מחיר למשתכן חרדים לנווה שמיר

איך ידעו להעביר את הבית ספר לחילונים ואת הבית כנסת לדתיים ושלוש שנים זה מספיק זמן לתת הקצאות

יש לי דירה ברמה ה' 4 חדרים כרגע שווה 2.5 מיליון-כך לפי השמאי,
האם כדאי למכור עכשיו או שיש צפי לעליית מחירים בטווח הקרוב?

הוועדה המחוזית במתחם 700 ברמה ה'1 מאפשרת למקומי להתנגד לגובה הבניין ומאפשר לעירייה להחליט לאיזה גובה הבניין יגיע
התוכנית היא 17 קומות של דיור רגיל (להשכרה) במקום דיור מוגן (13 +ו4 מינוס)
1747587020461.png

1747587045414.png

קבצים מצורפים

• החלטה מגרש 700 בית שמש נווה שמיר.pdf
    KB 133.4 · צפיות: 43
נערך לאחרונה ב:
הוועדה המחוזית במתחם 700 ברמה ה'2 מאפשרת למקומי להתנגד לגובה הבניין ומאפשר לעירייה להחליט לאיזה גובה הבניין יגיע
התוכנית היא 17 קומות של דיור רגיל (להשכרה) במקום דיור מוגן (13 +ו4 מינוס)
1747587020461.png

1747587045414.png
זה הכי טוב ליזם כי עכשיו עם מעטפות הוא מסדר הכל בעיריה זה הכי קל :ROFLMAO::ROFLMAO:

אשמח למידע לגבי אופי האוכלוסיה בפרויקטים החדשים שגמרו עכשיו (נראה לי רחובות חגואל, אנה פראנק)
מה הסגנון העיקרי שם? מי האנשים שמשכירים/מחפשים לגור שם.

תודה!

אשמח למידע לגבי אופי האוכלוסיה בפרויקטים החדשים שגמרו עכשיו (נראה לי רחובות חגואל, אנה פראנק)

תודה!
חרדי מודרני על כל הגוונים עם נגיעות של צ'אלמרים.

שמעתי מהרבה חרדים שיש להם דירה שם ועוד מעט מקבלים מפתח וממליץ למי שחושב לגור שם שיקח אוטבוס ויסתובב שם שעה ויראה מה שיראה

תראה שם חסידים ליטאים וירושלמים וחרדים אמריקאים עובדים דתי לאומי וקצת חילונים ועוד פעם תבדקו לבד אני אישית מאוד נהנתי לראות שכונה שאומרים שזה חילונית וזה רחוק מזה מאוד מאוד

תודה!

חרדי מודרני על כל הגוונים עם נגיעות של צ'אלמרים.

שמעתי מהרבה חרדים שיש להם דירה שם ועוד מעט מקבלים מפתח וממליץ למי שחושב לגור שם שיקח אוטבוס ויסתובב שם שעה ויראה מה שיראה

תראה שם חסידים ליטאים וירושלמים וחרדים אמריקאים עובדים דתי לאומי וקצת חילונים ועוד פעם תבדקו לבד אני אישית מאוד נהנתי לראות שכונה שאומרים שזה חילונית וזה רחוק מזה מאוד מאוד

אפשר לבוא לראות את זה לבד,
האוכלוסייה זהה לרמה ד' על כל גווניו, למעט החילונים הבודדים שהם פחות 2%,
מבחינת בתי כנסת ופיתוח, זה כמו כל שכונה חדשה שמתמודדת עם קשיי הסתגלות,
ככל והציבור יגדל זה יתרום לפיתוח השכונה ברוחניות ובגשמיות.

אפשר לבוא לראות את זה לבד,
האוכלוסייה זהה לרמה ד' על כל גווניו, למעט החילונים הבודדים שהם פחות 2%,
מבחינת בתי כנסת ופיתוח, זה כמו כל שכונה חדשה שמתמודדת עם קשיי הסתגלות,
ככל והציבור יגדל זה יתרום לפיתוח השכונה ברוחניות ובגשמיות.
תפסיקו להטעות אנשים!!!
ברמה ד' אין חילוניים, ולא מסורתיים וגם לא דתי לאומי ובקושי חרדים מודרניים, ולא תלויים דגלי ישראל על מרפסות הבתים ולא נוסעים בה מכוניות בשבת...
שכונת נווה שמיר מתאכלסת במשפחות חרדיות ומסורתיות ודתי לאומי וחילונים וחוצניקים וכו'.

יש הרבה משפחות חרדיות שמתאים להם לגור במקום שכזה וכמו שגרים חרדים בערים מעורבות מקדמת דנא, ויש כאלה שזה מקרב אותם לקב"ה וזו עבודת ה' שלהם... אך אם לא מתאים לך שהילדים שלך ירדו לשחק בגינה ויהיו שם משפחות לבושות בפריצות זה לא מתאים לעבור לגור שם!
[וזה המצב המדוייק נכון לשעת כתיבת שורות אלו, והלואי שכל עם ישראל ישובו בתשובה ויתלבשו בצניעות וכו'.]

תפסיקו להטעות אנשים!!!
ברמה ד' אין חילוניים, ולא מסורתיים וגם לא דתי לאומי ובקושי חרדים מודרניים, ולא תלויים דגלי ישראל על מרפסות הבתים ולא נוסעים בה מכוניות בשבת...
הלוואי..
כמה תמימות
אולי עדיף דגלי ישראל שנדע להזהר ולא צבועים שמסתובבים ביננו.
ב"ה שאתה לא מכיר ומעורב אבל יש שם משפחות שהיו בעבר "חסידים\חרדים" והיום מתנהגים כמו חילונים לכל דבר
לך תדבר עם חברה שמכירים את הסגנון ,תראה סטוטסים שלהם ותבהל...
הפורום פה לא מתאים לפרט
מי שרוצה באמת 98% משפחות יראות ושלימות זה אולי בקריה\חפציבה ,בר אילן וקהילה בעיר הוותיקה.
(לא נכנסת לרמה ב'-אין לי הכירות מספיק)
כל השאר זהירות באלף עיניים...

תפסיקו להטעות אנשים!!!
שכונת נווה שמיר מתאכלסת במשפחות חרדיות ומסורתיות ודתי לאומי וחילונים וחוצניקים וכו'.

יש הרבה משפחות חרדיות שמתאים להם לגור במקום שכזה וכמו שגרים חרדים בערים מעורבות מקדמת דנא, ויש כאלה שזה מקרב אותם לקב"ה וזו עבודת ה' שלהם... אך אם לא מתאים לך שהילדים שלך ירדו לשחק בגינה ויהיו שם משפחות לבושות בפריצות זה לא מתאים לעבור לגור שם!
[וזה המצב המדוייק נכון לשעת כתיבת שורות אלו, והלואי שכל עם ישראל ישובו בתשובה ויתלבשו בצניעות וכו'.]
אני מזמין אותך ביחד איתי לסיור בשני השכונות,
ברמה ד ראיתי במו עיני לא מעט דגלי ישראל בחודש האחרון,
היה תהלוכת דגלים המונית ביום העצמאות האחרון וכן בשנים האחרונות,
אני נמצא שם לא מעט, יש גם דתיים וגם מסורתיים, ולצערנו יש לא מעט פריצות בתוך רמה ד',
בשונה מרמה ה' למודרניים יש קהילות ובתי כנסת ומלחמות היהודים רחוקות מסיום,
ואני שב ואומר, יש הבדל אחד, וזה ה2% חילוניים שיש ברמה ה' ואין את זה בד'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה