חצובה מתקלפת...?

• הוסף לסימניות
קניתי חצובה של חברת SLIK מחנות בירושלים
שילמתי סכום של כ600 ש"ח
בשימוש הראשון שלה כבר הצבע שלה החל להתקלף
בכל החלקים שעשויים מתכת :(
האם זה אמור להיות כך?!

אני חושבת שלא, כי זו לא חצובה פשוטה ממקום עלום ושולם עבורה סכום לא מבוטל

אגב, חשוב לציין שלפני כשנתיים קניתי חצובה מאליאקספרס בסכום של כ - 100 ש"ח
נעשה בה שימוש מסיבי ועד היום לא התקלפה...

חשבתי שאם אקנה מחנות בארץ זה יהיה יותר איכותי
מה אתם חושבים?

• הוסף לסימניות
זה בהחלט מוזר וממש לא אמור לקרות, אבל 600 שקל לחצובה זה חצובה פשוטה ס"ה.....

• הוסף לסימניות
לי יש חצובה של benro והיא ממש מצוינת ועלתה בסביבות ה 1000 שקלים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;n4977457:
זה בהחלט מוזר וממש לא אמור לקרות, אבל 600 שקל לחצובה זה חצובה פשוטה ס"ה.....

על איזו חברה את ממליצה?

חזרתי לחנות ובקשתי חברה טובה יותר,
הם המליצו על חברת Manfrotto בסביבות ה 1100- החצובה ועוד 350 על הראש...
מכירים את החברה הזו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BRACHY;n4979239:
על איזו חברה את ממליצה?

חזרתי לחנות ובקשתי חברה טובה יותר,
הם המליצו על חברת Manfrotto בסביבות ה 1100- החצובה ועוד 350 על הראש...
מכירים את החברה הזו?
אף אחד לא מכיר???
אשמח להמלצות.

• הוסף לסימניות
זו באמת חברה מעולה. לי יש חצובה שלהם ואכן עלתה לי בערך את הסכום שציינת (ראש כדורי)

• הוסף לסימניות
נחשבת לחברה מעולה. אני קניתי ביותר זול נראה לי במבצע. אבל יש להם הרבה דגמים. תעשי בדיקה באינטרנט...

• הוסף לסימניות
רכשתי של HORIZON לפני קרוב לשנתיים אצל ארליך (950 ש"ח). גם התקלפה באיזור הראש [לא כדורי] די מהר אחרי הקניה. משום מה לא פניתי אליהם. יושבת לה בפינה. לעיתים נדירות משתמש בה. בסך הכל מרוצה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה