מחיר למשתכן חרדים לנווה שמיר

אשמח לדעת אם יש קבוצת וואטסאפ של רוכשים אצל אלי יוחנן בפרויקט בנווה שמיר כדי להצטרף ולדעת מה קורה עם תהליך התביעה או אפשרויות נוספות אשמח אם מישהו יכול לעלות פה את מספר של הקבוצה או להוסיף לקבוצה את המספר שלי 0586651686

בלוח יד 2 יש לא פחות מ94 דירות למכירה בשכונה.
1750867054344.png

זה נראה לי ממש המון (ברמה א' הגדולה בהרבה יש למשל רק 63)
יש למישהו הסבר לדבר?

צפה בקובץ המצורף 1997696
יש למישהו הסבר לדבר?
יכול להיות שבגלל אישורי התוכניות החדשות (תוספת 890 יח"ד, מסחר ושירותים), חסימת הנוף + לגור ב"אתר בנייה" בשנים הקרובות.

מניח שהרבה מתחרטים שקנו שם.

יכול להיות שבגלל אישורי התוכניות החדשות (תוספת 890 יח"ד, מסחר ושירותים), חסימת הנוף + לגור ב"אתר בנייה" בשנים הקרובות.

יכול להיות, אבל התכנית הזו עדיין רחוקה - בקושי מגיעה להתנגדויות עכשיו, שתגרום לאנשים למכור כבר מראש?

גם לא שכל הדירות למכירה נמצאות באיזור שנוגע לתוכנית.

נערך לאחרונה ב:
יכול להיות, אבל התכנית הזו עדיין רחוקה - בקושי מגיעה להתנגדויות עכשיו, שתגרום לאנשים למכור כבר מראש?
זה נקרא להקדים תרופה למכה.. אם לי הייתה דירה שם, הייתי גם מנסה למכור אותה.

זה לא בדיוק 'בקושי מגיעה להתנגדויות', לאחר ההתנגדותיות לאלפי יח"ד - הגיעו לפשרה הזו. גם הכשרת הקרקע שם החלה, כביכול "לצורך מעבר חדש לאליהו הנביא".

גם לא שכל הדירות למכירה נמצאות באיזור שנוגע לתוכנית.
נכון, אבל זה משמעותי ההבדל בין כמות הדיירים הנוכחית בשכונה, שגם לא צפופה בכלל יחסית לבית שמש.

זה לא בדיוק 'בקושי מגיעה להתנגדויות', לאחר ההתנגדותיות לאלפי יח"ד - הגיעו לפשרה הזו.
לא, על פי חוקי התכנון זמן ההתנגדויות מגיע אחרי שהתוכנית מופקדת לצורך כך במוסדות התכנון (במקרה שלנו: וועדה מחוזית) והתוכנית רק כעת מגיעה לשלב הזה.
ההתנגדויות שאתה מדבר עליהן הן לחץ פוליטי וציבורי שאכן השפיע, אך הן לא התנגדויות במובן המקצועי שלהן.

גם הכשרת הקרקע שם החלה, כביכול "לצורך מעבר חדש לאליהו הנביא".
תגיד לי, באמת נראה לך שמתחילים לעבוד על תכנית שטרם אושרה?
נראה לך שמישהו במדינה כאן יתקצב עבודות לתוכנית שלא קבלה אישור?
משרד השיכון לא מתנהג כמו הקנאים מרמב''ש ב'
לא מתאים לך ליפול בזרועות הקונספירציה הזו...

מיד אצרף את התוכנית המאושרת של השביל עליו עובדים.

נערך לאחרונה ב:
צפה בקובץ המצורף 1997696
יש למישהו הסבר לדבר?
קנו להשקעה לא למגורים ומעדיפים את הרווח שהשיגו או שלא יכולים לעמוד בעלויות של המשכנתא

מכיר אחד שקנה 2 דירות כשהיה בבנייה והשקיע רק 80 20 ועכשיו מכר והרוויח מיזה מיליון שקל

רמה א בנויה כבר הרבה שנים והם לא אותם סוג אנשים

אנשים מתחרטים שקנו שם

*בטוח שעוד מעט יהיו הרבה דירות למכירה בסוהו*
כבר עכשיו תבדוק כולל סוהו יש 106 דירות

זה לא בדיוק 'בקושי מגיעה להתנגדויות', לאחר ההתנגדותיות לאלפי יח"ד - הגיעו לפשרה הזו. גם הכשרת הקרקע שם החלה, כביכול "לצורך מעבר חדש לאליהו הנביא".
לא נכון -
המעבר הוא חלק ממכרז של משרד השיכון לפיתוח סופי של ה1
בעבר העליתי פה את התכנית
ועובדים רק עליו בדיוק לפי התכנית.

לא נכון -
המעבר הוא חלק ממכרז של משרד השיכון לפיתוח סופי של ה1
בעבר העליתי פה את התכנית
ועובדים רק עליו בדיוק לפי התכנית.
נכון מאוד.
אבל ברור לי שיש קשר בין התוכניות, לא סתם כבר התחילו וקובעים עובדות (ועבודות) בשטח.

קנו להשקעה לא למגורים ומעדיפים את הרווח שהשיגו או שלא יכולים לעמוד בעלויות של המשכנתא

מכיר אחד שקנה 2 דירות כשהיה בבנייה והשקיע רק 80 20 ועכשיו מכר והרוויח מיזה מיליון שקל

רמה א בנויה כבר הרבה שנים והם לא אותם סוג אנשים

אנשים מתחרטים שקנו שם

*בטוח שעוד מעט יהיו הרבה דירות למכירה בסוהו*
כבר עכשיו תבדוק כולל סוהו יש 106 דירות
אם ככה, צפוייה שם ירידת מחירים, ככל שיהיו יותר דירות למכירה ופחות קונים, צריך להמשיך לעקוב ולראות האם יש גם קונים או בעיקר מוכרים.

נכון מאוד.
אבל ברור לי שיש קשר בין התוכניות, לא סתם כבר התחילו וקובעים עובדות (ועבודות) בשטח.
ממש לא קשור
המכרז הסתיים, וקבלן זכה בו, והוא התחיל בעבודות
הוא עובד על עוד חלקים במכרז ברחבי השכונה, לא רק על זה

נכון מאוד.
נראה לי שהפוך, אם תכנית ה-1 תאושר יצטרכו להרוס לפחות חלק מהשביל שעובדים עליו עכשיו.

אני מתנצל בפניך על התגובה החריפה שהגבתי לדבריך אתמול! הסגנון לא כיבד אותך כניק מקצועי.
ערכתי מחדש את כל התגובה והפכתיה לעניינית.
סליחה!

נראה לי שהפוך, אם תכנית ה-1 תאושר יצטרכו להרוס לפחות חלק מהשביל שעובדים עליו עכשיו.

אני מתנצל בפניך על התגובה החריפה שהגבתי לדבריך אתמול! הסגנון לא כיבד אותך כניק מקצועי.
ערכתי מחדש את כל התגובה והפכתיה לעניינית.
סליחה!
אני אוהב חריף, הכל טוב.
זו דעתי על השביל שבונים שם והלוואי ואני טועה.

שים לב.
רוב הדירות המוצעות למכירה נמצאות בחלק התחתון של השכונה.
הבניה סביב חגואל לא אמורה כל כך להשפיע עליהם.
הייתי תולה יותר בנשקיעם שהגיע זמנם, וכן דירות משתכן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה