מחיר למשתכן חרדים לנווה שמיר

כמה שווה היום דירת 4 חדרים בנווה שמיר?

יכול להיות שבגלל אישורי התוכניות החדשות (תוספת 890 יח"ד, מסחר ושירותים), חסימת הנוף + לגור ב"אתר בנייה" בשנים הקרובות.
האווירה בבית שמש היא שאין שום ביטוח לנוף וספק אם הוא ישאר מחר, וזה ודאי משפיע.

שים לב.
רוב הדירות המוצעות למכירה נמצאות בחלק התחתון של השכונה.
הבניה סביב חגואל לא אמורה כל כך להשפיע עליהם.
הייתי תולה יותר בנשקיעם שהגיע זמנם, וכן דירות משתכן.
במאגר התוכניות לעתיד של רמ''י, כל השטח בין רחוב האחים לכביש 10 הוא הבא בתור...

במאגר התוכניות לעתיד של רמ''י, כל השטח בין רחוב האחים לכביש 10 הוא הבא בתור...
מעולה. אבל @פרישמן תלה את זה בהתקדמות של התוכנית למעלה, שנמצאת כבר בשלב של דיון בהפקדה. עם כל הכבוד, מאגר תוכניות לעתיד זה לא משהו שיקרה ב-7/8 שנים הקרובות.
יכול להיות שבגלל אישורי התוכניות החדשות (תוספת 890 יח"ד, מסחר ושירותים), חסימת הנוף + לגור ב"אתר בנייה" בשנים הקרובות.

מניח שהרבה מתחרטים שקנו שם.

מעולה. אבל @פרישמן תלה את זה בהתקדמות של התוכנית למעלה, שנמצאת כבר בשלב של דיון בהפקדה. עם כל הכבוד, מאגר תוכניות לעתיד זה לא משהו שיקרה ב-7/8 שנים הקרובות.
לא התכוונתי באמת לטעון עכשיו שלכן מוכרים דירות ברחוב האחים (למרות שאסטרטגית יש בזה משהו)
דברי נאמרו בטון חצי מבודח כזה, לא מספיק הקשבת...

אשמח לדעת אם יש קבוצת וואטסאפ של רוכשים אצל אלי יוחנן בפרויקט בנווה שמיר כדי להצטרף ולדעת מה קורה עם תהליך התביעה או אפשרויות נוספות אשמח אם מישהו יכול לעלות פה את מספר של הקבוצה או להוסיף לקבוצה את המספר שלי 0586651686
יש לך איזה תשובה מהם ?
אני גם מתנעיין בזה

תוכנית 102-1227420

התוכנית הופקדה להתנגדויות

בעלי הפרויקט מסבירים מכיוון שהפרויקט ממוקם בשכונה חילונית לכן בונים אותה 17 קומות
טענה זו היא אבסורדית מכיוון שהתוכנית ממוקמת בצומת הירדן הירקון אליהו הנביא צומת שעדיין לא התקבעה צביונה, ופרויקט זה קובעת את צביונה לחילונית, לולי פרויקט זה הרי שצביונה הייתה נשארת בספק עם עתיד שמאפשרת לחרדים להתיישב בה.

תוכנית 102-1227420

בעלי הפרויקט מסבירים מכיוון שהפרויקט ממוקם בשכונה חילונית לכן בונים אותה 17 קומות
טענה זו היא אבסורדית מכיוון שהתוכנית ממוקמת בצומת הירדן הירקון אליהו הנביא צומת שעדיין לא התקבעה צביונה, ופרויקט זה קובעת את צביונה לחילונית, לולי פרויקט זה הרי שצביונה הייתה נשארת בספק עם עתיד שמאפשרת לחרדים להתיישב בה.
מה עושים

תוכנית 102-1227420

עם כל הרצון (שלי ושלך) שהדירות יהיו לחרדים, אי אפשר לעוות את המציאות
שהאזור כבר עכשיו עם צביון דתי לאומי/ חילוני, ואני אומר זאת כתושב האזור! זאת המציאות,
וגם אם הבניה תהיה נמוכה רוב הסיכויים שיבואו לגור דתיים לאומיים והסגנון שגר שם היום באזור הכיכר.

נכון אבל אולי אם זה יהיה של 17 קומות זה לא יהיה דתי לאומי וזה יהיה חילוני מובהק
נכון אבל זה לא שאין צביון, יש צביון לא חרדי! שמתבטא בבעיות של צניעות וכו' שבת, ועוד,
ולכן אי אפשר לצעוק על היזם שרוצה לבנות בנייה שלא מותאמת לחרדים.
ושוב אני מאוד יהנה שייבנו עוד דירות לחרדים, השאלה כמה זה ריאלי להתנגד לבנייה,
בטענה שזה ישנה את הצביון החרדי.

אגב לכל אלה שלא יודעים
מי שהתיר מעלית שבת של מכון צומת זה הגרשז אויערבך עיינו בתשובה הכי ארוכה בשמירת שבת כהלכתה
ברור, ידוע. יש מעליות מהודרות יותר שגם להם יש הרבה מתירים, כמדומני שזה תלוי למי (זקן או חושב"ס) שלהם יותר הקילו. בכל אופן חרדים נוהגים להחמיר בזה, ולא דת"ל.

תוכנית 102-1227420

מעניין איפה שופרות האופוזיציה.

למה הם לא זועקים את זעקת הכיכר הזו פתאום?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה