קורונה חרדים ל"קולה" של השפיות

• הוסף לסימניות
קיבלתי במייל.
נשמע נכון לעת הזו.

חרדים ל"קולה" של השפיות

פוסטים נטפי ארס? שדרני רדיו וטלויזיה שונאי יהדות וחרדים? השפיות הולכת לאיבוד?
יש מה לעשות!!!!
בלי לשלוח דוברים מוכשרים או עורכי דין מפולפלים, בלי לעמוד בחזית עם רטוריקה מגומגמת.
פשוט וישר.
מה שלא השכל והלב תעשה הפגיעה בכיס.
לא קונים.
אם דודי ורטהיימר הבעלים של קוקה קולה הוא גם הבעלים של חברת החדשות 12 לא נקנה קוקה קולה. נסתדר בלעדיה מצוין.
כך גם לא נקנה אצל החברות שמפרסמות שם בשעות הרייטינג הגבוהות של חדשות הערב והשבת(!)
אנחנו כח צרכני לא מבוטל. במקום להיחרד מהסתה פרועה אנחנו יכולים להשפיע דרך הארנק שלנו.
מצטרפים למחאה במייל:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
דודי, גם אני מוחה.

• הוסף לסימניות
צריך מישהו שיפרסם, את החברות הגדולות שמפרסמים שם. כדי לדעת מה לא לקנות.
ובעיקר צריך ליידע את החברה שם, שיידעו שהם יסבלו בשבילנו.

• הוסף לסימניות
לדעתי,
כל עוד לא יורידו את ההכשר,
הציבור לא יצליח לעשות כאלו דברים,
וסליחה שאני פסימית.
אם אנשים לא מצליחים להשאר רגע בבית כדי לבלום התפשטות מגפה,
קשה לי להאמין שהם יצליחו לוותר על הקולה שלהם.
נשמע שוב את אותם משפטים:
"זה רק אני, זה רק אחד"

• הוסף לסימניות
2020-03-20.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה