לקרוא לתמירו לצלם אותםנכתב ע"י nchmeya;448683:האם יש פתרון לחרקים קטנטנים שיוצאים מחור הניקוז [שהמים מהמקלחת זורמים אליו]
חוץ משפוך חומר כל יום מחדש.
אם כבר להקיא... מוצאי שבת לפני שבועיים אני מקפל את הטלית ופתאום שומע צרחה איומה מהמטבח, הייתי בטוח שזה כבר איזה מיחם שנשפך חלילה וחס... כניסה קרקעית למטבח במצב בטוח מחומש במגבת חשפה בפני צפרדע צעיר וזעיר מנתר לו בעליזות במימי הכיור הבשרי... אמאל'א עד לרגע זה אין לי מושג מאיפה הוא הגיע לשם. לא מסתבר שזה היה ראשן כי הוא מת כשהצפתי את הכיור מים. מה שמוכיח שלא היו לו כל כישורי שחיה. אז מה זה כן? לרב ויא פתרונים...נכתב ע"י nchmeya;448812:
- להקיא
סתם, בשביל הידענכתב ע"י שי דרומי;448818:אם כבר להקיא... מוצאי שבת לפני שבועיים אני מקפל את הטלית ופתאום שומע צרחה איומה מהמטבח, הייתי בטוח שזה כבר איזה מיחם שנשפך חלילה וחס... כניסה קרקעית למטבח במצב בטוח מחומש במגבת חשפה בפני צפרדע צעיר וזעיר מנתר לו בעליזות במימי הכיור הבשרי... אמאל'א עד לרגע זה אין לי מושג מאיפה הוא הגיע לשם. לא מסתבר שזה היה ראשן כי הוא מת כשהצפתי את הכיור מים. מה שמוכיח שלא היו לו כל כישורי שחיה. אז מה זה כן? לרב ויא פתרונים...
נכתב ע"י שי דרומי;448818:אם כבר להקיא... מוצאי שבת לפני שבועיים אני מקפל את הטלית ופתאום שומע צרחה איומה מהמטבח, הייתי בטוח שזה כבר איזה מיחם שנשפך חלילה וחס... כניסה קרקעית למטבח במצב בטוח מחומש במגבת חשפה בפני צפרדע צעיר וזעיר מנתר לו בעליזות במימי הכיור הבשרי... אמאל'א עד לרגע זה אין לי מושג מאיפה הוא הגיע לשם. לא מסתבר שזה היה ראשן כי הוא מת כשהצפתי את הכיור מים. מה שמוכיח שלא היו לו כל כישורי שחיה. אז מה זה כן? לרב ויא פתרונים...
החכמתי משהו. רגע, אז מה כן?נכתב ע"י DDFF;449009:סתם, בשביל הידע:
אם הוא מת במים הוא לא צפרדע. צפרדע לא לומד לשחות הוא לומד לא לשחות.
נכתב ע"י שי דרומי;449058:החכמתי משהו. רגע, אז מה כן?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים