חציבה בריצוף

• הוסף לסימניות
יש לי ניקוז מזגן במרפסת שלא מצאנו דרך מושלמת לאסוף את המים. מישהו אמר לי שאפשר לחצוב בשיש ולהוליך את הצינור עד פתח הניקוז של המרפסת. האם ואיך עושים את זה בי לפגוע באיטום?
[להשלמת התמונה אציין שהשיש מכוסה בדשא סינטטי]

• הוסף לסימניות
חציבה בריצוף היא מהדברים הפשוטים והבטוחים, היא גם לא פוגעת באיטום כאשר סוגרים אח"כ בהדבקה טובה, הבעיה היא אסתטית, קשה לעשות את זה בצורה יפה שלא פוגמת במראה. אם יש אפשרות לעשות את זה צמוד לקיר זה יבלוט פחות.
בכל מקרה, אולי יהיה יותר קל להבין במה מדובר ע"י תמונה.

• הוסף לסימניות
יש לי ניקוז מזגן במרפסת שלא מצאנו דרך מושלמת לאסוף את המים. מישהו אמר לי שאפשר לחצוב בשיש ולהוליך את הצינור עד פתח הניקוז של המרפסת. האם ואיך עושים את זה בי לפגוע באיטום?
[להשלמת התמונה אציין שהשיש מכוסה בדשא סינטטי]
מה עם צינור שיוצמד לפינת הקיר-שיש(קופינג)?

• הוסף לסימניות
להאריך את הצינור ולשים אותו בפינה העליונה של הקיר, איפה שהשיש בולט, ואז שירד לחור ניקוז.
1596351932208.png

• הוסף לסימניות
לא צריך שיפוע?
לא, רק צריך שלא תהיה עליה או קיפול או חסימה כלשהי.
זה בסדר שבהתחלה ירד ואחרי כן באיזשהו קטע בצינור זה יהיה באותו גובה, ובסוף ירד.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
חציבה בריצוף היא מהדברים הפשוטים והבטוחים, היא גם לא פוגעת באיטום כאשר סוגרים אח"כ בהדבקה טובה, הבעיה היא אסתטית, קשה לעשות את זה בצורה יפה שלא פוגמת במראה. אם יש אפשרות לעשות את זה צמוד לקיר זה יבלוט פחות.
בכל מקרה, אולי יהיה יותר קל להבין במה מדובר ע"י תמונה.
עם איזה כלי משתמשים? בקשר לאסתטיקה אני לא כ"כ דואג, כי זה מכוסה בדשא סינטטי.

• הוסף לסימניות
הברירה האחרונה היא לחצוב בריצפה, למה לא להשתמש במשאבה יעודית למזגנים שתשאב את מי המזגן למקום אחר?

• הוסף לסימניות
הברירה האחרונה היא לחצוב בריצפה, למה לא להשתמש במשאבה יעודית למזגנים שתשאב את מי המזגן למקום אחר?
לא מכיר, איך זה יפתור לי את הבעיה, המשאבה תצטרך להביא את המים לניקוז, לא?

• הוסף לסימניות
במשאבה הנ"ל משתמשים במרתפים ובחדרים שאין אפשרות להוציא את המים המתעבים מקירור האויר בחדר. במקרה הזה לא חייבים שהמשאבה תדחוף את המים לניקוז שברצפת המרפסת, אלא לכל מקום אחר אחר שללא המשאבה, חוק כלים שלובים לא יאפשר זאת, כגון נקודת מי דלוחים הקרובה וכו'.

• הוסף לסימניות
במשאבה הנ"ל משתמשים במרתפים ובחדרים שאין אפשרות להוציא את המים המתעבים מקירור האויר בחדר. במקרה הזה לא חייבים שהמשאבה תדחוף את המים לניקוז שברצפת המרפסת, אלא לכל מקום אחר אחר שללא המשאבה, חוק כלים שלובים לא יאפשר זאת, כגון נקודת מי דלוחים הקרובה וכו'.
אין לי בעיה שהמים יגיעו לניקוז, המרפסת משופעת לכיוון הניקוז.
הבעיה שזה עושה במרפסת רטיבות.

אז מי ילמדני עם איזה כלי לחצוב?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה