- הוסף לסימניות
אמר משהו עם מחשבה ןלא התחרט על זה.בגלל שמשהו אמר משהו בלי מחשבה ואחר כך התחרט או התנצל על זה או שמשהו ניזוק מיחס מפלה
ועדין לא חושבת חרם...
אלא אולי משהו כלפי האומר לבדו-ולא על כל הקופה.
אמר משהו עם מחשבה ןלא התחרט על זה.בגלל שמשהו אמר משהו בלי מחשבה ואחר כך התחרט או התנצל על זה או שמשהו ניזוק מיחס מפלה
אכן המדובר הוא על החולים המאומתים.באף מקום בעולם לא מתו 12 אחוז מחולי הקורונה !
גם לא 6 אחוז, וגם לא 4 אחוז, וכן, גם לא 2 אחוז.
צריך להתקדם עם המחקרים ולא להיתקע אי שם מאחור.
בכל מקום בעולם שעשו בדיקות וסקרים סרולגיים, הממצאים מראים שמספר הנשאים הוא גבוה לאין שיעור.
כל המספרים שמשרד הבריאות מדווח, הוא של מספר החולים המדווחים, אין משמעות למספר הזה, כי יש המון חולים בלתי מדווחים.
חולק על כל מילה (אני בס"ה מעמיד צד שני..)לא חושב שתה''ש הציגו התנהלות חריגה משאר בתי החולים.
קופ''ח זה תלוי בעיקר בנגישות ובכיסויים ספציפיים, לא חושב שאנשים צריכים לסבול בשביל לחנך אדם אחר.
מניסיון אישי כחבר מכבי לשעבר, אם אתה לא מאוגד תחת קהילה מאורגנת, אל תצפה ליחס מועדף, וד''ל.
זכותךחולק על כל מילה
הרופאים הטובים בעולם.נכוןטעות. 10 הטובים בעולם. נראה לי במקום תשיעי.
ואני לא עובדת ביח"צ שלהם....
בשיבא??מתפקדות כמו לפני 40 שנה.
בקופ"ח הסתדרות(כללית היום).
הוא גם הוסיף:אנשים לא הפנימו את העובדה הפשוטה.
תדפדפו באשכולות הקורונה ותראו את העובדות . ב1 לאפריל החליטו להרחיב את המגבלות על בני ברק, אך עוד לא ביצעו סגר. כל העסקנים ניסו להתערב ולמנוע את הצעד החמור.
למחרת בצהריים ה2 לאפריל מגיע מנכ"ל מכבי לכנסת, ונותן את הנתון המטורף - לפיו, כל אדם שלישי בבני ברק חולה. הנוכחים במקום נכנסים להלם מוחלט. (אפשר לראות הסרטות של זה) בערב הסגר מוטל רשמית.
הסגר שהוטל על בני ברק על כל השלכותיו ויש הרבה כאלו. הנו כתוצאה ישירה מדבריו ההזויים של מנכ"ל מכבי רן סהר
אנשים הפסידו מיליוני שקלים. יחס מחפיר של כל שירותי הרפואה באזור. חרדות ופחדים בלתי נשלטים. מזעזע.
ולמרות הכל, ההתנצלות מסרבת לבוא. ועולם כמנהגו נוהג.
אני ב"ה לא מכיר את כל מחלקות העיר הגדולה הזו.כן.
לצערי הרב
מהכרות קרובה .
למה כמעט ואין תלונות על בלינסון?
כי אחוז החרדים שדורכים שם הוא נמוך ללא השוואה לתל השומר
אוהי אוהי, מה ההתלהמות???היית שם שאת כותבת את זה ??
אני ילדתי שם בשיא הסגר והיה יחס מדהים ומכיל מכלללל אנשי הצוות!
| תשובההעברה |
והי אוהי, מה ההתלהמות???
הייתי שם, לא בקורונה.
אבל דיברתי בכללי שעל בלינסון תמיד יהיו פחות תלונות מצד הציבור החרדי כי הוא כמעט ולא דורך שם לעומת שיבא שהחרדים ממלאים אותו בהמוניהם.
אז לא זכית עדין.אני ב"ה לא מכיר את כל מחלקות העיר הגדולה הזו.
אך עד עתה לא זכיתי למצוא מקומות מוזנחים (בטח לא ברמה של הבניין המרכזי של איכילוב וחבריו)
שקרים הם הדבר הכי גרוע.שלחתי למנכ"ל הכללית
---------- Forwarded message ---------
מאת: צבי לבל <<באופן זמני לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>>
Date: יום ג׳, 7 באפר׳ 2020 ב-12:28
Subject: Re: שאלות שמנכ"ל 'מכבי' רן סער צריך לתת עליהן תשובה
To: אהוד דודסון פרופ' <<באופן זמני לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>>
לכבוד
פרופ' אהוד דודסון
מנכ"ל שירותי בריאות כללית
שלום וברכה,
רצ"ב העתק ממכתב שפורסם על ידי אנשים שממתגים את עצמם כעוסקים ברפואה בקופ"ח כללית.
עסוקים בהטלת רפש בתוך מניעים אינטרסנטיים צרים.
לגופו של עניין, מעולם לא אמר מנכ"ל מכבי את המספר 75 אלף ה-38 אחוזים שציין סער התייחסו לשיעור חולי הקורונה מקרב אלו שביצעו בדיקה ולא מקרב כלל תושבי העיר.
הלובינג של מנהלי מגזר בכללית לעצמם בזמן קורונה רק יפגע במי שיעשה אותו.
חג שמח.
כל בדיקות הקורונה צריכות לעבור לקופות. אנחנו מתחילים ביום שני לתת שירות בכ-50 תחנות בכל הארץ ללקיחת דגימות בשיתוף עם מד"א אבל באחריותנו. קצב הבדיקות תלוי בין היתר בנושא הציוד. אנחנו יכולים לעשות היום 2000 בדיקות, וצפויים לקבל עוד מכשיר כך שנוכל להגיע ל-3000 בדיקות. ביחס לבני ברק – אני מאוד מודאג, אני מכה על חטא שלפני שבועיים לא הפכתי שולחן. אישרו לי לפתוח מרפאה שתיקח דגימות בבני ברק. יש בעיה קשה שם, המטופלים לא באים לבדיקות, הם חוששים שיילקחו לאשפוז לפני ערב פסח. צריך לדאוג שתושבי בני ברק יבינו שהם צריכים לבוא להיבדק. מכבי מטפלת במחצית מתושבי בני ברק ולפי אינדיקציות שונות כ-38% מתושבי בני ברק חולים. אני קורא מפה לכל הגורמים האחראיים להציב משטרה שם לקראת ערב הפסח. אחרת המצב שם ילך ויורע. בני ברק היא עיר עם אחוז אוכלוסייה מבוגרת אחר, נמצא את עצמנו עם הרבה מאוד מתים בבני ברק אם לא ניערך".
הביטו, אני חושב שהעליהום על רן סער מוצדק ביותר, אבל כדאי למקד אותו בנקודה הנכונה:
האמירה שלו, גם אם היא לא נכונה, היא לא יותר מטעות מספרית איומה.
האיש לא הבין את הנתון שנמסר לו, והעביר את רשמיו המוטעים הלאה אל חברי הכנסת. פה לא הבעיה.
הבעיה הגדולה, שהאדון ממרום גאוותו לא מעלה על דעתו להתנצל ולחזור בו.
להתנצל בפני תושבי בני ברק, מבוטחיו בדרך כלל, ולהתנצל בפני כל חרדי בארץ שהפך עכשיו בגללו למוקצה מחמת נגיף.
בנוסף, היה עליו ללכת מאולפן לאולפן ולהבהיר שהנתון היה שגוי.
במקום זה, האיש בעזות מצח שאינה יודעת גבול, ובזלזול נורא בקהל הילידים - לקוחותיו, שלדעתו כנראה לא ניחן בעצמאות מחשבתית צרכנית, הולך מאולפן לאולפן, ואומר: אם המספר לא נכון היום, הוא יהיה נכון מחר.
חזיז ורעם.
טעית טעות פטאלית, ואתה מתעקש עליה כמו ילד זב חוטם.
אתה לא מסוגל להודות בטעות, וחשוב מזה, כנראה לא רוצה להודות בה, כי אנחנו לא מספיק חשובים בשביל שתשקיע משהו בשבילנו, ותוציא הודעת התנצלות מינימלית.
אדוני היקר,
השאלה אם טעית כשטעית, או שלא טעית כשטעית, היא משנית.
כשמנכ"ל של חברה או גוף גדול פוגע בטעות או במשתמע בציבור לקוחות גדול - אפילו בציבור לקוחות פוטנציאלי - הדבר הראשון שלשכתו עושה זה להושיב צוות ניהול משברים שינסה לתקן ולשפץ את הרושם ולפייס את אותו ציבור.
מה עשה האדון חלף זאת? הלך לכלי התקשורת החרדים, לא כדי להתנצל, אלא כדי להסביר שהוא מאד מודאג ממצבם של מבוטחיו. יפה. תודה רבה. באמת לא מובן מאליו שאדון חילוני שעומד בראש קופת חולים ענקית דואג גם לבריאות חברי הקופה החרדים. כל הכבוד.
אפילו אם הטעות היא של הציבור, שלא הבין את דברי כבוד מעלת המנכ"ל, זה לא חשוב. בטח לימדו אותך שהלקוח תמיד צודק, ושעלבון מודדים בנפגע ולא בפוגע.
כאן זה לא עלבון, זו פגיעה קשה. פגיעה חברתית, אישית, כלכלית וציבורית, שאת נזקיה אנחנו עלולים לאכול שנים.
את הנזק כנראה כבר לא תוכל לתקן, נשאר לציבור שלנו להבין את המסר, וללכת למקום שהוא מרגיש בו יותר בבית.
נ.ב. למאבק הזה יש סיכוי טוב יותר, בשונה מהקרב על ר.מ. שהוא אבוד מראש מאלף סיבות. כי למכבי יש מתחרים, הוי אומר, גופים אינטרסנטיים חזקים מאד שיכולים לחבור יחד ולהפיל אותה במגזר.
מקווה שהם אכן ינצלו את ההזדמנות (אפשר באנונימיות... זה לא פרסומי בחירות).
הבה נחכה לתוצאות בדיקות הסרולוגיות בבני ברק. בכלל לא בטוח שלא היו 75000 נשאים בבני ברק...שקרים הם הדבר הכי גרוע.
להלן דבריו המלאים והמלכלכים של מנכ"ל מכבי, כפי שנתפרסמו על ידי כנסת ישראל:
ולהשלמת היריעה אני מצטט ממה שכתבתי בעבר פה:
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים