חרקון קטן שנקלע לתוך המסך או וירוס מאיים שמהלך חופשי?

• הוסף לסימניות
מהבוקר אני רואה חרק פצפון שהולך לי בתוך המסך,
לא ברור לי אם זה חרק אמיתי שנקלע לתוך המסך (איך זה יכול להיות????)
או שזה וירוס חדשני וקטלני עם תצוגה וירטואלית ?????

יש לציין שכשכיבית את המחשב הוא לא נראה על המסך השחור

• הוסף לסימניות
נייח

המחשב נמצא בחדר פה פורק הבוקר סוכה, ובעלי טוען שבטוח זה חרקים מהסוכה....
יש מצב????

• הוסף לסימניות
מה! חזרו הימים שבג במחשב היה באמת ג'וק??
כשדופקים על המסך הוא ממשיך ללכת אותו דבר???

• הוסף לסימניות
תנסי ללחוץ עליו עדינות לראות אם הוא מפסיק לזוז!

• הוסף לסימניות
כן הוא מפסיק לזוז!

משו מוזר ומלחיץ

• הוסף לסימניות
לגמרי אם כן 1+1=שזה אמיתי לפחות תעשו את זה קרוב לפינה

• הוסף לסימניות
וואו, הצילו, איך הגיע לשם? ואיך מחלצים אותו משם? אמנם פצפון אבל פשוט מהלך חופשי.....

ומה שלא ברור, לי למה שהתצוגה כבויה אני לא רואה אותו...

• הוסף לסימניות
תעשי צילום מסך ואז תראי אם זה אמיתי או לא...

• הוסף לסימניות
כבר ראיתי דברים כאלו, וקשה מאוד להוציאו.
החרקים נמשכים לאור ולחום, וזה מה שהוא מצא במחשב.
מה שקראתי על זה: לא ללחוץ עליו על המסך, כי אז זה בטח לא יצא. והעצה להוציאו, לכבות את המחשב, ולהציגו ליד החלון מול השמש, ואז יש לקוות שיצא אל האור כמו שנכנס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה