שם דומיננטי
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
זה מאובטח? זאת אומרת רשמי-של המדינה?Captain Credit
app.captaincredit.co.il
זה מאובטח? זאת אומרת רשמי-של המדינה?Captain Credit
app.captaincredit.co.il
לא רשמי של המדינהזה מאובטח? זאת אומרת רשמי-של המדינה?
יש לה גם ככה את הנתונים או בזה שאני פותח משתמש אני נותן להם גישה לנתונים שלי? ובקיצור יש חיסרון כלשהו לפתוח משתמש?לא רשמי של המדינה
חברה מסחרית שמעניקה שירותי דירוג ברישיון ופיקוח בנק ישראל לחברות האשראי וכדומה
ברגע שאתה מבקש לפתוח חשבון בנק / כרטיס אשראי / הלוואה אתה חותם על הרשאה לקבל עליך מידע ממערכת נתוני אשראי (מערכת של המדינה)יש לה גם ככה את הנתונים או בזה שאני פותח משתמש אני נותן להם גישה לנתונים שלי? ובקיצור יש חיסרון כלשהו לפתוח משתמש?
מוזרחרגתי בשקל אחד ויחיד למשך יום אחד (אין לי מסגרת כלל)
הדירוג ירד לי בכ250 נקודות (קפטן קרדיט) ועלה רק אחרי חצי שנה
צפה בקובץ המצורף 1837772
לאחר שתשלם ויורידו את העיקול - חודש לאחריו כבר לא יופיע בדוח נתוני אשראיהיה לי עיקול מעיירית ירושלים של 76 ש''ח בגלל אגרת חינוך שלא שולם
הם שלחו מכתבים לבית שהתגוררתי בעבר (שעדיין היה רשום במשרד הפנים)
ואני יכול להוכיח שעברתי דירה
השאלה האם העיקול הזה מזיק לדירוג?
וא''כ האם אני יכול להוכיח שלא קיבלתי מכתבים לכתובת החדשה שלי ולמי אני מוכיח?
תודה
מענייןלאחר שתשלם ויורידו את העיקול - חודש לאחריו כבר לא יופיע בדוח נתוני אשראי
תלוי מהמעניין
כי כולם כתבו כאן פאשכולות פרוג שזה משפיע עד 3 שנים
רוצה ללכת לכיוון אחרתבקש מהבנק לשים לך מסגרת אשראי
אם זה ממש רק עיקול לא יהי' בעיה, מאמין שיש שם עוד דברים, כך שצריך לבדוק את המקרה לעומק ולגופו.עזרה דחופה!!!
למישהו יש מושג מה אפשר לעשות לקרוב משפחה שנכנס למערבולת של הלואות כ-100000 וההחזר שלו 4000 בחודש בגלל שהוא לקח הרבה הלואות קטנות, וכרגע יש לו חריגה + עיקולים(בגלל ההחזר הגבוה) ולכן הבנק לא מוכן לתת לו הלואות חדשות ולכן אין לו אפשרות לאחד את הכל, השאלה היא אם נארגן לו הלואות לבנתיים אחרי כמה זמן כן יאשרו לו???
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים