:חריגה מקו בניין 30% ללא חלונות ופתחים

• הוסף לסימניות
אני פחות מתחברת לחלל הכפול
כל תזוזה בקומה העליונה נשמעת ומורגשת כשיושבים על הספות?!
זה מחבר את חדרי השינה למגורים והרעיון הוא שהם יופרדו, לא?

נ.ב. אני לא אדריכלית/מעצבת.
אני כן גרה בבית פרטי עם הפרדה ולא עשיתי חלל כפול ואני לא מתחרטת.
תודה על התגובה
אני עדיין אכול ספקות אם לעשות חלל כפול או לא . אולי רק על חלק קטן , למשל גרם מדרגות אחד ועוד איזה מטר צמוד למדרגות
הספקות הם 1. גם ככה התקרה תהיה די גבוהה ,בין 3 ל3.3 , תלוי במגרעות ופיתוחי גבס וכדומה
2.רצון להשכיר לפעמים את הקומה למעלה בנפרד (יש מדרגות בצד). ולהפריד את הקומות (באיזור החלל הכפול ) על ידי מנגנון של תריס חשמלי או משהו דומה ואני מסתפק אם זה יבודד באמת
3. אולי כן ללכת על זה .כי אם נבין שזה לא מתאים לנו ,תמיד נוכל לסגור גלריה מעץ ולעשות שיפורי אקוסטיקה. וקיבלנו עוד חדר (בעייתי אמנם בגלל הרעשים שכנראה יגיעו ליושבים מתחת למקום החלל )
מה אתם חושבים ?תודה רבה לעונים

• הוסף לסימניות
שימו לב אתם מתייחסים לאפשרות להשתמש בהקלות אבל בזכות שהשר [החרדי] בנתיים לא חותם על הצו וגם לא רוצה לחתום כרגע החל מ 01.01.2025 לא יוכלו להגיש יותר שום הקלה!!!!!
רבותי תתעוררו עדיין ניתן להשפיע על השר החרדי לחתום

• הוסף לסימניות
שימו לב אתם מתייחסים לאפשרות להשתמש בהקלות אבל בזכות שהשר [החרדי] בנתיים לא חותם על הצו וגם לא רוצה לחתום כרגע החל מ 01.01.2025 לא יוכלו להגיש יותר שום הקלה!!!!!
רבותי תתעוררו עדיין ניתן להשפיע על השר החרדי לחתום
אכן . מכיר מישהו ששאל את השר ארבל האם יש סיכוי להארכה בבנינים חדשים .והוא אמר שלא
אני אישית מקווה להספיק להגיש קודם

• הוסף לסימניות
אכן . מכיר מישהו ששאל את השר ארבל האם יש סיכוי להארכה בבנינים חדשים .והוא אמר שלא
אני אישית מקווה להספיק להגיש קודם
את זה הוא עונה לפני עליהום ציבורי מוצדק.
רבותי תתעוררו.
צריך מודעות ציבורית לענין הזה.

• הוסף לסימניות
והנה קישור למה שחושבים אנשי המקצוע.
אז למה מישהו משלנו עושה לנו את זה?
למישהו כאן ישנה השפעה בש"ס?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה