חריגה בדקות שיחה

• הוסף לסימניות
חיוב של 600 שקל לסלקום בגלל חריגה,
לא קיבלנו שיחה הם טוענים שכן ולא ענינו
הועילו בטובם להוריד לנו 150 שח
בבקשה עזרה!!!! @חן קראון
@איצ'ה קו המידע
מישהו הצליח לבטל ?
איזה מייל שאוכל לשלוח להם..?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בפרטנר כמה פעמים שקרה לי כזה דבר ואמרתי להם שלא קבלתי שיחה, הם אמרו לי שהם רואים שיצא שיחה (קוראים לזה חיגן) , אבל לא עניתי, הרבה פעמים אפי' לא רואים שהייתה שיחה באשמת ה"קליטה הטובה" שיש בפלאפונים שלנו.
בפרטנר זיכו אותי מייד על כל הסכום (אולי היה צריך מנהל בשביל זה, אבל זה לא היה נורא)
בסלקום אין לי מושג.
אני כמעט בטוח שבבית משפט (לו זה יתגלגל לידיו) הם יצטרכו להוכיח שהלקוח ענה לשיחה.
אם זו תופעה רחבה, כדאי לעשות תביעה יצוגית. יש עו"ד שמתמחים בנושא הזה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני ברמי לוי ויום אחד הם חפרו לי בשיחות פלאפון בכמות פסיכית עד שנאלצתי לענות.
והם הזהירו אותי שנשאר לי 500 דקות.
הם מתחשבים!

לא יודע מה לגבי האחרים, אני רק אומר שאצליהם זה לא קורה

• הוסף לסימניות
בפרטנר כמה פעמים שקרה לי כזה דבר ואמרתי להם שלא קבלתי שיחה, הם אמרו לי שהם רואים שיצא שיחה (קוראים לזה חיגן) , אבל לא עניתי, הרבה פעמים אפי' לא רואים שהייתה שיחה באשמת ה"קליטה הטובה" שיש בפלאפונים שלנו.
בפרטנר זיכו אותי מייד על כל הסכום (אולי היה צריך מנהל בשביל זה, אבל זה לא היה נורא)
בסלקום אין לי מושג.
אני כמעט בטוח שבבית משפט (לו זה יתגלגל לידיו) הם יצטרכו להוכיח שהלקוח ענה לשיחה.
אם זו תופעה רחבה, כדאי לעשות תביעה יצוגית. יש עו"ד שמתמחים בנושא הזה.
ע"פ תנאי הרשיון, הם רק צריכים לשלוח הודעה (זה מקביל להודעה כתובה שרק שולחים)
ומשרד התקשורת מגבה אותם שמספיק רק לשלוח.

למרות שסביר שבבית משפט הם יחוייבו להחזיר כי ברור שאינה דומה הודעה כתובה ששליחתה מחייבת הגעה גם אם הטלפון יחובר רק אחרי שבוע. לעומת הודעה קולית שאם אין תא קולי לא תגיע כשהטלפון מנותק.

• הוסף לסימניות
ע"פ תנאי הרשיון, הם רק צריכים לשלוח הודעה (זה מקביל להודעה כתובה שרק שולחים)
ומשרד התקשורת מגבה אותם שמספיק רק לשלוח.

למרות שסביר שבבית משפט הם יחוייבו להחזיר כי ברור שאינה דומה הודעה כתובה ששליחתה מחייבת הגעה גם אם הטלפון יחובר רק אחרי שבוע. לעומת הודעה קולית שאם אין תא קולי לא תגיע כשהטלפון מנותק.
לכן נראה לי פשוט שבית משפט יחייב הוכחה שהשיחה נענתה. בהודעה כתובה אני מסכים שלכאורה עצם השליחה זה כבר מחייב. (אני לא יודע מה קורה אם שולחים SMS והטלפון מכובה, האם זה מתקבל אחר כך או שלא)

• הוסף לסימניות
לי קרה בסלקום שלחתי פקס למשרד התקשורת ופתאום סלקום נזכרו שהיתה תקלה ולא קיבלתי הודעה למרות שהם אמרו לי כמה פעמים שהם שלחו ולא עניתי ובעיה שלי וכו
לא משנה העיקר שהם החזירו את הסכום כמו ילדים טובים ברגע שפניתי לגננת אשמח לעזור עוד ב A039724907 וכו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה