מחיר למשתכן חרדים לנווה שמיר

יש למישהו עידכון על התביעה על איחור במסירת דירה בהגרלה 994 אלי יוחנן ?
והאם יש המלצה על בדק בית יסודי ואמין? כי הבנתי שכדאי מאד לקחת שם

והאם יש המלצה על בדק בית יסודי ואמין? כי הבנתי שכדאי מאד לקחת שם
מה שהבנתי תמיד כדאי לקחת בדק בית אבל למה אני דיברתי עם חברה של בדק שמאמר לי שהבניה בכללי שלו מאוד טובה שמעת משהוא אחר ?או סתם כדאי ?

משהוא יודע מה מתוכנן בפראנק פינת יונתן ופרנקל (לא חגואל ממול ) ? ממש חשוב לי לדעת עוד בניין או מסחר

GvwxZ4xWgAAYawz.jpg

שלום רב,

בנוגע להתקדמות תביעת הרוכשים של הקבלן בגין האיחור מסירה

לאחר מו"מ והשוואות של ניסיון והצלחות בתביעות קבלנים ע"י עו"ד מהתחום
בחרנו בעו"ד עמנואל יוזוק, עו"ד מהשורה הראשונה בתחום, עם ניסיון רב והצלחות בתביעות.
גם שוחחנו עם רוכשים בפרויקטים שתבעו קבלנים דרכו והם המליצו עליו מאוד.
משרד עו"ד יוזוק מלכין ושות'

ולפי בקשה של לא מעט רוכשים, אנו פנינו לקבלן לניהול התביעה בבין דין
ובמידה ולא יסכים, וככל הנראה לא יסכים, אנו מיד נפנה לבית המשפט.

(הסבר, יש בעיה הלכתית לפנות לערכאות בית המשפט במידה והנתבע מעוניין להיתבע בבין דין שע"פ תורה.
ולכן בהוראת בית הדין 'הישר והטוב' שאמר שיש לפנות אל הקבלן בבקשה להתדיין בביה"ד ואם לא מעוניין אז מותר ע"פ הלכה לתבוע בבית המשפט,
ולכן פנינו לקבלן בהצעה לדון בבית דין, וכשלא יסכים מיד נגיש תביעה בבית המשפט)
יש משהו שהתקדם ?
איך יוצרים קשר ?
הבנתי מהעורך דין שרק פנו אליו אבל לא התקדמו איתו

אני לא יודע מי עומד מאחורי משרד תיוון זה, אבל אני שגר בשכונה ועוד רבים כמוני, יודעים שמה שכתב 'מיעוט חרדים' אין לזה שחר. גם אם הוא חתום על 'בלנק' 'רשמי' של 'משרד תיווך'.
וכשמדברים בהלכות 'חושן משפט' משרד תיווך נפסל להעיד ולומר את דעותיו בדין בין שני אנשים, מכיוון שהוא משוחד בממון (כי האינטרס שלו שזה יהיה שכונה מעורבת לכל המגזרים ויוכל למצוא קליינטים מכל המגזרים).
ובכלל הנ"ל מדובר במתווך מתוך עשרות אלפי מתווכים שיש בארץ שנפרסים על פני היומנים החינמונים בכל בית, כך שדעותיו ספק באם יש להתייחס לזה בכלל. סך הכל עוד אחד...
וזה שכתב שיש חילולי שבת בעיר, אז גם ברמה ב' ברחוב נהר הירדן ובחפציבה וברמה ד' (ובעצם בכל ריכוז חרדי) גם נוסעים בשבת (לא שאני משווה את הריכוז שנמצא כאן לשם, וגם לא משווה את האחוזים פה ושם, אבל להגיד שזה מכריע את האופי של העיר?!).

ולמעשה. אני לא יודע בכלל במה מדובר כאן, לא מפורט מספיק מה הנושא כאן. אבל להשכיר לגרושה לחוד אין בזה שום בעיה לכו"ע כל עוד היא שומרת תורה ומצוות. אבל באם הגרושה הזאת היא לא שומרת תורה ומצוות כראוי (ובפרט באם יש לה מכרים מפוקפקים, וד"ל), אז כבר חתמו 'כל הרבנים' מ'כל המגזרים' ומ'כל הפלגים' החרדים של העיר, שאין להשכיר בשום אופן למשפחה שאינה שומרת תורה ומצוות כראוי.

היה שני מכתבים של הרבנים, זה העתיק משנת תשפ"ב
מכתב רבני העיר לרמה ה בית שמש.jpeg

מכתב שני יצא השנה שנת תשפ"ה לפני כמה חודשים, ששם החמירו הרבנים בעוד תקנות מחמירות וברורות, ונוספו שם עוד חתימות של רבנים.
[אשמח מי שיעלה את המכתב השני הנ"ל].

אז אני לא יודע במה יש למתווך שחי על כספי שכירויות לכלל המגזרים לחוות דעה בנושא של תקנות שכונה שהכריעו בזה מנהיגי הדור. יש לנו תורה וגדולי הדור ולא נזוז מפסקם!

לא מתייחסים ל'בלנקים' של מתווך.
אני גם יכול לכתוב 'בלנקים' ובפרט באם אני מוחק פרטי זיהוי...

לידיעת הרוכשים בשבוע הבא תתנהל תביעה בבית דין נגד אלי יוחנן הגין איחור במסירת הדירות במגרשים 380 382
להצטרפות שלחו מייל ל kvutzatrochshim שטורדל וכו''

לידיעת הרוכשים בשבוע הבא תתנהל תביעה בבית דין נגד אלי יוחנן הגין איחור במסירת הדירות במגרשים 380 382
מה הסיכויים שלנו להרויח משהו על העיקוב המטורף שלהם ?

רק ל380-382 או גם לשאר הפרוייקטים שלו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה