התייעצות חרדי? אז תגור בזבל!

מצב
הנושא נעול.
לתת דוחות חניה זה מצוין כי אחרת אנשים עושים מה שרוצים חוסמים מדרכות צרות של ב"ב ומסכנים את שלום הציבור , זה נכון שצריך לטפל בנושא הנקיון דחוף אבל לא לזלזל בדבר אחד כן טוב שהעיריה עושה וחבל שהיא לא עושה זאת יותר כי הרכבים בב"ב שחושבים שהמדרכה שלהם זה זוועה.
ואני חושבת שכל אמא שהבן שלה זורק את העטיפה על הרצפה במקום לפח האשפה, וכל בחור שמפצח גרעינים על הרצפה יקבלו קנס של 500 ש"ח, וכל דרדק ששם את שקית הזבל על הרצפה במקום לטמון, הוריו יקבלו קנס, העיר תהייה נוצצת!! פתאום תגלו שזה לא קשור, לא לראש העיר הנוכחי ולא לקודם, זה קשור לחינוך!
לא יתכן שחצי שעה אחרי שניקו גינה היא כבר מלוכלכת ומסריחה כאילו מעולם לא נוקתה!

ברור שיש כאלה, וברור שיש כאלה, בסוף הנושא הוא כמה אינטרס יש לעירייה שהמצב יהיה טוב, בירושלים יש שכונות זוועתיות, כי חלק גדול ממשאבי העירייה מופנים לבניית פרויקט הכניסה לעיר החדשה, וכדו'
בבני ברק ושאר הערים החרדיות אין להם שום אינטרס כי לא אתה תקבע מי יהיה ראש העיר הבא, אלא רב.
איזה שכונות זוועתיות יש בירושלים?
כמובן שיש מטופחות יותר ופחות
אבל אף אחת לא מתקרבת לגועל של רחובות בני ברק
לא גרה שם אבל מגיעה לשם הרבה וכל פעם מחדש נדהמת שאנשים גרים שם ואפילו ביוקר

יתכן שזה קשור גם לחינוך.
אבל מטבע בדברים יש גם המון לכלוך של עלים ופסולת שנוצרת לבד.

אני גרה בעיר מעורבת.
הכל כאן מצוחצח.
העירייה עובדת על זה קשה מאוד ומשקיעה המון משאבים בנושא.
דווקא לא בפרסום, בעשיה.
ניקוי רחובות רציף - כל יום עובר כאן רכב ניקיון אחר.
פינוי פחים רציף - גם של בניינים וגם של רחובות.
ואין, אין דבר כזה להשאיר את הפחים בחוץ.
אין יום ללא ניקיון של משהו.
הכי משמעותי הרכב הקטן שמנקה את שפת המדרכה.
צמוד אליו איש ניקיון עם צינור מים בלחץ - לפחות כמה פעמים בשבוע עוברים על כל המדרכות.
על הדרך עם כל העלים והאבק אוספים את כל העטיפות.

במקרה מכיר,
המעבר חצייה ליד ביהכנ"ס בני הישיבות בתחילת גבעה ב, שכבר קרו שם כמה וכמה תאונות, כולל כאלו שנגמרו ממש בנס, ואף אחד לא חושב לטפל בעניין, כי עוד לא נהרגו שם...
כבישים ובמפרים שאם לא נוסעים ריינגלר..., אתה יכול לדפוק את הגחון...
רחובות שעולים על גדותיהם בכל פעם שיורד גשם,
עלים נושרים
סתם שתדעו שלא כל הערים החילוניות נוצצות
אני מכיר הרבה ערים חילוניות שהמדרכות שבורות, הכבישים לא כ"כ סלולים, והלכלוך שורץ בכל פינה כי נופל עלים מהעצים (אז זה לא במבה וציטוס)
ממש לא עושים מראה מוזנח וזוהמה כמו אריזות של חטיפים
לא מתאים הכלל להשוואה

תסתובב בשכונות ותיקות בירושלים כולל בעיר העתיקה
הכל נקי, מטופח ומתוחזק
צודק שאין קשר לחרדים, יש קשר לשחיתות
תסתובב בשכונות גאולה והסביבה הותיקות בירושלים, נקי שם, כי יש שם עובדי ניקיון מסביב לשעון בגלל התיירות, כך גם בעיר העתיקה, זה אינטרס כספי של העירייה.
וברחוב ותיק כמו בני ברק אין שום סיבה שהעירייה תשקיעה, הם צריכים כסף....

בתחילת רחוב רבי עקיבא יש מעבר לרחוב הרב הרצוג.
לפני כמה שנים מי ברק חפרו שם והשאירו אחריהם שביל שבור.
פניתי לעירייה כמה פעמים ו.... כלום ושום דבר.
יש שם כניסה ל5 בתי כנסת (שונה הלכות, נכספה- ליטאי. רשב''י -ספרדי. תימנים. ועץ.)
יש שם 2 גני ילדים.
וישיבה.
ואת מי זה מעניין ?

גם בירושלים יש מדרכות שבורות , רק שם יש מענה לתלונות והרבה אנשים לא מודעים לזה

תסתובב בשכונות גאולה והסביבה הותיקות בירושלים, נקי שם, כי יש שם עובדי ניקיון מסביב לשעון בגלל התיירות, כך גם בעיר העתיקה, זה אינטרס כספי של העירייה.

וגם כי אין שם כמויות ילדים כמו בערים הצעירות יותר

לי יצא ליהיות בגינה בבני ברק. אבא עם כמה ילדים פשוט זרק את המגבונים והשקיות על הרצפה. אפילו לא חשב ללכת לזרוק בפח.
כל העיר מטונפת כי התושבים פשוט לא טורחים לשמור עליה נקיה. לא יעזור מה שהעיריה תעשה. שהתושבים יתחילו לדאוג לנראות העיר גם לעירייה יהיה אכפת. ילדים זורקים זבל על הרצפה בדיוק כמו ההורים שלהם. אז ברור שהעיר נראת ככה.

לי יצא ליהיות בגינה בבני ברק. אבא עם כמה ילדים פשוט זרק את המגבונים והשקיות על הרצפה. אפילו לא חשב ללכת לזרוק בפח.
כל העיר מטונפת כי התושבים פשוט לא טורחים לשמור עליה נקיה. לא יעזור מה שהעיריה תעשה. שהתושבים יתחילו לדאוג לנראות העיר גם לעירייה יהיה אכפת. ילדים זורקים זבל על הרצפה בדיוק כמו ההורים שלהם. אז ברור שהעיר נראת ככה.
בכל מקום אפשר למצוא אנשים לא מתורבתים.
אבל, אם העירייה הייתה דואגת למספיק פחי אשפה בגינה (ולא, ברזל שבור ועקום שבעבר הרחוק שימש כפח, לא נחשב פח!), והייתה אכיפה וקנסות על משליכי פסולת, והייתה הסברה במוסדות החינוך ובפרסומים, העיר הייתה נראית אחרת.

בכל מקום אפשר למצוא אנשים לא מתורבתים.
אבל, אם העירייה הייתה דואגת למספיק פחי אשפה בגינה (ולא, ברזל שבור ועקום שבעבר הרחוק שימש כפח, לא נחשב פח!), והייתה אכיפה וקנסות על משליכי פסולת, והייתה הסברה במוסדות החינוך ובפרסומים, העיר הייתה נראית אחרת.
כמו שזכור לי היו כמה קמפיינים כאלו בעבר. מסתבר שלא עזר. הפחים שבורים כי ילדים דואגים לטפס עליהם וישר כל דבר להשחיט ולהרוס. בואו לראות מה קורה מהשעה 5 בערב ברחוב אנילביץ שיש שם 3 תלמודי תורה ברחוב. ההשחטה שהילדים עושים שם הבלאגן.והסכנה שזה לנושא אחר שקורת שם בכביש מידי ערב היא תוצאה של 0 חינוך ילדים קופצים לכביש מתגרים בנהגים. זורקים דברים על מכוניות. משחיטים כל דבר שבא ליד. כמה שדיברנו עם ההנהלה של המוסדות זה לא עזר. שוב אומרת לא יעזור עירייה הכל זה מהבית. חנכו את הילדים נקודה. רק בפרסים הם מבינים?

האמת שקראתי את האשכול בעניין רב.
גדלתי בבני ברק, כיום, אני לא שם [ההורים שלי כן]
אף פעם המצב לא היה כמו ברמת גן השכנה, אבל לא היה זוועה וסירחון כמו בשנים האחרונות [זוכר מקרה אחד של שביתה אצל פרנקטהל שהיה סירחון כללי]
ההורים שלי שפעם אהבו את המקום, היום ממש סובלים ממנו.
הבני ברקים לא יותר מלוכלכים מאשר הירושלמים או אחרים, זה עניין של אלמלא מוראה של מלכות,
אין קנסות ואכיפה, יש שוחד לעברות בניה וחניה, אז המקום מלוכלך ולאנשים כבר אין עניין לשמור
אני ממש זוכר מילדותי איך פירקו למישהו "סוכה" על ברזלים שהוא בנה באמת רק לסוכות ולא עזר לו שום התחננויות
להיזכר בזה היום ולחייך בעצב.
זה הסיבה שירושלים שונה, אנשים יודעים שלכל חריגה יכול להיות מחיר, ועל לכלוך יכולים לשלם.
השינוי חייב לבוא מלמעלה, והוא לא צפוי כ"כ מהר כמו שהאריכו פה. חבל.

הפחים שבורים כי ילדים דואגים לטפס עליהם וישר כל דבר להשחיט ולהרוס.
אתה רוצה להגיד שהילדים בבני ברק משחיתים יותר מכל מקום אחר? לא נראה לי.
וכן, תספרו לעירייה שלשפץ גינה כמה חודשים לפני הבחירות, לא אמור להחזיק לנצח, וכמו כל מקום שחיים בו אנשים, צריך תחזוקה מידי פעם. וכן, מה לעשות, אם ילד הרס פח, אז צריך להחליף.
בואו לראות מה קורה מהשעה 5 בערב ברחוב אנילביץ שיש שם 3 תלמודי תורה ברחוב. ההשחטה שהילדים עושים שם הבלאגן.
יש לי הרגשה שראש העיר מכיר לפחות ת"ת אחד שם, אבל אל תחשבו שמישהו ישנה משהו.
לדוגמא, כמה שפונים לעירייה על אוטובוסים לתלמידים של ת"ת מסויים, שבכל יום בשעה הכי פקוקה בבני ברק חוסמים חצי מרחוב בן זכאי, אין מי שיכול לעזור לך.
והסכנה שזה לנושא אחר שקורת שם בכביש מידי ערב היא תוצאה של 0 חינוך ילדים קופצים לכביש מתגרים בנהגים. זורקים דברים על מכוניות. משחיטים כל דבר שבא ליד.
זה באמת חמור, אבל לא קשור לנושא האשכול.

כי לא אכפת לתושבים.
זה למה
אני גרה בבנין חדש בקומת כניסה
עליתי לקומות העליונות בשבוע שעבר ונדהמתי מכמות הרהיטים/ אשפה/ גרוטאות שנמצאת בקומות
יש תפיסה בציבור שמי שאכפת לו נחשב לפחות בחברה החרדית
כי מי שחרדי אמיתי ומי שצול וצדיק במילעל
הוא מסריח. מבולגן ולא אכפת לו

אם אני מתלוננת על מרפסות או מחסנים שצצים בכל חור אני צרת עין

לא קשור לבחירות ולא לכלום
קשור לזה שלא רוצים להתאמץ בעבור זה וחושבים רק על הריבוע שלי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.
למעלה