קורונה חשבון טלפון מנופח עקב הלימוד מרחוק

• הוסף לסימניות
לא מובן למה את משלמת כ"כ הרבה
אני משלם לתשתית + ספק [019] = 80 ש"ח
והקו טלפון של נטויזן עולה 35 ש"ח

80 זה אכן זול מה 100 שאני משלמת. אבדוק למה זה
אבל זה לא הבדל גדול מדי.
ואני משלמת 55 על חבילת מדברים ללא הגבלה.
35 - זה לחבילה זו? ??

טובי, זה תשלום לפרטנר. זה כולל את התשתית של בזק ?

• הוסף לסימניות
יש בנטוויז'ן אפשרות גם לחבילה הזו רק ב20 ש"ח, זה תלוי כמה לוחצים אותם.
בכל מקרה גם בלי לחץ זה עולה 35 כפי שמפורסם באתר שלהם אדום על גבי לבן.

ולצורך קו הטלפון שלהם לא צריך ספק, ומספיק רק תשתית של בזק לבד או דרך נטוויז'ן שוק סיטונאי, לא עולה יותר מ80 ש"ח.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מה ההבדל בין בזק שהזיכוי הוא מתחילת אפריל, לשאר החברות שהזיכוי הוא רק מסוף אפריל?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מה ההבדל בין בזק שהזיכוי הוא מתחילת אפריל, לשאר החברות שהזיכוי הוא רק מסוף אפריל?
התשובה היא כי הם קיבלו על עצמם מרצונם את המתווה של משרד התקשורת, משא"כ שאר החברות שקיבלו בע"כ ולכן זה רק מזמן הפרסום.

• הוסף לסימניות
ב"ה אצלנו, החיידר 'דאג' שלא יהיו לנו כפל הוצאות...
מצד אחר הוא המשיך לגבות כרגיל,
מצד שני כדי שלא יהיו עוד הוצאות על הטלפון, הוא ממש דאג שלא יהיו שיעורים כמעת, כך לא יוכבד הנטל על ההורים...

• הוסף לסימניות
אני מנסה להבין - מה החוק אומר?
אני בבזק והחשבון האחרון עומד על 220 ש"ח
יש לי חבילה של 1500 דק.
אני יכולה להזדכות??

• הוסף לסימניות
יש טבלה מאד פשוטה כמה עולה הדקות.

תבדקו בחשבונית כמה דק' דיברתם ותבדקו בטבלה האם זה תואם או לא.

בכל מקרה אם חשבונית של חודשיים היא 220, זה נראה בסדר גמור היות ורק החבילה עצמה עולה 190 ש"ח.

• הוסף לסימניות
אז תפנו לבזק, עלות החבילה כיום ללקוחות שמצטרפים או מחדשים תכנית, היא 79 ש"ח + 5 ש"ח תא קולי ושיחה מזוהה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה