- הוסף לסימניות
הכל נכון, אבל מי היה הצד השני?מי משקר???
ודאי שהחזו"א אמר כך וכך שמענו מהגרח"ק זצוק"ל בשמו
בהתייחסו לבחירות העירוניות
המדובר היה כשמהצד השני היו מועמדים של המזרחי
לא כמו היום, שכל המועמדים, בבני ברק לפחות, הם חרדים
הכל נכון, אבל מי היה הצד השני?מי משקר???
ודאי שהחזו"א אמר כך וכך שמענו מהגרח"ק זצוק"ל בשמו
בהתייחסו לבחירות העירוניות
ר' חיים אמר את זה על הבחירות הערוניות בתשע"טהכל נכון, אבל מי היה הצד השני?
המדובר היה כשמהצד השני היו מועמדים של המזרחי
לא כמו היום, שכל המועמדים, בבני ברק לפחות, הם חרדים
הבוחר יבחר, והחדל יחדלר' חיים אמר את זה על הבחירות הערוניות בתשע"ט
וע"ז הוא ציטט את החזו"א
אבל אתה כמובן מבין חזו"א יותר טוב מר' חיים
ב"ה שאתה מתייחס לטענות....הבוחר יבחר, והחדל יחדל
תרתי משמע
למה??לצערנו הגדול ביתר עילית צועדת בגדול להראות כמו בני ברק בעתיד הלא רחוק
שטויות במיץ.יפה מאוד, לא חלקתי על דבריך ואפילו רמזתי להם.
לא כתבתי שהמצב טוב ושלא יכל להיות אחרת.
המסר שכתבתי הוא שמצב העיר לא קשור לנהנתנות או עצלות של ראש העיר כמו שהציגו כאן כמה, אלא לאילוצים מהסוג הזה שעומדים בפניו.
ואכן... חלק מהאילוצים הם דרישות תקציביות מוגזמות של כל האוחזים בצלחת התקציבית, כשמסיבות שונות הוא נאלץ לחלק להם ובשפע. (וכמובן גם הארוחות שלו ב3000 שקל ליום מחולקות להם, כשלרה"ע נשאר לאכול רק את הבורקסים שוידר הלך לקנות לו).
הוא הגיב בפשטות שהוא לא בתפקיד תעבורה בערייהמה היתה תגובתו?
גם מודיעין עלית קיבלה הרבה שנים כוכבים... תבדוק מי יושב בוועדהלמה??
איזה איזורים?
לי ידוע שביתר נוצצת! קיבלה המון שנים (לא ידוע לי בדיוק כמה) 5 כוכבים!
כל בקשה נענית בהחלט. ומנקים מסתובבים הרבה ברחובות... מפנים אשפה ומשתדלים מדי פעם לשפץ ולתקן שכונות וכד'
לי יצא ליהיות בגינה בבני ברק. אבא עם כמה ילדים פשוט זרק את המגבונים והשקיות על הרצפה. אפילו לא חשב ללכת לזרוק בפח.
כל העיר מטונפת כי התושבים פשוט לא טורחים לשמור עליה נקיה. לא יעזור מה שהעיריה תעשה. שהתושבים יתחילו לדאוג לנראות העיר גם לעירייה יהיה אכפת. ילדים זורקים זבל על הרצפה בדיוק כמו ההורים שלהם. אז ברור שהעיר נראת ככה.
קל לדמיין את זעקות הגוואלד ומאות אשכולות התלונות שהיו נפתחים פה אילו העיריה היתה אוכפת כמו בערים אחרות.
רק שאין משהו שאין בקניון רמותהשטח המיושב של רמות הוא כ2.8 קמ"ר (לא שזה כ"כ גדול-לדוגמא השטח המיושב של רמה ד' הוא בערך אותו דבר)
לעומת השטח המיושב של בני ברק (לא כולל המגדלים וצפון בני ברק וכו') שהוא בערך 5.6 קמ"ר (כלומר פי 2 מרמות) (אפשר למדוד במפות ישראל).
אבל הנקודה היא שבבני ברק יש מסחר לאורך כל העיר, אבל ברמות אם צריך משהו שאין בקניון רמות צריך לנסוע למרכז העיר ולהיתקע בפקקים.
הם לא מרוצים, אבל שומעים בקול הרבנים.אני חושב שבסוף התושבים מרוצים ויעידו הבחירות רוב התושבים לא בוחרים בווידר למעט מיעוט קיצוני
להגיד שהנה רואים שהתושבים מרוצים כי מצביעים בבחירות זה פשוט בדיחהאני בסוף חושב שאת רוב התושבים בעיר הנקיון הוא בסדר עדיפות רחוק ודבר ראשון שמעניין זה הקצאות
ובתי כנסת כלבבם זה הכי מענין. את הנקיון פחות דחוף להם שהעירייה תשקיע.
אבל אני חייב להוסיף משהו בסוף עיר מלכלכת זה דבר יחסי בני ברק נמצאת במקום החמישי העיר הכי צפופה בעולם כולו ומצד שני היא גם עיר מאוד צעירה עם המון ילדים וכתוצאה מזה שהתשובים לא מעונינים שהמשאבים יושקעו בנקיון אלא לדוגמא מעדיפים שיושקע בחינוך העיר נראית כמו שנראית. אני חושב שבסוף התושבים מרוצים ויעידו הבחירות רוב התושבים לא בוחרים בווידר למעט מיעוט קיצוני ולמעשה הוא לא עושה כלום מעבר ללצעוק. חרדים מודרנים שהפריע להם מצב העיר ובצדק עברו לערים סמוכות כמו גבעת שמואל פתח תקווה רמת גן ככה שסתם לשבת ולצעוק ולא לעשות כלום לא יוצא מיזה משהו...גם בכל נושא התחבורה לא נראה שהתושבים כל כך יכפת להם.
לסיכום בני ברק צריכה שיפור רציני אבל זה אומר הסטת הכסף למקום אחר לדוגמא על חשבון חינוך לא משהו שהתושבים רוצים וכן הרבה בני ברקים לא מענין אותם יותר מדאי הנקיון אז לכן לצערי כולנו המצב כנראה בינתיים ימשיך ככה.
הכלל הבסיסי במדעי המדינהלהגיד שהנה רואים שהתושבים מרוצים כי מצביעים בבחירות זה פשוט בדיחה
ברור שהם יצביעו כי הרבנים אמרו
אבל צועקים על המצב שיש בעיר שכולה מגעילה והנקיון אמור להיות דחוף לכולם כי זה דרך ארץ וחילול ה' מה שקורה
והפתרון זה לא לומר לאנשים לעזוב את בני ברק אלא לנסות לשפר את השירות
איזה תקציב על חינוך מוציאים בבני ברק יותר מעיר אחרת?אני בסוף חושב שאת רוב התושבים בעיר הנקיון הוא בסדר עדיפות רחוק ודבר ראשון שמעניין זה הקצאות
ובתי כנסת כלבבם זה הכי מענין. את הנקיון פחות דחוף להם שהעירייה תשקיע.
אבל אני חייב להוסיף משהו בסוף עיר מלכלכת זה דבר יחסי בני ברק נמצאת במקום החמישי העיר הכי צפופה בעולם כולו ומצד שני היא גם עיר מאוד צעירה עם המון ילדים וכתוצאה מזה שהתשובים לא מעונינים שהמשאבים יושקעו בנקיון אלא לדוגמא מעדיפים שיושקע בחינוך העיר נראית כמו שנראית. אני חושב שבסוף התושבים מרוצים ויעידו הבחירות רוב התושבים לא בוחרים בווידר למעט מיעוט קיצוני ולמעשה הוא לא עושה כלום מעבר ללצעוק. חרדים מודרנים שהפריע להם מצב העיר ובצדק עברו לערים סמוכות כמו גבעת שמואל פתח תקווה רמת גן ככה שסתם לשבת ולצעוק ולא לעשות כלום לא יוצא מיזה משהו...גם בכל נושא התחבורה לא נראה שהתושבים כל כך יכפת להם.
לסיכום בני ברק צריכה שיפור רציני אבל זה אומר הסטת הכסף למקום אחר לדוגמא על חשבון חינוך לא משהו שהתושבים רוצים וכן הרבה בני ברקים לא מענין אותם יותר מדאי הנקיון אז לכן לצערי כולנו המצב כנראה בינתיים ימשיך ככה.
מסכימהיש לי מה להגיד על כל עיר/ שכונה שגרים בה חרדים. לאו דוקא בני ברק.
אני גרה בעיר שבעבר היתה ברובה חילונית-מסורתית ומעט מאד חרדים.
היום הקהילה החרדית גדלה בה מאד.
אי אפשר! לתאר את מראה הרחובות/הבנינים שמתגוררים בהם רוב חרדי לעומת מה שהיה בעבר.
המון ילדים לא מחונכים שמסתובבים שעות ברחובות עם אחים/חברים וזורקים בכל מקום אריזות של חטיפים/שלוקים וניירות.
כמות החילול ה' העצומה שזה הביא לעיר (שברובה מחבבת את הציבור שומר המצוות) היא עצומה!
בתור תושבת כאן מאז ומתמיד לא ברור לי למה כשאני הייתי ילדה, גם משפחות חרדיות עם 10 ילדים היו מחונכות בנושא להפליא, ועכשיו גם זו"צ עם 2-3 ילדים לא יכול ללמד אותם מה זה דרך ארץ בסיסית כל כך.
לא ידוע עדיין על עיר בלי שחיתותהכלל הבסיסי במדעי המדינה
שדמוקרטיה תמיד מקיימת את רצון העם והבוחר
וכן לפעמים העם רוצה פוליטיקאים מושחתים
על חשבון דברים אחרים
ורצון תושבי בני ברק ברוך ה' אשריהם
זה לשמוע בקול הרבנים
גם לוקחים בחשבון שיקבלו פוליטיקאים מושחתים ועיר לא מתפקדת
זה רצון הבוחר
ברוך ה'לא מעיזים להתלונן אחד על השני
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //