חרם על קניון רמות, זה נכון?

• הוסף לסימניות
שמישהו לא יטיל ספק בכוח החרדי.
למי שלא יודע קניון מלחה סגור בשבת בשל הכוח הקנייה החרדי הנוהר אליו
ומבלגן את המלתחה של זארה ודומיה.

אם היה סיכום צריך לעמוד בו, למרות שהבעלים החרדי הקודם מכר את זה לחברת הפניקס.

אגב שהקניונים היום מלבד שהם לוקחים שכירות גבוהה, הם גם גובים אחוזים מהמכירות, וזה נפגע במיידי...בטוחני שהסבלנות שלהם ושל העסקים תפקע קודם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1032036:
שליטה עצמית.

אני מקווה שאת נוקטת בשיטה הזו גם כשפורץ אליך הביתה גנב, ואת מבקשת ממנו מאוד מאוד בעדינות ובאדיבות לעזוב את הבית...

ויונה- כולנו באים לגור באיזורים חרדיים כדי שלא להביא אלינו הביתה את הניסיון. במיוחד אם כבר כתבו כאן שהקניון הזה נועד להחליף את החנויות השכונתיות כמו בתי מרקחת וכדומה. מי שמעונין בקניון פרוץ ליד ביתו- שילך לגור ליד קניון. אני לא מבינה למה צריך להסביר דברים כל כך פשוטים?
האם תלכי לגור במקום כזה ותסמכי על שמירת העיניים של ילדים בני 9 שנוסעים שם בקביעות באופניים? למה לא מבינים דברים כל כך פשוטים?
ובכלל, מי שקצת מתמצא במה שקורה שם בשכונה יודע שהמאבק על החרדיות של השכונה גורם לכל מיני גורמים לעשות צעדים שונים של יבוא חילוניים מחוץ לשכונה- פנימה, לבתי ספר שעומדים ריקים העיקר לא לתת לחרדיים, וכו'. גם הקניון הזה הוא חלק מהנסיונות. האם נראה לך שמישהו מתוך רמות קידם את הקמתו? האם נראה לך שהוא נבנה כדי לתת שרות למישהו מבפנים? זה מגוחך לגמרי. ההבדל לא נעוץ באיכות החנויות אלא בסגנון ההתנהלות- אם יש ארועים, מסעדות, וכן הלאה- כבר לא מדובר במרכז קניות אלא במרכז בילוי שלא ממש נועד לשם שמיים ולעזרת תושבי רמות...

• הוסף לסימניות
אפרתה, את מתעלמת מכמה שורות שלי באמצע,
על סיכומים התחלתיים וצורך להיאבק,

אבל לבקש ממנו לההיפך למרכז מסחרי כמו רב שפע זו שטות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1032055:
אני מקווה שאת נוקטת בשיטה הזו גם כשפורץ אליך הביתה גנב, ואת מבקשת ממנו מאוד מאוד בעדינות ובאדיבות לעזוב את הבית...
נקטתי בשיטה הזאת גם כשקרה דבר הרבה יותר גרוע.

אני ממליצה לך להימנע מתגובות אישיות, כך יהיה יותר נעים כאן:)

• הוסף לסימניות
את צודקת שהלכו לקראת זה בידיעה שזה עומד להיות קניון, אבל את מעמידה את זה כאילו לטובת התושבים וזה ממש לא כך. נלחמו נגד זה זמן ארוך מאוד עד שבלית בררה עשו את הסיכומים האלה. לא מלכתחילה. עכשיו מה שנוצר הוא שאפילו בסיכומים של בדיעבד הם לא עומדים בכלל. זה גם ברור שה נזק גדול לנוער וברור גם שזה מקודם על ידי אנטי חרדים.

• הוסף לסימניות
רק שיזמי הקניון הם חרדים..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1032075:
אפרתה, את מתעלמת מכמה שורות שלי באמצע,
על סיכומים התחלתיים וצורך להיאבק,

אבל לבקש ממנו לההיפך למרכז מסחרי כמו רב שפע זו שטות.

לא מבקשים שזה יהיה כמו רב שפע. את חוזרת על זה שוב ושוב.
אנו מבקשים רק שרוח המקום תהיה חרדית ולא חילונית, ואפשר לעשות זאת גם בלי להיות רב שפע.

• הוסף לסימניות
נכון מאוד,
וזה מה שכתבתי
שאם לא עומדים בסיכומים הראשוניים באמת צריך להיאבק
וגם כתבתי שלדעתי המאבק לא יהיה ארוך, אם בתכלס באמת רוב ציבור הקונים הוא חרדי.

• הוסף לסימניות
היה השבוע בעיתון של שישי (או שבוע שעבר) גם ביתד וגם בפלס

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איציק דרעי;1032042:
למי שלא יודע קניון מלחה סגור בשבת בשל הכוח הקנייה החרדי הנוהר אליו ומבלגן את המלתחה של זארה ודומיה.

באמת???

• הוסף לסימניות
באמת....
הקניון הזה לא בדיוק נמצא במרכז שכונת רמות...
אלא בכניסה אליה, והוא לא ממש גורם לאנשים מחוץ לשכונה להסתובב בה.

למה?? הוא נמצא בדיוק בין רמות א' ל-ב'
ו זה מקום מעבר מרכזי ביותר בין 2 המקומות..

• הוסף לסימניות
חשוב לנו לדעת,

אמרו שהחרם הוסר. זה נכון?

• הוסף לסימניות
אני גרה ברמות ולא שמעתי שהחרם הוסר.

• הוסף לסימניות
הבנתי שהקניון מפרסם מדי פעם שהחרם הוסר למרות שזה לא נכון. אז תבדקו טוב טוב.

• הוסף לסימניות
בעיתון הפרסומי של רמות [לוח קיר] לא מכניסים עדיין פרסומות של קניון רמות. בהוראת רבני השכונה.
וכמו שכתבה אפרתה, בעלי הקניון מנסים לפרסם כל הזמן שהם הגיעו להסדר/ הסכמה/ פיתרון... ולא כך.

• הוסף לסימניות
התפרסמו מודעות קיר בשם ועד הרבנים שהחרם הוסר מלבד על הסופר פארם.
עלינו ההודעה הזו הקלה וחוסכת הרבה טרחה, אז משתפת גם אתכם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לשם שינוי;1085822:

כן, תודה!!
לפחות עוד נשאר לנו יום אחד לפני החג;)
זה היה קשה!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
אכן?
האם זה נכון?
איפה ניתן לברר את זה?
אם זה נכון מקל עלינו מאוד!
אנחנו לא תושבי רמות ואף הלכנו לקניון בלי לדעת כלל על החרם....
עד שנודע לנו והשתדלנו להמנע,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לשם שינוי;1085822:

איזה רבנים היו חתומים על המודעה?
כי נעשו כבר כ"כ הרבה ניסיונות להפצת הודעות שוא על כך.
את בטוחה? זו באמת יכולה להיות הקלה עצומה.

• הוסף לסימניות
המודעות שראינו מודבקות במרכז המסחרי של אונגוור. אז אם יש לך אפשרות לכי לבדוק את המודעות ותעדכני כאן.
אני לא ראיתי, רק שמעתי ממקור ראשון (אמא שלי).
הביטויים נשמעים אמינים ( כמו ' אין בכך היתר לבלוי בקניונים... ועוד...) שהם קצת ניואנסים שבחוץ לא כל כל מודעים לכך.
בנוסף, היה כתוב שהגיעו להסדרים עם כל החנויות מלבד הסופר פארם- וההסתיגות עושה את זה ליותר אמין (מי שבא לו לזייף לא יסתייג אלא יתיר הכל).
בסופר פארם עדיין יש חרם ורק מי שחייב תרופות ואין איפה לקנות יכול להכנס לרכשית תרופות בלבד וגם זה רק לאחר שאין ברירה.

בנוסף היה כמובן חתימות למטה אבל לא התעדכנתי של מי כי את המידע קיבלתי מאימי שתחי' והיא אמינה עלי שבדקה.

אבל שכל אחד יבדוק בעצמו ולא יסתמך על אחרים- ככה הכי טוב.

חג שמח!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת