עזרה חשבון מייל נחסם ממש דחוףףףף

• הוסף לסימניות
היי
נחסם לי מייל חשוב ממש ואין לי איך לפתוח...
אני מנסה להכנס ואין לי סיסמה אז שלחתי סיסמה למייל אחר ואז הוא רוצה SMS אני רושמת טלפון עם SMS, טלפון שלא רשום בהגדרות של המייל ואז הוא רושם שזה לא בהגדרות של המייל
משהו יכול לעזור לי דחוףףףףף!!
תודה

• הוסף לסימניות
כדאי לנסות בכניסת למייל
דרך שחכתי סיסמה
ואז נותן אפשרות לתת את הסיסמה האחרונה שזכור
בהצלחה

• הוסף לסימניות
האם רשמת מייל אחר בהתראה
מה זה אומר?
כדאי לנסות בכניסת למייל
דרך שחכתי סיסמה
ואז נותן אפשרות לתת את הסיסמה האחרונה שזכור
בהצלחה
זה לא עוזר
אני שלחתי למייל אחר אפשרות של סיסמה זמנית
אבל אז זה שולח אותי לSMS אז שמנו מספר עם SMS והוא לא נותן
משהו יכול לעזור לי??
זה ממש דחוףףףף!!!!

• הוסף לסימניות
פעם שמעתי שאפשר לשים מספר מתושב חו"ל
אני התקשרתי לחברה באמריקה, וזה אכן עבד!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש בגוגל אפשרות לבקשת עזרה, שם אפשר לשאול מה לעשות.

• הוסף לסימניות
כמו כן יש אפשרות לאס אם אס חד פעמי, חינם או בתשלום סימלי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה