חשבון בנק חדש-איפה משתלם?

• הוסף לסימניות
אני צריכה לפתוח חשבון בנק חדש עסקי לעסק קטן. (זה נחשב כמו חשבון רגיל, רק נושא את שם העסק והוא לצורך העסק, ולכן נקרא עסקי.)
האם יש עכשיו מסלולים משתלמים באן-שהוא או הטבה מיוחדת לפותחים חשבון חדש?
בפאג"י הציעו לי ב-9 ש"ח לחודש, כולל פעולת פקיד אחת + עשר פעולות בערוץ ישיר.
מעל זה פעולת פקיד בעמלה של 6.5 ש"ח, וערוץ ישיר 2.5 ש"ח לכל פעולה. בלי הטבה מיוחדת לפתיחת חשבון.

מה קורה בלאומי, בנק הפועלים, אגוד ?

תודה .

• הוסף לסימניות
את יכולה להוסיף את שם העסק שלך על החשבון הרגיל, כך שיוכלו לשלם לך בצ'ק עם שם העסק ותפקידי כרגיל. חבל להכנס לעוד הוצאות בנקאיות.
בכל מקרה, לדעתי פועלים הכי זול בעמלות, כך שמעתי ואני מאד מרוצה מהשירות שם.

• הוסף לסימניות
ושכחתי להוסיף שאם אינני טועה, למזרחי או אגוד, לא זוכרת איזה מהם, יש פנראות היברידית ללא עמלות

• הוסף לסימניות
לא כדאי לפתוח חשבון עסקי אם אין הכרח בכך.

כמעט כל הבנקים מציעים חשבונות ללא עמלות לציבורים מסוימים (עד גיל מסוים, אברכים/סטדנטים/ מפקידי משכורת מסוימת וכו') אבל לא לחשבונות עסקיים.

• הוסף לסימניות
אני בישיר הראשון מאז שהוקם, זה סניף וירטואלי , לא פיזי, של בנק לאומי, עמלת פעולה בערוץ ישיר 1.65, אין דמי ניהול, כל הפעולות נעשות בטלפון או באינטרנט, יש 5 שליחויות חינם בשנה, את יכולה להתקשר אליהם והם יבואו לאסוף הפקדה של מזומן או צ'קים לדוגמא, אם אם את צריכה צ'ק בנקאי שליח יגיע עד אליך עם הצ'ק בלי תור בלי כאבי ראש ועל על העמלות יש 20 אחוז החזר במזומן לחשבון בסוף שנה, לי זה יוצא בסביבות 500 שקל בשנה.

• הוסף לסימניות
אני בלאומי פתחתי אותו כשהייתי סטודנטית ובזכות זה עד גיל 30 אני בלי עמלות וכו' לגמרי לגמרי
ולא מזמן הם פתחו מסלול נרחב לעסקי במיוחד לצעירים מתחילים.
שיהיה בהצלוחה

• הוסף לסימניות
בנק ירושלים - חשבון ללא עמלות וללא דמי ניהול כלל!

אין עמלות אפילו על צ'יק שחזר וכדו'.

למיטב ידיעתי זה הכי משתלם.

יש סניפים בירושלים, בני ברק , אלעד, פתח תקוה, מודיעין עילית, ועוד מקומות רבים.

https://www.bankjerusalem.co.il/servicesbranches/Pages/service-and-branches.aspx

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה