עזרה חריגת דקות שיחה.....בפרטנר

• הוסף לסימניות
לא מדוייק
יש חבילה של 9000 דקות ב35 שקל
לכמה שנים
ככה לי אמרו בחברה
מסתבר שיש שם כמה וכמה אופציות להרחבה,
לא יודעת לפי מה מציעים אותם.

התקשרתי שעתיים אחרי שעדכנתי כדי לעשות הוספת דקות לעוד קו שלנו,
והנציג אמר לי שיש רק אפשרות של תוספת 5000 דק' ב12.9.
אמרתי לו שעשיתי כבר היום את החבילה שעליה אני מדברת,
אמר שהוא לא יודע, הוא עובד מהבית ואין לו את כל האפשרויות...
אם אני רוצה שאתקשר למוקד כשר ב *1010.

כך שיכול להיות שכולם צודקים.

• הוסף לסימניות
ודאי שבתקופה כזו אפשר לעבור כל חבילה בסיסית שקיבלנו אבל ודאי שיש הבדל מהותי בין חבילת 5,000 דקות שכמעט כל החברות נותנות, ואני לא מדבר על 7,000 של רמי לוי, לבין 2,500 שסלקום נותנים (או שהוסיפו 500 לאחרונה תקנו אותי אם אני טועה).
ולכן כשעוברים חברה (מכל סיבה) תשאלו את הסוכן כמה דקות יהיה בחבילה זה פרט שלא שמים לב.

• הוסף לסימניות
פרטנר טוענים שחרגתי ואני חייבת להם - 580 ש"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יש מה לעשות בעניין?
הייתה לי חבילה של 5000 דקות,
אין אפשרות להרחיב אותה,
אמרו שהתשמשתי ב- 6,200 דקות,
אשמח מאד אם משהו יודע איך אפשר להנצל מהתשלום הזה ,
במיוחד כשהם מצהירים בהודעות שלהם שהם איתנו בתקופת המלחמה....
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה