אם אפשר לשלוח לי באישי כתובת המייל של קבוצת הזוכים בכדי שאוכל להצטרף לקבוצה
בכל מקום אחר?תכלס מה היה דחוף להם טופס 4 אם אף אחד לא בא לגור עדיין בכל מקום אחר אחרי שבוע מהטופס 4 אנשים כבר בדירות
מישהו יודע מה קורה?
הוא ביקש מייל של קבוצת הזוכים!זה הקישור לקבוצה הכללית של רמה ה'
Google Hangouts: Anmelden
Google Hangouts kann privat mit einem Google-Konto oder geschäftlich mit einem Google Workspace-Konto verwendet werden.hangouts.google.com
יש גם קבוצות לכל פרוייקט בפני עצמו .
דרך איזה כבישרציתי לדעת כשנוסעים לביתר על צד שמאל עוברים דרך בית שמש רציתי לדעת אם הבנינים הבנוים זה הרמה שלנו
אם אפשר את הקבוצה של נמדר 490 שמה אני קניתיזה הקישור לקבוצה הכללית של רמה ה'
Google Hangouts: Anmelden
Google Hangouts kann privat mit einem Google-Konto oder geschäftlich mit einem Google Workspace-Konto verwendet werden.hangouts.google.com
יש גם קבוצות לכל פרוייקט בפני עצמו .
מאיפה אתה נוסע לביתר?רציתי לדעת כשנוסעים לביתר על צד שמאל עוברים דרך בית שמש רציתי לדעת אם הבנינים הבנוים זה הרמה שלנו
אם אפשר לשלוח לי באישי כתובת המייל של קבוצת הזוכים בכדי שאוכל להצטרף לקבוצה
| קבוצת הזוכים <h686000@ gmail.com> |
אני מגיע מאשדוד דרך כנות לפני שעוברים את צור הדסה תודה רבהמאיפה אתה נוסע לביתר?
קו 455?אני מגיע מאשדוד דרך כנות לפני שעוברים את צור הדסה תודה רבה
שום כובד משקל מוגזם.אנשים שמים כובד משקל מוגזם לדברים חסרי משמעות,
בואו לירושלים באיזורים חרדים מובהקים ותגידו לי מי זה "הרבים" נתן שטראוס" או בר אילן.
נהיית עו"ד, שאתה מציין על עתירה חובבנית?אלא אם 'נציגי' התושבים יגישו שוב עתירה חובבנית ויגלגלו אותם שוב מכל המדרגות...
את מי זה מעניין בכלל??? ריבון כל העולמים!
רחוב אבא אבן או סבא מספריים
התפרסם השבוע שה"קאנטרי" המדוברת ברמה ה' תקוע, מאז ההנחת אבן הפינה שהייתה עם ראש העיר לפני יותר מ3 שנים! אין שום התקדמות בבניה, כי יש שם קברים וארגון אתרה קדישא לא נותן לבנות, וגם לא נראה שיבנה בקרוב,
אפשר להיות רגוע...
לפני שנתייםנהיית עו"ד, שאתה מציין על עתירה חובבנית?
בהנחה שאתה עו"ד העתירה הובאה לעיונך?לפני שנתיים
מעניין הסוף של הבקשה "...והסדרת פתרון הלכתי עבור קברים קיימים", מעניין מה הפתרון שהם מחפשים ואם אתרא קדישא קיבלו אותואושר השבוע
צפה בקובץ המצורף 1008112
אם אפשר את הקבוצה של נמדר 490 שמה אני קניתי
מכאן מהעיון של המסמך אני מבין שהרחוב הראשי " העונות " כן נשאר כשמו הישן.אושר השבוע
צפה בקובץ המצורף 1008112
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים