נכתב ע"י RacheliArt;785379:זה מאד מתוק!!
הערונת אפשר?
יש לה פנים של בן ותסרוקת של בת...
הייתי ממליצה להוסיף לה ריסים ו"לאדם" (מלשון אדום) את השפתיים מעט.
בהצלחה!
נכתב ע"י Danbarlev;785395:הריסים בעיני יותר מדי ...יותר מדי ..אממ
טוב צריך למצא בזה איזון
אבל ההערה במקומה
בלי כוונה רעה חס"ונכתב ע"י pr;785531:מהמם מהמם,
אני מאד אוהבת את המצב העפרוני.
נראה לי רחלי התכוונה למשהו מעין זה,
למרות שעדיין האזניים גדולות מדי לטעמי בשביל ילדה,
ואת העיניים הייתי בונה אחרת - אבל אז זה לא היה ציור שלך (:
נכתב ע"י pr;785531:מהמם מהמם,
אני מאד אוהבת את המצב העפרוני.
נראה לי רחלי התכוונה למשהו מעין זה,
למרות שעדיין האזניים גדולות מדי לטעמי בשביל ילדה,
ואת העיניים הייתי בונה אחרת - אבל אז זה לא היה ציור שלך (:
נכתב ע"י אלף;787293:מקסיםץ אין הבדל בין פרצופים של ילדים וילדות בגיל הזה סתם היא לא מידי מתוקה אבל לא כל הילדים מתוקים
למה אתה קורא לזה חצי ראלי? זה לגמרי לא ראלית אפילו שהצביעה לא חלקה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים