חריגה בדקות שיחה

• הוסף לסימניות
לא יצא חוק שהחברה חייבת לעדכן כשמסיימים את הדקות בחבילה?

• הוסף לסימניות
אם לא קיבלתם הודעה ועלה לכם החריגה, זכותכם לדרוש החזר על העלות.
נס שהיום בדקתי את סך הדקות שנותרו (בסלקום) ואני שומע לתדהמתי 400 ומשהו שקל חיוב!!! מיד צלצלתי לשירות לקוחות ואומרת לי הנציגת שירות התקשרו אליך פעמיים ואי ידיעת החוק אינה פוטרת וכו' (מלבד זה שהשיחה לא היתה נעימה בקטע שהיא חוזרת ומבהירה אתה חייב לשלם וכו' ואני מסביר לה שהתקשרתי לברר וכו')
אני מבהיר לנציגה לא קיבלתי שום שיחת טלפון מוקלטת מסלקום והיא אומרת לי יש כאן פעמיים שצלצלו אליך ואתה בחרת להתעלם מהשיחה.
אני אמור לקבל מחר שיחה מהמנהל/ת
ראשית: כנ"ל לא ראיתי שום שיחה. דבר נוסף לעצם הענין: גם אם ראיתי האם יש חלק בחוק המחייב שהלקוח יענה לשיחה ואם לא הם חייבים להתקשר? או לכל הפחות להשאיר הודעה בתא הקולי? כי אין שום הודעה מהם!!!
יש לי רק איזה מספר (שלא בטוח כלל שזה של סלקום) שהיא אומרת שהם צלצלו באותה שעה אבל א"א לחזור אליו כלל.
לסיכום:
לפי הנ"ל האם אניני צריך לקבל זיכוי מלא?
התנצלותי מראש על אריכות הדברים
ותודה לכל המצילים את העשוקים!!!

• הוסף לסימניות
נס שהיום בדקתי את סך הדקות שנותרו (בסלקום) ואני שומע לתדהמתי 400 ומשהו שקל חיוב!!! מיד צלצלתי לשירות לקוחות ואומרת לי הנציגת שירות התקשרו אליך פעמיים ואי ידיעת החוק אינה פוטרת וכו' (מלבד זה שהשיחה לא היתה נעימה בקטע שהיא חוזרת ומבהירה אתה חייב לשלם וכו' ואני מסביר לה שהתקשרתי לברר וכו')
אני מבהיר לנציגה לא קיבלתי שום שיחת טלפון מוקלטת מסלקום והיא אומרת לי יש כאן פעמיים שצלצלו אליך ואתה בחרת להתעלם מהשיחה.
ראשית: כנ"ל לא ראיתי שום שיחה. דבר נוסף לעצם הענין: גם אם ראיתי האם יש חלק בחוק המחייב שהלקוח יענה לשיחה ואם לא הם חייבים להתקשר? או לכל הפחות להשאיר הודעה בתא הקולי? כי אין שום הודעה מהם!!!
יש לי רק איזה מספר (שלא בטוח כלל שזה של סלקום) שהיא אומרת שהם צלצלו באותה שעה אבל א"א לחזור אליו כלל.
לסיכום:
מישהו יכול לעזור?

• הוסף לסימניות
גם אצלי התקשרו ממספר ולא שמעתי, ולאחמ"כ לא הצלחתי לחזור אליו.
אבל התברר שזה אכן היה בדיוק כשנגמר לי החבילה.
אז אולי הם כן צודקים.
אבל מ"מ ראוי שאם לא עונים - הם צריכים להתקשר שוב או לפחות להשאיר הודעה בתא קולי,
או אפילו לתת אופציה לחזור אל המספר שהתקשר אליך!

• הוסף לסימניות
גם אצלי התקשרו ממספר ולא שמעתי, ולאחמ"כ לא הצלחתי לחזור אליו.
אבל התברר שזה אכן היה בדיוק כשנגמר לי החבילה.
אז אולי הם כן צודקים.
אבל מ"מ ראוי שאם לא עונים - הם צריכים להתקשר שוב או לפחות להשאיר הודעה בתא קולי,
או אפילו לתת אופציה לחזור אל המספר שהתקשר אליך!
וחויבת מעבר?

• הוסף לסימניות
לסיכום:
לא מבין מה ענו לך.

בכל מקרה תפנה בכתב בלבד לפניות הציבור שלהם, אין שום משמעות לשיחות האלה עם הטלפנית, שיום למחרת מקבלת קידום למנהלת לצורך השיחה איתכם...

לעצם העניין, שום נציג לא מתקשר, זו הודעה כתובה אוטומטית, שלטלפון כשר הופכת להודעה קולית. והם אכן יודעים אם עניתם או לא, כמובן שאם ניסו כמה פעמים ולא עניתם זו לא בעיה שלהם.
במקרה שהיה לי בחברות אחרות הטל' כנראה היה מנותק בזמן הנסיון והם ראו במערכת שלא יכלתי בכלל לקבל את השיחה ולכן זיכו אותי.

אבל בכל מקרה זה רק מול פניות הציבור ולא מול המוקד הטלפוני.

• הוסף לסימניות
לא מבין מה ענו לך.

בכל מקרה תפנה בכתב בלבד לפניות הציבור שלהם, אין שום משמעות לשיחות האלה עם הטלפנית, שיום למחרת מקבלת קידום למנהלת לצורך השיחה איתכם...

לעצם העניין, שום נציג לא מתקשר, זו הודעה כתובה אוטומטית, שלטלפון כשר הופכת להודעה קולית. והם אכן יודעים אם עניתם או לא, כמובן שאם ניסו כמה פעמים ולא עניתם זו לא בעיה שלהם.
במקרה שהיה לי בחברות אחרות הטל' כנראה היה מנותק בזמן הנסיון והם ראו במערכת שלא יכלתי בכלל לקבל את השיחה ולכן זיכו אותי.

אבל בכל מקרה זה רק מול פניות הציבור ולא מול המוקד הטלפוני.
יתכן מאוד שאתה צודק
אבל לפני כמה שנים היתה להם טעות אחרת באופן דומה ולאחר שיחה עם המנהלת וששמעה את הקלטת השיחות זיכו
אנסה אולי לחכות לשיחה עם המנהל - זה פשוט הזוי
הייתי בחברת הוט מובייל וכשהחבילה היתה מגיעה לניצול של 75 אחוז כבר הייתי מקבל צינתוק עם הודעה
וגם בדקתי שעל פי חוק חייבים לעדכן פעמיים גם ב75 וגם ב100 אחוז ניצול
מקווה שדברי יפלו על אוניים שומעות.
תודה לכולם
נעדכן בלי נדר
אשמח אם יש מישהו שגם קרה לו דבר דומה עם סלקום? שיעדכן.

• הוסף לסימניות
לך תריב איתם
רוב החברות אותו הדבר
ואין מה לעשות
אם אתם בכיוון של חריגה, פשוט לעקוב.

• הוסף לסימניות
הבעיה הזו עם סלקום (יתכן שבעוד חברות אני קיבצתי כ50 פניות על סלקום) היא ממש רחבה המון פעמים ההודעות על ניצול הדקות 75% ו/או 100% לא נשלחות/ לא מגיעות וחורגים בטעות ואז על כל דקה עולה מחיר של ארטיק בחוף הים אשמח לקבל מתלוננים נוספים יש לי מישהו שריכז כ40 עשוקים ולי יש עוד כ10 ועוד היד נטויה כל אחד שמחויב ב200/300 שח כפול ...לקוחות בשיטת מצליח זה מליונים אי אפשר לשתוק מי שנעקץ ולא קיבל הודעה (מי שקיבל ולא ענה, לענ"ד אמור להתקשר לברר מה היתה ההודעה ) אנא לשלוח מספר טלפון ל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> +קצת פרטים סכום חיוב וכדומה ונשתדל בלי נדר לדאוג למשהו מרוכז שיפצה את כולם ויפסיק את העושק הזה שכל אחד חושב שהוא היחיד ומשלם בשקט (כל הצעה לעזרה תתקבל בברכה: תביעה ייצוגית? וכדומה)
@איצ'ה קו המידע ?

• הוסף לסימניות
עשיתי חיפוש "פרוג חריגה סלקום" וראיתי שזה הרבה יותר רחב ממה שחשבתי אז אני מתייג מי שהתעניין באשכולות אחרים וסליחה מראש ממי שזה לא רלוונטי וכל מי שיתן מידע רלוונטי יבורך
@מלכה @יולי בולי @דוד משה 5 @noya @אחת שלומדת @אלף פרצופים
לאחר חיפודש נוסף הבנתי שזה מדי ענק אז אני מפסיק לתייג ומקווה לקבל תגובה מאיצ,ה שלחתי לו מייל

• הוסף לסימניות
אני מחפשת עורך דין לתבוע אותם למישהו יש המלצה??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה