עזרה חשבון בנק ללא עמלות עו"ש

• הוסף לסימניות
הוא כתב שיש לו שם הלוואה שווה.
בעידן הפריים לא בטוח שיותר שווה לו פטור מעמלות מכזו ריבית טובה.
מעבר לזה הם גם לא "חופרים" על כל תנועה.
יש לי חשבון בנק בבנק אחר (בלי עמלות) וכל תנועה קצת מוזרה אני מקבל טלפון של בירור במה מדובר.

• הוסף לסימניות
מעבר לזה הם גם לא "חופרים" על כל תנועה.
יש לי חשבון בנק בבנק אחר (בלי עמלות) וכל תנועה קצת מוזרה אני מקבל טלפון של בירור במה מדובר.
יש לי בדיסקונט בלי עמלות
לא חופרים בכלל

• הוסף לסימניות
שלום,
אני בבנק הפועלים, ניצלתי 5 שנים של "מסלול סטודנט" וקיבלתי פטור מעמלות עו"ש, עכשיו התקופה הסתיימה והם התחילו לחייב אותי בעמלות עו"ש,
יש למישהו נסיון או מידע האם ואיך ניתן לקבל אצלם פטור מעמלות עו"ש? ניסיתי לפנות לבנקאי דרך האתר וביקשתי אך זה לא עבד.
תודה
אתה יכול להתקשר לבנקאי ולבקש פטור מעמלות
אני מקבל כבר 4 שנים פטור מתחדש כל שנה
אבל, על צ'קים אני משלם מחיר מלא

• הוסף לסימניות
אתה יכול להתקשר לבנקאי ולבקש פטור מעמלות
אני מקבל כבר 4 שנים פטור מתחדש כל שנה
אבל, על צ'קים אני משלם מחיר מלא
הבנקאי בסניף או מספיק הבנקאי במוקד הטלפוני?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה