חריקת שיניים

• פותח הנושא TK
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הצילו מה עושים עם זה ???
הבת שלי בת חמש חורקת כל לילה שיניים זה נשמע שעוד רגע היא שוברת אותן :eek:
יש פיתרון לדבר הזה?

• הוסף לסימניות
בדיוק לפני שבוע פתחתי אשכול בנושא תולעים במעיים
אמרו שזה מתבטא בחריקת שיניים( אבל נראה לי שגם כתבו שיש לזה גם סיבות אחרות)

• הוסף לסימניות
לחריקת שיניים הפתרון המקובל הוא סד (כמו מין פלטה מגומי).
הבעיה שהסד הזה נבנה לפי צורת הפה, ואצל ילדים הצורה משתנה כל העת, עד שמסיימות השיניים להתחלף.

אם הילדה בת חמש והחריקות ממש משמעותיות, אולי כן יכינו לה סד.
יש לה עוד כשנה להשתמש בו לפני שהן מתחילות ליפול.

• הוסף לסימניות
גם הבן שלי בן 6 וחצי חורק המון מתוך שינה.....
אמרו לי שזה תורשתי.....

• הוסף לסימניות
כשמדובר בשיניים קבועות- כדאי לטפל, כי זה מזיק לטווח אורך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1413308:
כנ"ל....
אצל הבן שלי הרופא שיניים ראה לבד.. כנראה שבאמת משפיע

אצל הבן שלי אני שומעת :eek:
כשהרופא אמר לי שאני חורקת הייתי המומה....:eek::eek: ואז הוא אמר לי שזה תורשתי, ואני יודעת שאבא שלי גם חורק....

• הוסף לסימניות
הבנתי שזה יכול לפגוע בסתימות
ו...כן גם אני חרקתי

• הוסף לסימניות
הבת שלי חרקה מאד בגיל 5, היום היא בת 8 -ואם לא שהייתי קוראת את השאלה, לא הייתי זוכרת מזה בכלל. נכון, גם אני חרקתי (עד גיל 5)
אצלנו בכל אופן, זה עבר

• הוסף לסימניות
נראה לי שהחריקות מעידות על סגירה חזקה מידי של המנשך.
הפה פשוט סגור מידי, ובהמשך השיניים הקבועות נשברות ונושרות ..

כן חשוב וכדאי לטפל

• הוסף לסימניות
כתבו על זה במרוה לצמא (נראה לי לפני שבועיים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה