דרוש מידע חשבון חשמל מנופחחח

• הוסף לסימניות
קבלתי החודש חשבון חשמל כפול שתיים מהרגיל, איפה אני יכולה לבדוק אם קרתהטעות או בגין מה החיוב?

• הוסף לסימניות
יש מוצרי חשמל שלוקחים הרבה יותר חשמל,
האם התחדשתם במייבש כביסה/ אינדוקציה וכו...?

---

• הוסף לסימניות
תבדקו בחשבונות אם האחרונה הייתה לפי קריאה והקודמות היו לפי הערכה יכול להסביר את העניין

• הוסף לסימניות
תבדוק אם הקריאה בשעון שיש לך בבניין תואמת את מה שכתוב בחשבונית, לי הגיע פעם חשבונית פי 5 ! מהרגיל, בדקתי במונה וראיתי שהייתה טעות בקריאה שלחתי להם צילום, והם עדכנו,

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי גם כפול, אבל כתוב שזה לתקופה של 4 חודשים- 123 יום וזה רק תיקון על החודשיים הראשונים

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרף להנ"ל.
קיבלתי חשבון ממש כפול ומנופח, לתקופה של 70 ימים, כל פעם אני מקבל לתקופה של חודשיים.
יכול להיות שישי איזה טעות? או שאני פשוט באמת השתמשתי הרבה....

• הוסף לסימניות
לגבי בזק ניתן להצטרף בקישור זה ולקבל הנחה של בין 6% ל-20% תלוי בסוג מונה מונה רגיל או חכם https://matara.pro/nedarimplus/Forms/2820.html?k=428
לגבי השאלה על חשבון מנופח האם מדובר במונה חכם או רגיל ?
כי אם זה רגיל זה עובד לפי הערכה ולא מדויק עד שמידי פעם בודקים ומעדכנים את זה ויכול להיות שהערכה הראשונית כנראה יותר גסה אם בהמשך זה אמור להסתדר ולקבל החזר במקרה הצורך

• הוסף לסימניות
גם לי בבזק כפול ++
צילום מסך 2025-04-20 210450.png

• הוסף לסימניות
הבנתי שהרבה קיבלו
ושמדברים איתם הם אומרים שזה השלמות על חודשים קודמים שלא גבו מספיק משהו כזה...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שאלה
בחשבוניות חשמל של פזגז \ בזק וכדו' רשום את קריאת המונה של השעון?
כפי שהבנתי החשבוניות לא כ"כ ובנות כמו בחרברת חשמל

• הוסף לסימניות
תבדקו בחשבונות אם האחרונה הייתה לפי קריאה והקודמות היו לפי הערכה יכול להסביר את העניין
גם אנחנו עברנו לבזק וקיבלנו החודש חשבון גבוה מאוד. אמנם החשבונית הקודמת הייתה לפי הערכה ועכשיו זה תיקון על חודש קודם, אבל זה ממש לא מסביר כי יוצא על החודש הקודם צריכה כפולה מכל חודש, משהו לא הגיוני בעליל.
וגם לא רשום בחשבונית בשום מקום מהי קריאת המונה.

• הוסף לסימניות
גם אנחנו עברנו לבזק וקיבלנו החודש חשבון גבוה מאוד. אמנם החשבונית הקודמת הייתה לפי הערכה ועכשיו זה תיקון על חודש קודם, אבל זה ממש לא מסביר כי יוצא על החודש הקודם צריכה כפולה מכל חודש, משהו לא הגיוני בעליל.
וגם לא רשום בחשבונית בשום מקום מהי קריאת המונה.
אני מבין שבבזק לא רשום קריאת מונה איך זה אצל חברות אחרות?

• הוסף לסימניות
זה החשבון האחרון:
{שמתי לב שבאחד השורות כתוב הערכה... מה זה אומר?}
החשבון האחרון (1).jpg
החשבון האחרון (2).jpg

וזה החשבון שלפניו:
{שמתי לב ששם מופיע במקום הערכה מופיע רגילה, מה זה אומר?}
החשבון שלפניו (1).jpg

החשבון שלפניו (2).jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה