• הוסף לסימניות
קנית חצובה ואת מרוצה ממנה?
אשמח לשמוע באיזה דגם מדובר ואיפה קנית....:)

• הוסף לסימניות
מנפרוטו
רדגד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Sigalit;1875365:
מנפרוטו
רדגד

למנפרוטו יש עשרות דגמים.
קניית חצובה זו קניה חשובה מאוד, אולי האביזר הראשון במעלה אחרי המצלמה עצמה.
את צריכה להגדיר לעצמך צורך ובהתאם לחפש חצובה מתאימה. כך שתשובה שתקבלי מחבר בפורום לא בהכרח תענה לצורך שלך, אם לא תפרטי מה חשוב לך.
ואתן כמה נקודות להתייחסות.
1) גובה מקסימאלי, כמובן שככל שהחצובה גבוהה יותר היא פותחת לנו אפשרויות, אבל מאידך גם שוקלת יותר.
2) משקל, האם זו חצובה לסטודיו שלא זזה מהבית ואז יש יתרון למשקל כבד, או להיך, זו חצובה שאמורה ללות אותך למסעות וטרקים ברחבי העולם ואז עדיפה חצובה קלת משקל גם על חשבון הביצועים.
3) גודל מינימאלי, האם אני יכול להעלות אותה לאוטובוס בלי לחסום את המעבר למשל.
4) משקל שהחצובה יכולה לשאת עליה רשמית, ומשקל שמתאים לחצובה באופן מעשי. לא נשים מצלמה ששוקלת 3 קילו על חצובה שרשמית יכולה לשאת 5 קילו, כי בטוח שהיא תהיה לא יציבה.
5) ראש חצובה, הטובים הם יקרים כבדים ובעלי תנועה חלקה, והמחיר בהתאם.
6) לא אמרתי כלום, אבל החברה הטובה בעולם לדעתי GITZO (אם רק היה עולה כמה שקלים פחות), וממליץ לראות את המוצרים של SIRUI (חצי מGITZO).

בהצלחה

• הוסף לסימניות
למנפרוטו יש עשרות דגמים.
קניית חצובה זו קניה חשובה מאוד, אולי האביזר הראשון במעלה אחרי המצלמה עצמה.
את צריכה להגדיר לעצמך צורך ובהתאם לחפש חצובה מתאימה. כך שתשובה שתקבלי מחבר בפורום לא בהכרח תענה לצורך שלך, אם לא תפרטי מה חשוב לך.
ואתן כמה נקודות להתייחסות.
1) גובה מקסימאלי, כמובן שככל שהחצובה גבוהה יותר היא פותחת לנו אפשרויות, אבל מאידך גם שוקלת יותר.
2) משקל, האם זו חצובה לסטודיו שלא זזה מהבית ואז יש יתרון למשקל כבד, או להיך, זו חצובה שאמורה ללות אותך למסעות וטרקים ברחבי העולם ואז עדיפה חצובה קלת משקל גם על חשבון הביצועים.
3) גודל מינימאלי, האם אני יכול להעלות אותה לאוטובוס בלי לחסום את המעבר למשל.
4) משקל שהחצובה יכולה לשאת עליה רשמית, ומשקל שמתאים לחצובה באופן מעשי. לא נשים מצלמה ששוקלת 3 קילו על חצובה שרשמית יכולה לשאת 5 קילו, כי בטוח שהיא תהיה לא יציבה.
5) ראש חצובה, הטובים הם יקרים כבדים ובעלי תנועה חלקה, והמחיר בהתאם.
6) לא אמרתי כלום, אבל החברה הטובה בעולם לדעתי GITZO (אם רק היה עולה כמה שקלים פחות), וממליץ לראות את המוצרים של SIRUI (חצי מGITZO).

בהצלחה
תודה רבה על התשובה המפורטת!
שאלתי פשוט כי רציתי לקבל כיוון... אני לא רוצה להגיע לחנות וללכת לאיבוד...
חצובה של SIRUI איפה אפשר לקנות ומה טווח המחירים?
אני צריכה את החצובה בשביל וידאו ומשתמשת ב60d של קנון.. כמובן שאני אצטרך להתחשב במשקל כי אני יוצאת הרבה לצילומים בחוץ... אבל חייבת שהיא תהיה יציבה. בקיצור בהחלט שווה לי להשקיע...

• הוסף לסימניות
גם חצובות טובות וגם ייעוץ טוב את יכולה לקבל במקומות הבאים:
אחים יוגנד רח' סלומון 24 ת"א.
ABS רח' הברזל רמת החייל (נראה לי שזה ב"ב, זה בערך מול קניון אילון).

ב-2 המקומות תצוגה יפה מאוד ומחזיקים חצובות של GITZO, SIRUI, ו MANFROTTO.

באופן אישי אני ממליץ ללכת ולאות בעינים ולהרגיש בידים את המוצרים ולראות את ההבדלים ביניהם. ואחרי שאנחנו יודעים פחות או יותר את הכיוון, לבדוק באתר של החברה את ההיצע.
הרבה פעמים יש לחברה מוצר שהוא בדיוק מה שחיפשנו, אבל בחנות הוא לא בתצוגה ולכן לא הציעו לנו ולא הראו לנו אותו.
אבל אין להם שום בעיה להזמין.
כך למשל נגיד שראית בחנות חצובה של מנפרוטו שנראית לך בדיוק מה שאת רוצה, ייתכן שיש את אותו המוצר בדיוק אבל במשקל כולל נמוך יותר משמעותית, תמורת תוספת כסף. את מוכנה לשלם את הפער אבל בחנות זה לא במלאי ולכן לא אמרו לך שקיים, ואת קונה מוצר שהוא מה שרצית אבל נכון לאותו רגע היה מוצר טוב יותר עבורך שלא ידעת עליו.

בדרך כלל בחנויות האלו יש גם את הקטלוגים של החברות והם ישמחו לראות יחד איתך אם יש מוצר שנותן לך מענה יותר טוב. אני אוהב לראות את הדברים בנחת בבית ולא כשהמוכר יושב לי על הראש.

כמו כן מומלץ לקחת בחשבון את כל הציוד שאמור לשבת על החצובה, גוף מצלמה, עדשה, פלאש, תאורה, מיקרופון וכד'.

לSIRUI יש חצובות שהם גם יכולות להיות מונופוד. לא הייתי קונה את החצובה בגלל זה, אבל אם יש 2 דגמים שעונים על המאפיינים שאני רוצה ויש גם את האופציה הזו כתוספת שווה לבדוק.

ראש חצובה כדאי לקנות רק אחרי שראינו איך זה עובד בפועל, ולא מהתלהבות של רגע בחנות. לפעמים הפער במחיר לא שווה את הכסף, ולפעמים אנחנו מראש מתפשרים על יציבות בגלל נידות ואין טעם להשקיע בראש שנותן תנועה חלקה שלא תבוא לידי ביטוי בפועל.

שורה תחתונה כדי להקל עלייך. תגדירי גובה מקסימאלי ומינימאלי נדרש. תגדירי משקל מקסימאלי לחצובה עצמה כולל הראש, תכתבי כאן מה יצא לך ואשתדל לשלוח לך את האופציות הקיימות מתוך הקטלוגים. אבל תמיד תמיד אחרי התאוריה חייבים גם לראות בפועל ורק אז להחליט.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
כרגע משתמשת בחצובה של BENRO בגובה מקסימלי של 165 ס"מ ומינימלי 55 ס"מ במשקל 2 ק"ג לערך וזה נוח לי. מה שכן רציתי חצובה יציבה יותר עם מעברי תנועה חלקים אבל לא רוצה לעבור את ה3-3.5 ק"ג - חוששת שזה יהיה לי כבר כבד מידי...
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושי א.;1875797:
כרגע משתמשת בחצובה של BENRO בגובה מקסימלי של 165 ס"מ ומינימלי 55 ס"מ במשקל 2 ק"ג לערך וזה נוח לי. מה שכן רציתי חצובה יציבה יותר עם מעברי תנועה חלקים אבל לא רוצה לעבור את ה3-3.5 ק"ג - חוששת שזה יהיה לי כבר כבד מידי...
תודה רבה!!!

שלחתי בפרטי

• הוסף לסימניות
גם חצובות טובות וגם ייעוץ טוב את יכולה לקבל במקומות הבאים:
אחים יוגנד רח' סלומון 24 ת"א.
אז רק עכשיו התפניתי לקנות את החצובה ושמעתי בעצתך... באמת קיבלתי שם ייעוץ מצוין ואחרי התלבטות החלטתי ללכת על חצובה טובה של מונפרטו ראש חצובה דגם MVH500AH+755XB .
נראית חצובה יציבה עם תנועה חלקה שתשמש אותי להרבה זמן.
תודה רבה על הייעוץ!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה