- הוסף לסימניות
גם היום יש מנקי רחובות מדי יום, לפחות בחלק מהרחובותלדעתי העיר נראית כך כי אין מנקי רחובות בילדותי היה ברחוב שלנו כל בוקר מנקה רחובות שעבר וטיטא את הרחוב והיה הרבה יותר נקי אפילו שהיו ילדים לרב
גם היום יש מנקי רחובות מדי יום, לפחות בחלק מהרחובותלדעתי העיר נראית כך כי אין מנקי רחובות בילדותי היה ברחוב שלנו כל בוקר מנקה רחובות שעבר וטיטא את הרחוב והיה הרבה יותר נקי אפילו שהיו ילדים לרב
הבעיה שהיום יש להם סמארטפון ..גם היום יש מנקי רחובות מדי יום, לפחות בחלק מהרחובות
בפעם הבאה שזה קורה. לצלם את הפציעה ולהגיש תביעה. דברים לא זזים בלי "זרזים" ובמקרה של עירייה זה הזרז היעיל ביותר.אבל כמובן שלא קורה כלום!
נכון שהחינוך יותר חשוב מהניקיוןאני בסוף חושב שאת רוב התושבים בעיר הנקיון הוא בסדר עדיפות רחוק ודבר ראשון שמעניין זה הקצאות
ובתי כנסת כלבבם זה הכי מענין. את הנקיון פחות דחוף להם שהעירייה תשקיע.
אבל אני חייב להוסיף משהו בסוף עיר מלכלכת זה דבר יחסי בני ברק נמצאת במקום החמישי העיר הכי צפופה בעולם כולו ומצד שני היא גם עיר מאוד צעירה עם המון ילדים וכתוצאה מזה שהתשובים לא מעונינים שהמשאבים יושקעו בנקיון אלא לדוגמא מעדיפים שיושקע בחינוך העיר נראית כמו שנראית. אני חושב שבסוף התושבים מרוצים ויעידו הבחירות רוב התושבים לא בוחרים בווידר למעט מיעוט קיצוני ולמעשה הוא לא עושה כלום מעבר ללצעוק. חרדים מודרנים שהפריע להם מצב העיר ובצדק עברו לערים סמוכות כמו גבעת שמואל פתח תקווה רמת גן ככה שסתם לשבת ולצעוק ולא לעשות כלום לא יוצא מיזה משהו...גם בכל נושא התחבורה לא נראה שהתושבים כל כך יכפת להם.
לסיכום בני ברק צריכה שיפור רציני אבל זה אומר הסטת הכסף למקום אחר לדוגמא על חשבון חינוך לא משהו שהתושבים רוצים וכן הרבה בני ברקים לא מענין אותם יותר מדאי הנקיון אז לכן לצערי כולנו המצב כנראה בינתיים ימשיך ככה.
והוא לא צודק?הוא הגיב בפשטות שהוא לא בתפקיד תעבורה בערייה
בדיוק מאותה סיבה שלא מפתחים את הכבישים המובילים לכותל המערבי.למה בני ברק היא העיר היחידה במרכז הארץ שלא חושבת קדימה בנוגע לכבישים מחלפים ותחבורה
כבר חסמת את חזון איש למה לא להמשיך לאיזה מחלף וכביש תת קרקעי
לחשוב קדימה
לכו לחולון לדוגמא תראו מה זה חשיבה לתחבורה לשנים הקרובות
רק אנחנו נשארים מאחור......
שימו לב איך הכניסה של העיר גשר קוקה קולה נראה הכל מקושקש גרפיטי ..
למה זה לא מעניין אף אחד מאלה שיושבים בעיריה למה ???
לא מגיע לנו איכות חיים מנימאלי
זוהי תשובה דמגוגית ולא נכונהבדיוק מאותה סיבה שלא מפתחים את הכבישים המובילים לכותל המערבי.
אין שום סיכוי ולא יהיה שום סיכוי לבנות משהו שיצליח לאכלס את מס' המבקשים לעלות לכותל המערבי בחוה"מ, חגים, ת"ב, שבועות וכו'. הדרך היחידה היא להציב אבטחה וסדרנים במקום לנווט את התנועה במסגרת האפשרויות.
אותו דבר בדיוק בענין ב"ב, העיר הקטנה והצפופה שמשום מה חרדים מתעקשים להישאר דוקא בה (כולל אלו המתלוננים) ברמה שכבר אין מקום להולכי רגל על המדרכה, אתה עוד מצפה שיהיה מקום לרכבים בכביש??
הכל נכון ביחס לענין הנקיון, לא דיברתי מילה על הענין.זוהי תשובה דמגוגית ולא נכונה
במדרכות ליד הכותל אין אף מדרכה שבורה
או אביזר מיותר שנשאר לרגע על המדרכה הכביש מרובד וכו'
ואף אחד לא חונה על המדרכה אפי' לדקה בלי לחטוף קנס
המדרכות בבני ברק מלאים בפחים ענקיים , קופות שונות, שברי בניה
מדרכות שבורות רכבים שחונים על המדרכה חלקם עם תווי חניה מזויפים
חנויות שמשחדות פקחים ומניחים משטחים על המדרכה
כבישים הרוסים כמו עזה
חריגות בניה על המדרכה
איש העקום בעיניו יעשה , תלונות ל106 לא מטופלות
עיריה שעוברת כל 5 שנים מקבוצה א של מושחתים לקבוצה ב'
אינני יודע מה ר' חיים אמר על החזו"א אבל כל אחד יודע את הדבר הפשוט שהמאבק של החזו"א היה
כשהיה איום של המזרחי על בני ברק כיום הויכוח הוא איזו חצר תקח את ההקצאות והתקציבים
גו' וי' או שונ' מחב'
אנחנו רוצים וועד בית מקצועי וראש עיר שהוא לא ראש כולל ולא עסקן של חסידות פלוני
אלא אחד שבא לעבוד כל יום כל היום לשיפור התחבורה והנקיון בעיר והשירות של הפקידות בעיריה
עוד רעה חולה רוב מנהלי המחלקות בעיריה כבר יותר מדי זמן בתפקידם הגיע הזמן לרענן וד"ל......
5 כוכבים זה בדיחה.למה??
איזה איזורים?
לי ידוע שביתר נוצצת! קיבלה המון שנים (לא ידוע לי בדיוק כמה) 5 כוכבים!
כל בקשה נענית בהחלט. ומנקים מסתובבים הרבה ברחובות... מפנים אשפה ומשתדלים מדי פעם לשפץ ולתקן שכונות וכד'
ייתכן שאתה צודק אבל בהנחה ויש לך קצת ראש בריא אתה יודע שבתרבות החרדית הסיכוי שמשהו בענין ישתנה שואפ לאפס כי תמיד הבחירות זה דרך רבנים ולא וועד בית וככה סבורים גם התושבים של בני ברק והיות שכן מי שזה באמת מפריע לו שיואיל בטובו לעבור לעיר אחרת ולהפסיק להתלונן ולספר כל מיני סיפורים כי זה בני ברק וזה מה יש הוא לא חייב לעזוב מהמרכז הוא יכול לעבור לגבעת שמואל או פתח תקווה ויש בהחלט כאילו שעשו זאת כשראו שזה ממש עובר גבול המצב בעיר אבל רוב ככל תושבי בני ברק מעונינים ורוצים בהמשך המצב הקיים למורת רוחם של האחרים וזה כי גם הם מקבלים הקצאות וכולי זה שהם מתלוננים טיפה לא אומר שהם באמת רוצים שינוי עובדה שעל עניין ההקצאות כל העיר רעשה ואפילו עשו הפגנות ופה לא רואים תושבים מפגינים על נקיון אני בהחלט חושב שרוב העיר לא מעונינת בשינוי אמיתי ובאיזה בולדזר שיתחיל לעשות פרויקטים בעיר אלא כן רוצה שהעיר תתנהל בידי מקורבים כאליו ואחרים ודרך הקהילות לכן מי שחושב שלהוציא את הקיטור יעזור משהו טועה. חבל על הזמן מי שלא טוב לו פשוט שיעבור כי בני ברק לא תשתנה כל עוד תושבי בני ברק ירצו באמת שינוי כמו שהם רוצים בתי כנסת והקצאות. נקודה. לכן מי שרוצה שינוי מוזמן לעשות את זה בעצמו גם באמצעות ועד בית או התארגנות מקומית כזאת או אחרת שינוי אמיתי לא יהיה ובצדק כי... התושבים לא רוצים וזה לא משנה מאיזה סיבה בדיוק!זוהי תשובה דמגוגית ולא נכונה
כבישים הרוסים כמו עזה
חריגות בניה על המדרכה
אינני יודע מה ר' חיים אמר על החזו"א אבל כל אחד יודע את הדבר הפשוט שהמאבק של החזו"א היה
כשהיה איום של המזרחי על בני ברק כיום הויכוח הוא איזו חצר תקח את ההקצאות והתקציבים
גו' וי' או שונ' מחב'
אלא אחד שבא לעבוד כל יום כל היום לשיפור התחבורה והנקיון בעיר והשירות של הפקידות בעיריה
עוד רעה חולה רוב מנהלי המחלקות בעיריה כבר יותר מדי זמן בתפקידם הגיע הזמן לרענן וד"ל......
אין לי בעיה עם מנהלי מחלקות שנמצאים הרבה זמן על הכסא, מפריע לי יותר מנהלי מחלקות שנמצאים שם בגלל קשרי משפחה או ממון...זוהי תשובה דמגוגית ולא נכונה
כבישים הרוסים כמו עזה
חריגות בניה על המדרכה
גו' וי' או שונ' מחב'
עשרים שנההכל נכון ביחס לענין הנקיון, לא דיברתי מילה על הענין.
אני מדבר על הקיטור שאני שומע כאן על ענין התחבורה,
מדברים כאן בלי להפעיל רגע את השכל לפני שמשחררים כ"כ הרבה קיטור...
מה היו עושים כל הכתבים כאן במקומו![]()
אלף לייקים.זוהי תשובה דמגוגית ולא נכונה
כבישים הרוסים כמו עזה
חריגות בניה על המדרכה
גו' וי' או שונ' מחב'
אפשר לומר שבכותל לא מפתחים?בדיוק מאותה סיבה שלא מפתחים את הכבישים המובילים לכותל המערבי.
אין שום סיכוי ולא יהיה שום סיכוי לבנות משהו שיצליח לאכלס את מס' המבקשים לעלות לכותל המערבי בחוה"מ, חגים, ת"ב, שבועות וכו'. הדרך היחידה היא להציב אבטחה וסדרנים במקום לנווט את התנועה במסגרת האפשרויות.
אותו דבר בדיוק בענין ב"ב, העיר הקטנה והצפופה שמשום מה חרדים מתעקשים להישאר דוקא בה (כולל אלו המתלוננים) ברמה שכבר אין מקום להולכי רגל על המדרכה, אתה עוד מצפה שיהיה מקום לרכבים בכביש??
אחד שכל המשפחה שלו גרה בבני ברקבקיצור בסופו של יום התושבים בהחלט לפחות ברובם מרוצים מיזה שאפשר להרחיב את הדירות חופשי אפילו שזה מביא חולדות או מה שלא יהיה. אני שואל תכלס אתה לא מרוצה אז תעבור אתה נהנה להתלונן אין בעיה כי שינוי לא יהיה כל עוד רוהב התושבים חושבים שצריך שינוי ולא רוב התושבים לא רוצים בחירות אמיתיות שמי שיעבוד ויציג תכנית ייבחר רק דילים מפלגתיים וקומבינות הקצאות וכולי אני מרגיש שחלק משתמשים פה לא מחוברים לשטח בבני ברק הציבור בכללותו לא יותר מדאי חשוב לו הנקיון בבני ברק ועובדה שמלכלכים כל הזמן כן!!! התושבים!
לגבי זה שחרדים מלכלכים אני חושב שזה קשור לריבוי ילדים ולא לחוסר מודעות אבל יש כאן עוד ענין אצלינו יש הרבה על מה לחנך לדוגמא שמירת שבת כיבוד הורים וגם לא ללכלך אבל זה לא ערך כל כך חשוב אצלינו ולכן המודעות קטנה מה שאין כן אצל הציבור שאינו שותו"מ שזה ערך מרכזי להיות מתורבת וכולי ולחיות בסדר לפחות אצל הציבור היתר נאור.
חשוב להדגיש אני מסתובב בערים חילוניות ויש שם גללי בע"ח לדעתי זה נורא מגעיל הרבה יותר מבני ברק ואני יודע ששיש קנסות גדולים על זה אבל עדיין זה קיים ומגעיל אותי הרבה יותר מאשר עטיפה וכו.
על תאוריית החלונות השבורים שמעתם?בקיצור בסופו של יום התושבים בהחלט לפחות ברובם מרוצים מיזה שאפשר להרחיב את הדירות חופשי אפילו שזה מביא חולדות או מה שלא יהיה. אני שואל תכלס אתה לא מרוצה אז תעבור אתה נהנה להתלונן אין בעיה כי שינוי לא יהיה כל עוד רוהב התושבים חושבים שצריך שינוי ולא רוב התושבים לא רוצים בחירות אמיתיות שמי שיעבוד ויציג תכנית ייבחר רק דילים מפלגתיים וקומבינות הקצאות וכולי אני מרגיש שחלק משתמשים פה לא מחוברים לשטח בבני ברק הציבור בכללותו לא יותר מדאי חשוב לו הנקיון בבני ברק ועובדה שמלכלכים כל הזמן כן!!! התושבים!
לגבי זה שחרדים מלכלכים אני חושב שזה קשור לריבוי ילדים ולא לחוסר מודעות אבל יש כאן עוד ענין אצלינו יש הרבה על מה לחנך לדוגמא שמירת שבת כיבוד הורים וגם לא ללכלך אבל זה לא ערך כל כך חשוב אצלינו ולכן המודעות קטנה מה שאין כן אצל הציבור שאינו שותו"מ שזה ערך מרכזי להיות מתורבת וכולי ולחיות בסדר לפחות אצל הציבור היתר נאור.
חשוב להדגיש אני מסתובב בערים חילוניות ויש שם גללי בע"ח לדעתי זה נורא מגעיל הרבה יותר מבני ברק ואני יודע ששיש קנסות גדולים על זה אבל עדיין זה קיים ומגעיל אותי הרבה יותר מאשר עטיפה וכו.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //