שיתוף - לביקורת חצי ירח.

• הוסף לסימניות
וְלֹא אֶשְׁכַּח
יָרֵחַ
מִבַּעַד לַגַּג מַגְלֵשָׁה.
לֹא אֶשְׁכַּח
כְּשֶׁנִּשְׁבַּרְתִּי לִשְׁנַיִם
אֵיךְ חֲצִי יָרֵחַ
כָּבָה,
הָפַךְ לְחֹשֶׁךְ.
הָפַכְתִּי גַּם אֲנִי.
וְלֹא אוּכַל עוֹד
לְהַבִּיט
בִּתְחִלַּת חֹדֶשׁ.
בְּסוֹפוֹ.
לַשָּׁמַיִם.

---

דָּרוּשׁ
יָרֵחַ עָגֹל.
לְנֶפֶשׁ חֲצוּיָה.

---
תמר.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יפיפה!!
דימוי מיוחד, אהבתי את ההקשר.
נגע בי..

• הוסף לסימניות
השיר הכי יפה שלךךךךךך!!!!!!!!

וואו

אין לי יותר מיליםםםםםםםםםם

פשוטט איןןן

אייןןןן

איןןןןן

כמה גאונות בשיר אחד קצר כמהה

תותחית!! את!

• הוסף לסימניות
השיר הכי יפה שלךךךךךך!!!!!!!!

וואו

אין לי יותר מיליםםםםםםםםםם

פשוטט איןןן

אייןןןן

איןןןןן

כמה גאונות בשיר אחד קצר כמהה

תותחית!! את!
וואו
אני מסמיקה!!!!!
את בטוח לא הגזמת?

• הוסף לסימניות
@%תמר% ,
אני עוקבת כבר תקופה ארוכה אחרי השירים שלך, ורק עכשיו הצטרפתי לקהילה וקיבלתי אפשרות להגיב.
השירים שלך נדירים!
יש בהם משהו שונה, אחר.
עומק שלא פוגע בזרימה, זרימה שלא מורידה מהעומק.
השיר הזה עולה על כולנה.
מדהימה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה