כללי חקלאות - מי יכול לעזור

• הוסף לסימניות
האם משהו יכול להעלות לי תמונות של מכשירים חקלאיים. כגון טפטפת, מחרשה, כלי דישון, ממטרות וכדו'
רוב תודות למתנדבים בעם

• הוסף לסימניות
כשאני לוחצת על הלינק הזה אני יוצאת מהחיבור על שם המשתמש שלי ומבקשים ממני להקיש ססמה שאינני זוכרת. מה לעשות? אולי תגיד לי איזה אשכול זה מפורום צילום ואלך לשם בעצמי.

• הוסף לסימניות
אותו סיסמה. זה לא משהו אחר.
ואם שכחת את הסיסמה שלך, אפשר לשחזר.

• הוסף לסימניות
שכחתי. ולשחזר לוקח זמן לא? זה כמו רישום חדש.

• הוסף לסימניות
לוקח 2 שניות בדיוק. תבקש באישי אם הנך מעוניין בזה.

• הוסף לסימניות
אחרי זה ראיתי שזה לא טרקטור אלא די 9 אז אולי לא מתאים.

• הוסף לסימניות
לא מצאתי משהו טוב.

קבצים מצורפים

• ALEF.zip
    3.6 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
בבקשה

..

קבצים מצורפים

• 62220031.JPG
    KB 449.6 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
........

............

קבצים מצורפים

• 200370205-001.jpg
    KB 53.6 · צפיות: 26
  • 73033082.jpg
    KB 34 · צפיות: 13
  • E007880.jpg
    KB 26.6 · צפיות: 8
  • sb10065654a-001.jpg
    KB 49.5 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
הנה

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 877.3 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
יש לי תמונה של קומביין (-אני חושבת שקוראים לזה כך)
אבל שוקלת 9 מ.ב. אז תשלח לי את האיימל שלך (-אם אתה צריך עדיין)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה