חצובות- מי מתמצא??

• הוסף לסימניות
אני מחפשת לקנות חצובה שתתאים גם לסטילס וגם לוידאו, משהו טוב. (עם ראש שמן טוב ויציב)
יש לי 80D של קנון, ואני רוצה חצובה כמה שיותר קלה. (וכמובן מספיק גבוהה ונוחה לשימוש וכו' וכו', אבל הדגש על המשקל)

רציתי לברר על חצובה של BENRO מדגם KH25N.
האם היא עונה לדרישות??
ואם כן, כמה היא שווה? (בקאמרה 880, זול/יקר?)

וכמובן, אני לא נעולה דווקא על הדגם המסויים הזה, ואשמח לקבל המלצות.
(התקציב הוא סביבות האלף)

תודה רבה לכולם!!
:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוודית;2484571:
אני מחפשת לקנות חצובה שתתאים גם לסטילס וגם לוידאו, משהו טוב. (עם ראש שמן טוב ויציב)
יש לי 80D של קנון, ואני רוצה חצובה כמה שיותר קלה. (וכמובן מספיק גבוהה ונוחה לשימוש וכו' וכו', אבל הדגש על המשקל)

האם היא עונה לדרישות??

וכמובן, אני לא נעולה דווקא על הדגם המסויים הזה, ואשמח לקבל המלצות.
(התקציב הוא סביבות האלף)

תודה רבה לכולם!!
:)

יש חצובה של מנפרוטו שהיא ממש קומפקטית ויש לה ראש וידאו (קוראים לה be free live) . אבל הגודל והמשקל באים על חשבון היציבות.
כמובן שראשי וידאו גדולים יותר וחצובות כבדות יותר, יתנו מענה טוב יותר בפרט בוידאו, אבל מצד שני לא בטוח שיהיה לך כוח לסחוב אותה לכל מקום.
כך שבסוף צריך למצוא את הפשרה בין משקל לאיכות.

אם את רוצה לראות תצוגה מקצועית של חצובות, ממליץ לך בחום על ABS ברמת החייל, או על האחים יוגנד ברחוב סלומון בת"א.

הפער באיכות התנועה של הראש, בין חברות טובות לחברות זולות, הוא משמעותי מאוד.

אני מציע לך ללכת לראות בעיניים ובידיים שלך מה האופציות , ולשאול כאן שוב אחרי שאת סגורה על 2-3 דגמים.

• הוסף לסימניות
האם היא עונה לדרישות??

אני לא בטוחה אבל אם זו החצובה שאני ראיתי בכמה מקומות (ודי נראה לי) שאני מלמדת- היא נראית טובה+ במבט ראשון אבל יש לה קטע שאם המגש נכנס לא במאה אחוז צריך אח"כ לחלץ אותו עם פטיש- מבאס ממש
כמו"כ עוד בעיה שהנעילה של המגש נפגשת עם המצלמה- מי שנתקל בזה מבין מה כתבתי...
בקיצור- זה לא משהו שכדאי להחפז לקנות משפיע מאד על איכות ונוחות העבודה
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני מוכרת חצובה מעולה יד שניה ממש חדשה לא השתמשתי בה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לאה 22;2497252:
אני מוכרת חצובה מעולה יד שניה ממש חדשה לא השתמשתי בה

ממליץ לך לרשום לכל הפחות את דגם החצובה.
אם אפשר גם מפרט טכני מה טוב.
והכי חשוב למה את מוכרת חצובה חדשה.

• הוסף לסימניות
יש לי את החצובה הנ"ל (benro)
התנועה שלה מעולה!!!
אבל מה שרקורד כתבה שהמגש נתקע זה נכון מאד... ומעצבן מאד!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
גם לי, כנ"ל
פעם הייתי צריכה לפרק את כל הברגים של הראש כדי להוציא את המגש....
(הפתרון שעשיתי לכך הוא לסמן את הצדדים המדויקים של הכניסה למגש, כך שלא יתקע שוב)
אבל התנועה שלה באמת מעולה והיא מאד יציבה ויחסית לא כבדה.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה