נחת און שמחה
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
- #4,681
שאלה קטנה התקשרו אליך לגבי הדירה לראות והאם אתה יודע מה ההתקדמותבכמה אני יכול למכור תדירה שלי פרויקט אופק שלי 3 פלוס אופציה קו ראשון לנוף ללא שום בנין שחוסם
באיזה בנין אתה ?אני שילמתי על דירה 93 מ"ר + מרפסת +מחסן+חניה ב990 א"ש
נכון אולי זאת הסיבה לעלייה המשמעותית, מעניין כמה שילמו בפרוייקטים אחרינו של אלי יוחנן ואופק שלי כי הבנתי שנמדר כן היו יותר יקרים (לא שברור לי למה) ואנחנו ב491
312אבאיזה בנין אתה ?
דירה 16גם אני בדירה 23 איזה אתה
התקשרו אליכם היום לבוא לבחור קרמיקה אחרת ?
יש קבוצת וואצאפ אבל אני לא חבר בה.מה קווצאת ווצאפ תשלח לי
תוכל להוסיף אותי
0509211418
לבחור מחדש קרמיקות וחיפוייםעל מה זומנו ?
לבחור משהו ספציפי או בדק בית ?
הוא לא נותן לשלוח מייל תוכל להתקשר אלי 0548466434 אני ישמח תודה רבהיש קבוצת וואצאפ אבל אני לא חבר בה.
אני חבר בקובצת צ'אט של גוגל.
תכתבו את המייל ואני אוסיף
תכתוב רק את הקידמות ללא שטורדל<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
הזמנתי0548466434z
אם הכתובת נכונה כמו שהזמנתי:איך אני רואה את ההזמנה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים