1494173:אני לא יודעת, הקופון היה רשום בצורה מאוד בולטת, כך שאני מאמינה שאם היה לך שם קופון היית שמה לב...
נכתב ע"י einkamoni;1495363:את יכולה לשלוח לי קישור?
תודה רבה רבה (:
חוברת דקה כזאת.. ואכן- בעברית.נכתב ע"י 100ZEVET;1495375:זה היה בחוברות בעברית?
תכווני אותנו למי שלא שמה לב...
אני באמת לא יודעת לפי מה החלוקה..נכתב ע"י skl;1495463:ולמה לא שלחו לכולם את אותו חוברת?
ואם אני רוצה לממש את הקופון אני חייבת לפתוח חשבון חדש?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים