התייעצות חרדי? אז תגור בזבל!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אשמח לעצתכם בבקשה..
קצת נמאס לי מזה שאני גר בבני ברק והכל פה כלכך מזוהם ולא מתוחזק כראוי.
מה, זה שאני חרדי אומר בהכרח שאני מוכן לחיות בזבל ?
למה אצל חילונים הכל מלבלב, יפה ומשופץ?
מרגיש פה כמו חיים בעזה.
לפני כמה זמן לקחתי את הילדה לגן ובאמצע הדרך היא "עפה" מהעגלה כתוצאה ממדרכה שבורה.
שלחתי כלכך הרבה מיילים לעירייה על שלל מחדלים שיש ברחבי השכונה שלי,
ביקשתי והתרעתי - ואף אחד לא עושה כלום.
חצי שנה בטרם האירוע של המדרכה, עצרתי את הניידת של הרובע והתרעתי בפניהם על המדרכה וצילמו והבטיחו...
אבל כמובן שלא קורה כלום!
אני בטוח שחילונים כבר מזמן היו עושים בלאגן ומרעידים את העירייה.
אבל בחברה שלנו משום מה מקבלים את זה בהבנה כאילו נועדנו לחיות בזבל ולקבל את זה באמונה.
יש מה לעשות ?!??

• הוסף לסימניות
אם המיילים הם ענייניים, ומחדלים שבאחריות העירייה לתקן, תוכל לפנות למבקר המדינה-נציב תלונות הציבור.
הם היחידים שהצליחו לעזור לי מול התנהלות דרקונית של העירייה.

• הוסף לסימניות
אבל בחברה שלנו משום מה מקבלים את זה בהבנה כאילו נועדנו לחיות בזבל ולקבל את זה באמונה.
יש מה לעשות ?!??
אין מה לעשות
איפה ראית עיר בכל הארץ שמסתובבים שם כל מיני סוגים של חיות ההולכים על ארבע ואין פוצה פה ומצפצף והחיים ממשיכים כרגיל....!

• הוסף לסימניות
אשמח לעצתכם בבקשה..
קצת נמאס לי מזה שאני גר בבני ברק והכל פה כלכך מזוהם ולא מתוחזק כראוי.
מה, זה שאני חרדי אומר בהכרח שאני מוכן לחיות בזבל ?
למה אצל חילונים הכל מלבלב, יפה ומשופץ?
מרגיש פה כמו חיים בעזה.
לפני כמה זמן לקחתי את הילדה לגן ובאמצע הדרך היא "עפה" מהעגלה כתוצאה ממדרכה שבורה.
ביקשתי והתרעתי - ואף אחד לא עושה כלום.
חצי שנה בטרם האירוע של המדרכה, עצרתי את הניידת של הרובע והתרעתי בפניהם על המדרכה וצילמו והבטיחו...
אבל כמובן שלא קורה כלום!
אני בטוח שחילונים כבר מזמן היו עושים בלאגן ומרעידים את העירייה.
יש מה לעשות ?!??
ילד אמור להיות קשור בעגלה.נקודה. אי אפשר להאשים בזה אף אחד.
מסכימה עם כל השאר,לצערי.
בזמנו באתי לגור באזור מתחרד.השכונה היתה יפהפיה ומטופחת. היום השכונה חרדית ונראית....... :cry:

• הוסף לסימניות
וזו בדיוק הסיבה, למה בחירות לעיריות לא אמורות להיות קשורות לעניין דתי, פחות קשור לרבנים מי מפנה לי את הזבל?!

ואגב אם הילדה לא הייתה קשורה פנייה לעירייה לא רלוונטית

• הוסף לסימניות
לדעתי הכל פה עניין של סדר עדיפויות של הציבור אצליהם איכות חיים במקום הראשון ואצלינו סליחה אבל להביא ילדים זה במקום הראשון (לא לקחת קשה) וזה מתנגש עם סדר וניקיון כי גם אם תביא 1000 פועלים שזה לא הגיוני משום כיוון לנקות את העיר אחרי כל צהריים הגינות ייראו כמו מזבלה וכמובן גם המדרכות, ולכן גם אם היינו שמים במקום הראשון רצון לעיר יפה זה היה מצריך משאבים שכל עיר אחרת לא נצרכת לה אין מה לעשות זאת המציאות ותראו גם למשל שכונות של אנשים מבוגרים חוץ מהבניינים הישנים יותר נקי עד מתי? עד שבת כי ברגע שמגיעים הנכדים הם דואגים לעשות את כל המקום מזבלה (רמת אלחנן של לפני כמה שנים וגם רמת אהרון קצת)

• הוסף לסימניות
לדעתי הכל פה עניין של סדר עדיפויות של הציבור אצליהם איכות חיים במקום הראשון ואצלינו סליחה אבל להביא ילדים זה במקום הראשון (לא לקחת קשה) וזה מתנגש עם סדר וניקיון כי גם אם תביא 1000 פועלים שזה לא הגיוני משום כיוון לנקות את העיר אחרי כל צהריים הגינות ייראו כמו מזבלה וכמובן גם המדרכות, ולכן גם אם היינו שמים במקום הראשון רצון לעיר יפה זה היה מצריך משאבים שכל עיר אחרת לא נצרכת לה אין מה לעשות זאת המציאות ותראו גם למשל שכונות של אנשים מבוגרים חוץ מהבניינים הישנים יותר נקי עד מתי? עד שבת כי ברגע שמגיעים הנכדים הם דואגים לעשות את כל המקום מזבלה (רמת אלחנן של לפני כמה שנים וגם רמת אהרון קצת)
מענין איך כל העיריות החרדיות כן מצליחים לשמור על רמה סבירה בניקיון ותחזוקה ?

• הוסף לסימניות
מה קשורה כמות הילדים בעיר, לאיכות התשתיות?
ילדים עם בימבה פלא בשבת בצהריים שוברים את הכבישים? מפרקים את המדרכות?

• הוסף לסימניות
מענין איך כל העיריות החרדיות כן מצליחים לשמור על רמה סבירה בניקיון ותחזוקה ?
א. הן לא מצליחות, מטבע הדברים יש ערים יותר חדשות, ולכן הן עם תשתיות קצת יותר טובות.
ב. אתה יכול לראות את זה ברמת שכונה שמתחרדת, שהופכת להיות תוך כמה שנים השם ישמור.

• הוסף לסימניות
מה קשורה כמות הילדים בעיר, לאיכות התשתיות?
ילדים עם בימבה פלא בשבת בצהריים שוברים את הכבישים? מפרקים את המדרכות?
אתם רציניים? באמת??? אני לא מדבר על מקומות שהתשתיות הותאמו למספרים וגם שם הולך ונהיה זבל, אני מדבר על בני ברק שפה התשתיות לא מחוברות למציאות משום כיוון ולכן אין תקנה לעיר אלא אם נעשה לה פינוי בינוי ;)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הכול נכון
השאלה אם אתה היית רה"ע של ב"ב, עם התקציב היחסית קטן, עם ההוצאות המחויבות הגדולות שלה שאין בכל עיר (מסיבות שונות), עם הצפיפות ריבוי הילודה התשתיות והתנאים המקוריים שלה, ועם עוד שלל סיבות, האם העיר הייתה במצב שונה.
אני לא יודעת, אולי באמת מנהיגי העיר מזניחים מעצלות וחוסר דאגה, אבל אולי יש אילוצים.
זה מזכיר לי את כל אלו שבטוחים שאם מישהו אחר היה רה"מ כבר מזמן חמאס היה גמור ולא מבינים שגם כשאתה הכי מוכשר ומוצלח זה רק לדעת איך להתנהל טוב במסגרת הנתונים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.
למעלה