- הוסף לסימניות
אז אולי תוכל לעזור לנו בזה?זה יותר מזה מכיוון שהשנאי של הפס צורך חשמל נוסף
לי יש בביתר ואני מאמין שגמח"ים ברחבי הארץ מחזיקים מכשיר כזה, אבל צריך לדעת איך עובדים איתו.
אנחנו מביתר.....
אז אולי תוכל לעזור לנו בזה?זה יותר מזה מכיוון שהשנאי של הפס צורך חשמל נוסף
לי יש בביתר ואני מאמין שגמח"ים ברחבי הארץ מחזיקים מכשיר כזה, אבל צריך לדעת איך עובדים איתו.
עכשיו קיבלנו חשבון של 1400כמה יוצא לכם לחודשיים?
כמה חדרים?
זה מאוד משנה!!!
אצלנו על 56 יוםשימו לב שהחשבון האחרון הוא על כמעט 3 חודשים, 86 ימים, לפחות אצלי. אולי בגלל המלחמה לא הספיקו. בדרך כלל הוא על חודשיים.
אצלנו גם בערך כאלה מחירים, גם בביתר
לי הסביר חשמלאי שכשאתה שם את המכשיר בחשמל (כמובן שעליו המכשיר המדובר כמו מזגן או מקפיא וכו') אתה מיד רואה את הצריכה שכתובה ומחלק את זה ל230 וזה סכום האמפר שזה צורך (לגבי גנרטור)לי יש בביתר ואני מאמין שגמח"ים ברחבי הארץ מחזיקים מכשיר כזה, אבל צריך לדעת איך עובדים איתו.
מזגן זה מכשיר ש"זולל"?לי הסביר חשמלאי שכשאתה שם את המכשיר בחשמל (כמובן שעליו המכשיר המדובר כמו מזגן או מקפיא וכו') אתה מיד רואה את הצריכה שכתובה ומחלק את זה ל230 וזה סכום האמפר שזה צורך (לגבי גנרטור)
אני הייתי בהלם לגבי הצריכה של המזגן.
בזמנים מסויימים כן.מזגן זה מכשיר ש"זולל"?
יש לי גמ"ח כלי עבודה ברחוב הרב שך וניתן לקחת את הכלי בשמחהאז אולי תוכל לעזור לנו בזה?
אנחנו מביתר.....
זהו... שאנחנו בקושי אנשים בבית....נראה לי צריך לחשב גם לפי מס נפשות
אצלי חשבונות של 1500 זה בדגרה קיץ הרבה הרבה יותר
יש לנו הרבה מזגנים, מדליקים הרבה
ומס רב של נפשות
אין לנו לדים/כיריים חשמליות/מקפיא/ועוד
כןמונה חכם?
הכוונה למונה קריאה מרחוק?מונה חכם
כןהכוונה למונה קריאה מרחוק?
אם עושים נברשות ופסי לד בעוצמה של 200 וואט לסלון, ודולק 18 שעות ביממה, עלות חודשית היא סך הכל 67 ש"ח.חשבתי על זה שעם כל הכבוד למעצבות היקרות
צריך לעדכן את הלקוחות שהרבה לדים זה לא רק יופי זה תשלום חודשי מכובד כל חודש
אם רק היינו יודעים.... ודאי שלא היינו עושים את זה
מה היה רע במנורות "אגס" בקושי לקחו חשמל.....
בסופו של דבר יוצא יותראם עושים נברשות ופסי לד בעוצמה של 200 וואט לסלון, ודולק 18 שעות ביממה, עלות חודשית היא סך הכל 67 ש"ח.
צודקים. בדקתי שוב וייתכן שיש הפסד חשמל בשנאי של 60%, כך שבאמת עולה בערך 110 ש"ח (אם עושים גם תאורה נסתרת ש"מתבזבזת" אכן יכול לצאת יותר).בסופו של דבר יוצא יותר
פסי לד וספוטים יכולים להוות הוצאה רצינית..פסי לד וספוטים - החשמלאי אמר שלא קשור.....
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //