עזרה חרקים בסכך

• הוסף לסימניות
פתחתי את הסכך (רפיא) ונשרו מלא פירורים לבנים.
בבדיקה עם דף לבן לא מצאתי חרקים חיים למעט אחד קטן (בצבע קרם או חום) רק הרבה פירורים לבנים שלא זיהיתי.
האם זה מראה על נגיעות?
ריססתי עם אקונומיקה ומיד אח"כ קיי600, שני חומרים שמסוכן לערבב.
השאלה מה כדאי עכשיו לעשות.

• הוסף לסימניות
תתקשרו לרב ויא הוא עונה בשמחה. יותר טוב מהדפי הוראות
לנו הוא אמר גם לשטוף במים רותחים

• הוסף לסימניות
יכול להיות שזה פירורים של הנפטלין משנה שעברה?
מעולם לא שמתי נפטלין.
ריססתי עם אקונומיקה ומיד אח"כ קיי600, שני חומרים שמסוכן לערבב.
בסוף שטפתי את החומרים הכמיים המסוכנים במים קרים.
האם אני אמור לשטוף שוב ברותחים והאם זה מסוכן?

• הוסף לסימניות
מעולם לא שמתי נפטלין.

בסוף שטפתי את החומרים הכמיים המסוכנים במים קרים.
האם אני אמור לשטוף שוב ברותחים והאם זה מסוכן?
מה יצא עם החרקים נעלמו? והפירורים?
כי גם לי יוצא מלא פירורים לבנים אבל מצאתי רק גוק אחד זה ודאי קשור לתולעים?

• הוסף לסימניות
שימו לב,
החשש הוא חרקים שיפלו לאוכל במהלך החג
מי שמרסס את הסכך בכמות גבוהה, מסתכן שכל זבובון שיגע בסכך במהלך החג ימות במקום ויפול ישר ל... אוכל
אין לי מושג מה אומר על זה הרב ויא, או כל רב אחר, אבל אחרי שגיליתי את זה אני משתדל לרסס הרבה לפני החג, בשביל שבחג עצמו לא יפלו לי זבובונים לאוכל.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע האם בבתי מלון עם השגחה מהודרת בודקים את כל הסככים שאין נגיעות של חרקים?
או שמא יש דעות שזה לא חובה?
כמו כן בישיבות ובחסידויות שבונים סוכות גדולות בודקים כל סכך וסכך?
אודה מאד למידע.
@המחזק

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה