דרוש מידע חשבון חשמל עלה בצורה דרסטית?

• הוסף לסימניות
הייתי בפזגז וניידתי לאמישרגז אולי זה קשור?
בפז גז תעריף החשמל היה 0.488 לקוט"ש
ואמישרגז החשבון האחרון הוא 0.5903 לקוט"ש
האם היתה עליה כללית או רק אמישרגז הכי יקרים בחשמל ואז 7% לא שווים את ההנחה שהם נותנים?
אשמח מאד אם משהו יוכל לבדוק את החשבון חשמל שלו ולהחכים אותי
תודה מראש

• הוסף לסימניות
ממש מעניין לבדוק!
גם החשבון חשמל שלנו עלה לאחר שהמשכירים העבירו את החשמל לחברה אחרת...
אשאל אותם על כך...
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
בפז גז תעריף החשמל היה 0.488 לקוט"ש
ואמישרגז החשבון האחרון הוא 0.5903 לקוט"ש
אני בפזגז....המחיר בחשבונית האחרונה.....0.54
אולי בחשבונית שלך המחיר כולל מע"מ.....
אבל לא אמור להיות שונה במחיר... בין החברות.....זה מחיר אחיד......

• הוסף לסימניות
לפני מע"מ או אחרי?

טוב בדקתי שוב
גם אני 0.54 לפני הנחה של 7% ולא כולל מעמ

• הוסף לסימניות
גם לי הגיע החודש חשבון חשמל מנופח אחרי שעברתי לבזק
גם לנו הגיע מנופח מאוד!
גם בבזק
מופיע שם סעיף כזה:
1745168531820.png

• הוסף לסימניות
זה בגלל שלא היתה קריאת מונה אלא בהערכה, וכשקראו את המונה וחילקו ל2 התברר שבפועל השמשתם יותר.
זה תמיד היה חודש אחד קריאת מונה וחודש בהערכה ואני שם כבר כמה חודשים ורק החודש הגיע כזה חיוב גבוה.
מעולם לא היה לנו כזה חיוב גבוה, אז גם אם זה הערכה זה ממש מוזר.

• הוסף לסימניות
זה תמיד היה חודש אחד קריאת מונה וחודש בהערכה ואני שם כבר כמה חודשים ורק החודש הגיע כזה חיוב גבוה.
מעולם לא היה לנו כזה חיוב גבוה, אז גם אם זה הערכה זה ממש מוזר.
לכאורה זה הזמן להתקשר לשירות הלקוחות ולבקש הסברים
אם אתם רוצים שאסתכל על החשבונות ואבדוק מהניסיון שלי, אשמח אבל לא כאן
שלחו לי מייל ל- tehila800800 בג'ימייל

• הוסף לסימניות
זה בגלל שלא היתה קריאת מונה אלא בהערכה, וכשקראו את המונה וחילקו ל2 התברר שבפועל השמשתם יותר.

בזק אנרג'י שלחה ללקוחות רבים חשבונות חשמל מנופחים​

לקוח ספקית החשמל הפרטית מספר על זינוק בחשבון החשמל מ-600 שקל ל-2,000 שקל במרץ, ולקוחות נוספים מספרים על חשבוניות של אלפי שקלים ושעות של המתנה לנציג שירות. בעקבות התלונות, החברה הוציאה הודעת הבהרה ומסרה: "בשל תקלה הופקו חשבוניות שגויות, לא בוצע חיוב בפועל"
תקלה בבזק אנרג'י גרמה לעוגמת נפש לאלפי לקוחות, שקיבלו חשבוניות עם חיובים שגויים של אלפי ‏שקלים. לקוחות חברת החשמל הפרטית מספרים גם על המתנה ממושכת מאוד בשירות הלקוחות, ‏בעקבות קבלת החשבוניות המנופחות. ‏בשעה האחרונה הוציאה החברה הודעה ללקוחות, שבה היא מתנצלת בפני הלקוחות ומבהירה כי תבטל את החשבוניות השגויות ותשלח להם חשבוניות חדשות.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

בזק אנרג'י שלחה ללקוחות רבים חשבונות חשמל מנופחים​

לקוח ספקית החשמל הפרטית מספר על זינוק בחשבון החשמל מ-600 שקל ל-2,000 שקל במרץ, ולקוחות נוספים מספרים על חשבוניות של אלפי שקלים ושעות של המתנה לנציג שירות. בעקבות התלונות, החברה הוציאה הודעת הבהרה ומסרה: "בשל תקלה הופקו חשבוניות שגויות, לא בוצע חיוב בפועל"
תקלה בבזק אנרג'י גרמה לעוגמת נפש לאלפי לקוחות, שקיבלו חשבוניות עם חיובים שגויים של אלפי ‏שקלים. לקוחות חברת החשמל הפרטית מספרים גם על המתנה ממושכת מאוד בשירות הלקוחות, ‏בעקבות קבלת החשבוניות המנופחות. ‏בשעה האחרונה הוציאה החברה הודעה ללקוחות, שבה היא מתנצלת בפני הלקוחות ומבהירה כי תבטל את החשבוניות השגויות ותשלח להם חשבוניות חדשות.
אני גם קיבלתי הודעה

בוואטסאפ

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה