- הוסף לסימניות
איזה חלק מייעדים?והכי חשוב מחטף של הרגע האחרון שמתכוונים לעשות שלא כולם שמו לב אולי.
ישנם דיבורים כרגע ליעד חלק מהשכונה (החלק שעדיין לא שווק) לאנשי מערכת הביטחון.
ייעוד חלק מהשכונה לשוטרים תקבע את אופי החלק הזה.
איזה חלק מייעדים?והכי חשוב מחטף של הרגע האחרון שמתכוונים לעשות שלא כולם שמו לב אולי.
ישנם דיבורים כרגע ליעד חלק מהשכונה (החלק שעדיין לא שווק) לאנשי מערכת הביטחון.
ייעוד חלק מהשכונה לשוטרים תקבע את אופי החלק הזה.
חלק שנמצא עכשיו בתכנון, עדיין לא ייעדו יש כוונה לעשות זאתאיזה חלק מייעדים?
הם כנראה מחכים לראות מי באמת יגור בשכונה...חלק שנמצא עכשיו בתכנון, עדיין לא ייעדו יש כוונה לעשות זאת
באיזה פרויקט?גם אנחנו זכינו ב"ה, וידוע לי על עוד רבים שזכו
יחד נתאגד בע"ה לשכונה חרדית מרכזית וגדולה לשם ולתפארת!
הגיעה לי הודעה שזכיתי בעקבות ביטול זכיות של אחרים ושאני מוזמנת מחר יום שלישי לבחירת דירה
לכן דרוש לי מידע דחוף על נווה שמיר רמה ה בית שמש
בפרט על הפרוייקט פסגות זיו מספר הגרלה 492
האם מישהו זכה שם או יודע אם זכו שם אנשים משלנו?וכן כל מידע בנושא הן על האיזור או כל דבר שיכול לעזור!!
מודה מאד מאד לכל מי שיכול לעזור
אותי הזמינו למחר!!יש בחירת דירות כבר בפסגות זיו?
אולי הזמינו אותכם רק לכנס זוכים ? תבדקו טוב. [אם שלחו במייל, תעתיקו לכאן]אותי הזמינו למחר!!
כנס זוכים כבר היה=זה לבחירת דירה!אולי הזמינו אותכם רק לכנס זוכים ? תבדקו טוב. [אם שלחו במייל, תעתיקו לכאן]
המון תודות על המידע!!!!1. אם אתם מאלה שלא זכו, ונכנסתם לרשימה רק בגלל ביטולים, תקחו בחשבון שמן הסתם נשארו דירות אחרונות הגדולות - היקרות, ותחליטו אם זה מתאים לכם.
2. אם אתם מחר צריכים לבחור דירה ואתם במצב של בירור מידע על השכונה... המצב עגום. פחות או יותר כל המידע הקיים נמצא באשכול זה, ואתם צריכים להחליט עכשיו. מה שכן, תוכלו לבחור דירה מחר ולהחליט סופית בשבועיים הקרובים בערך - עד לחתימת חוזה, אם להתקדם וללכת על זה. (ואם לא, תפסידו רק את האלפיים ש"ח שצריך להניח בעת בחירת דירה.)
מה האתר של הקבלן ? מענין אותי לראות אלו דירות נשארולגבי בחירת הדירות דווקא נשארו עדיין דירות קטנות וזולות יחסית משום מה
אמת. אמנם הרבה מאד חרדים קנו, כך שתעשו מה שכולם יעשו... אבל זה בהחלט סוג של הימור.ולגבי האיזור והידע האמת שנראה לי שגם חודשיים בירורים לא יעזרו כלום מסיבה שפשוט גם בעיריה ובכל מקום אחר לא יודעים מה יהיה עם רמה ה האם היא תהיה חרדים חילונים או מתחרדים?זו תעלומה וכל אחד יכול לתת רק השערה או חוות דעת!!!
איזה מספר יצאתם בהגרלה?המון תודות על המידע!!!!
לגבי החומר שיש באשכול כבר עברתי הלוך ושוב
לגבי בחירת הדירות דווקא נשארו עדיין דירות קטנות וזולות יחסית משום מה
ולגבי האיזור והידע האמת שנראה לי שגם חודשיים בירורים לא יעזרו כלום מסיבה שפשוט גם בעיריה ובכל מקום אחר לא יודעים מה יהיה עם רמה ה האם היא תהיה חרדים חילונים או מתחרדים?זו תעלומה וכל אחד יכול לתת רק השערה או חוות דעת!!!
הייתם היום - בחרתם דירה ??האמת שלא בדקתי איזה מספר יצאתי בהגרלה אז אבל מה שבטוח שהיה המון המון ביטולים!!
אשתדל לכתוב נתונים מדויקים בהמשך!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //