התייעצות חרדי? אז תגור בזבל!

מצב
הנושא נעול.
אה,
בסוף התברר שבאותו בנין גרו מקושרים... התביעה בוטלה והחנות? עדיין ממשיכה להניח פח מלא מים מהמזגן שמרוקנים אותה פעם ביובל.....
גם לא מקושרים יכולים, אם אין עילה חוקית לקנס. זה פשוט שיטת מצליח...

אשמח לעצתכם בבקשה..
קצת נמאס לי מזה שאני גר בבני ברק והכל פה כלכך מזוהם ולא מתוחזק כראוי.
מה, זה שאני חרדי אומר בהכרח שאני מוכן לחיות בזבל ?
למה אצל חילונים הכל מלבלב, יפה ומשופץ?
מרגיש פה כמו חיים בעזה.
לפני כמה זמן לקחתי את הילדה לגן ובאמצע הדרך היא "עפה" מהעגלה כתוצאה ממדרכה שבורה.
שלחתי כלכך הרבה מיילים לעירייה על שלל מחדלים שיש ברחבי השכונה שלי,
ביקשתי והתרעתי - ואף אחד לא עושה כלום.
חצי שנה בטרם האירוע של המדרכה, עצרתי את הניידת של הרובע והתרעתי בפניהם על המדרכה וצילמו והבטיחו...
אבל כמובן שלא קורה כלום!
אני בטוח שחילונים כבר מזמן היו עושים בלאגן ומרעידים את העירייה.
אבל בחברה שלנו משום מה מקבלים את זה בהבנה כאילו נועדנו לחיות בזבל ולקבל את זה באמונה.
יש מה לעשות ?!??
עצוב כ''כ לומר אבל:
קבלו את ראש העיר שבחרתם.
דווקא במערכה האחרונה הייתה לב''ב את ההזדמנות לשינוי ובגלל משחקי כבוד קטנין זה נפל ברגע האחרון.
אוריאל בוסו היה כאן בעיריית פ''ת לפני שעבר לכנסת ועשה באמת דברים טובים ומועילים.
ובמחילה תפסיקו לתלות את זה בכמות אוכלסייה וילדים, כי יש מה לעשות אם רוצים.
ובזמנו כשהיה יעקב אשר הוא הוכיח את זה מעל לכל ספק.
אני אוהבת את ב''ב אבל משום מה בזמן האחרון כל כניסה אליה עושה לי סחרחורת שכבר עדיף להימנע. זוועה!

גם לי יש טענות
אבל גם נקודת זכות אחת
פעם רה"ע פרסם את המספר פלאפון שלו - לכל מה שיצטרכו,
וניסינו את זה וזה עבד
פעם אחת בערב שבת שעתיים לפני בת ועדיין לא פינו את הזבל, הפחים עמדו גדושים בכניסה לבנין כי כבר ביום חמישי העובד הוציא אותם ממקומם....
התקשרנו (האמת, תוך כדי שאנו לא מאמינים שיקרה משהו בנידון) והוא ענה מיד,
ותוך פחות מחצי שעה פינו את הזבל....
יש לי המון טענות ועל הרבה מחלקות, אבל - אולי אם יציפו אותו בטלפונים אולי יתחילו לזוז עוד דברים....
(ובטוח שיבואו אנשים ויגידו שיש לי קשר אליו, אז לא ואני אפילו לא משתייכת לקהילה וכו'...

ברחוב שלי יש גם בניה לגובה
ולא סתם
אלא בלוק ארוך מאוד של 4 כניסות מלאות במשפחות
אבל פשוט נקי. גם הגינות מסביס לבנינים, וגם הלובי של הבנינים האלו
ברמה כזאת שהפחים המוטמנים מצולמים כדי שלא ישרקו אנשים שלא שייכים לבניין אשפה.
אין קשר בין העאיריה ללובי או חניית הבניינים
זה לא שטח עירוני.

אגב ב ד יש בניינים מסודרים ונקיים להפליא
לא מעט כאלו אפילו
ביניהם הבנין שלי.

לגבי שטחים העירוניים, יש הרבה אפליה עירונית מבחינת ניקיון ותחזוקה
איפה שמשתלם להם-הם יעבדו
איפה שיש ארנונה מליאה-הם יטרחו יותר
מידיעה ברורה.

אני חוזר בי ממה שאמרתי היום ראיתי את רחובות ב"ב והם כן די בסדר וכן בבוקר יש עובדים שמנקים את הגינות ביסודיות וכן מקום שהיה מוזנח פתאום ראיתי אותו מסודר כן יש שיפור בנושא רק אולי מפריע לי שבדיוק ברחוב שלי יש פחים במדרכה אבל ראיתי שברוב הרחובות זה כן מוסדר וסה"כ המצב לא כ"כ נורא אז בואו נגיד מילה טובה לעירייה ולעומד בראשה שכן פועלים גם אם יש מה לשפר לא כ"כ הבנתי גם מה הנ"ל רוצה מהחיוך שלראש העיר מה הבעיה שהוא מחייך? וזה שהוא חושב שהוא מתנשא פרשנות שלו... נ.ב.אני לא גור וגם לא הצבעתי לאגו"י אני פשוט חושב שזה האמת

חגיגות חריגות הבניה באו לסיומן עם כניסת רמ"י לתמונה
רמי קשור רק לחריגות בניה שהם על שטח ציבורי
חריגת בניה שהיא מעל שטח ששיך לבנין- לא קשור לרמ"י

בבני ברק הולכים בין הטיפות (של המזגנים המטפטפים)
פשוט הזוי
יש מדרכות שאין מצב לעבור עליהם - כי יש טפטוף מלמעלה, ושלולית על המדרכה ברמה שזה שוחק את המדרכה.
חבל שאנשים לא מסתכלים חצי סנטימטר מעבר לקורות ביתם...
:confused:

רמי קשור רק לחריגות בניה שהם על שטח ציבורי
חריגת בניה שהיא מעל שטח ששיך לבנין- לא קשור לרמ"י
אבל כיום הטיפול בעניין הופקע מהעיריה. אולי לא דייקתי בשם, אבל הבקרה כעת בידיים של הרשות לאכיפה במקרקעין, מטעם המשרד לבטחון לאומי. והם הרסו בוודאו תגמורה תוספות בניה בשטח של בניין שאינו שטח ציבורי. אני יודעת גם על התערבותם במקרים של בניה נטולת רישיון במקרים נוספים, בשטחים שאינם ציבוריים.

עד מיאמי נסעו כדי לשפר את פני עירנו, תעריכו

לדעתי לא קשור רק לעיריות ובלת"ק חלקי.
הרבה איזורים חרדיים בכל הארץ יכולים להתפאר באיך שהבתים נראים מבפנים ולהתבייש איך שהרחוב נראה..
ואת זה צריך לשנות. שגם הרחובות ייראו נקיים ונוצצים.
אישית אני לא אוהבת את התרוץ "הרבה ילדים"= הרבה לכלוך.
זה ממש לא חייב להיות כך וחייבים שינוי בנושא.

צר לי לאכזב את כל אלו שהמליצו על מבקרת המדינה,
אני פניתי אליה, בעניין נקיון שיש המון פסולת של בניין שלא מפנים , והרחוב שמלוכלך בצורה מזוויעה
היא השיבה שתטפל,
פעם אחת שלחה מישהו לראות, לא עשה כלום
פנינו שוב, ובזה נגמר העניין היא כבר לא עונה
אם יש פתרונות נוספים נשמח לדעת

ברחובות הראשים כל יום... וכל קריאה למוקד 106 על לכלוך נענית מידית
גינות ציבוריות נשטפות כל כמה ימים

מתי הייתם לאחרונה במודיעין עלית??? העיר נראית כמו פח זבל אחד גדול... הרחובות מלוכלכים ברמה קיצונית
הערוגות של העצים שבמדרכות מלאות זבל\חטיפים\נירות\עטיפות
החדרי זבל מלאים בשקיות ובזבל למרות שהפחים לא מלאים... החניות מלאות בפסולת בנין ובמחסנים מאולתרים
סיפר לי אחד התושבים שבאזור שלו יש מצוקת חניה אדירה (בנו הרי בדיוק מה שהתקן מחייב בהנחה שלאברכים אין רכב) ויש בחניה שלו מחסן שתופס כמה חניות וכשהוא התלונן צעקו עליו איך הוא סוגר גמ"ח לכלות ...
כנראה שלא בקרת לאחרונה במו"ע.
חשמונאים שייך למודיעין עלית .. :LOL:
החלק היפה במועצת בנימין והמוזנח בק.ס ..

הם הבן החורג של האמא המלוכלכת
כבר כמה שנים אין קשר בין חשמונאים / גני מודיעין למודיעין עילית.

נערך לאחרונה ב:
איזה שכונות זוועתיות יש בירושלים?
כמובן שיש מטופחות יותר ופחות
אבל אף אחת לא מתקרבת לגועל של רחובות בני ברק
לא גרה שם אבל מגיעה לשם הרבה וכל פעם מחדש נדהמת שאנשים גרים שם ואפילו ביוקר
למשל: גני גאולה תכלת מרדכי מתחרה בבני ברק כולל העכברים

צר לי לאכזב את כל אלו שהמליצו על מבקרת המדינה,
אני פניתי אליה, בעניין נקיון שיש המון פסולת של בניין שלא מפנים , והרחוב שמלוכלך בצורה מזוויעה
היא השיבה שתטפל,
פעם אחת שלחה מישהו לראות, לא עשה כלום
פנינו שוב, ובזה נגמר העניין היא כבר לא עונה
אם יש פתרונות נוספים נשמח לדעת
לא פנית לאדם הנכון
כיום, מי שמכהן בתפקיד הוא גבר
ואם היא ענתה לך, אז היא לא מבקרת המדינה

לאחרונה פניתי שוב לאחראי הרובע של השכונה שלי בבני ברק ושאלתי אותו למה כל התלונות שהעברנו כבר לפני שנה אינן מטופלות.
הוא ענה שהוא העביר את זה לאגף התשתיות והם אלה שמחליטים.
במילים אחרות, מסתבר שגם הסיפור הזה של "ניידת הרובע" זה סתם גימיק.
הוא בא, מצלם, מראה התעניינות, אבל בסופו של דבר אין לו שום סמכות, הוא רק מעביר מיילים הלאה לאנשים שלא עושים כלום.

לא פנית לאדם הנכון
הכוונה למבקרת מדינת בני ברק
זהו תפקיד חסר שיניים
שכל מטרתו היא לפרנס כמה בעלי תואר ראשון שכמובן אינם מוגדרים כאוכלי חינם, למרות תרומתם למערכת

לא פנית לאדם הנכון
מבקר המדינה לא באמת יענה בטלפון לכל הפניות,
יש לו עובדים שזה המקצוע שלהם, ובין העובדים יש גם עובדות.

קל לדמיין את זעקות הגוואלד ומאות אשכולות התלונות שהיו נפתחים פה אילו העיריה היתה אוכפת כמו בערים אחרות.
אף אחד לא יצעק גיוועלד אם תהיה אכיפה עניינית ושוויונית .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה