דרוש מידע חשבון מים בדירה מחולקת

• הוסף לסימניות
אנחנו גרים בדירת שכירות מחולקת ל-2 דירות, אך הדירה רשמוה על שמינו כדי שנוציא הנחה בארנונה.
למעשה מה שקורה בחשבון הים הוא שכמובן אנחנו עוברים את התעריף הנמוך כיון שלמעשה אנחנו 5 דיירים אך רשומים רק 3.
האם אפשר לעדכן בחברת הגיחון שאנחנו 5 נפשות בדירה,
בצורה שזה לא ישפיע על ההנחה בארנונה? כלומר שלא יגידו שצריך להביא גם את כל המסמכים של השכנים כדי לקבל הנחה?

• הוסף לסימניות
צילום תז של 5 נפשות עם כתובת מעודכנת בספח -מספיק

מה הכוונה?
אנחנו 2 משפחות נפרדות. אך הדירה רשומה רק על משפחה אחת, ואני שואלת אם יש אפשרות לעדכן שאנחנו 5 נפשות בדירה, בלי שזה ישפיע על הארנונה שרשומה רק על שמינו. אני לא רוצה שבארנונה יבקשו ממני תלושים של הדיירים הנוספים

• הוסף לסימניות
אנחנו 2 משפחות נפרדות. אך הדירה רשומה רק על משפחה אחת, ואני שואלת אם יש אפשרות לעדכן שאנחנו 5 נפשות בדירה, בלי שזה ישפיע על הארנונה שרשומה רק על שמינו. אני לא רוצה שבארנונה יבקשו ממני תלושים של הדיירים הנוספים
בגיחון אפשר 2 משפחות,מנסיון(ירושלים) ואין קשר לארנונה
משפחה א-מים משפחה ב'-ארנונה
בארנונה לא מעודכנים במס' נפשות המופיע בגיחון
תתנו רק תלושים שלכם עם מס' נפשות שלכם.

• הוסף לסימניות
בגיחון אפשר 2 משפחות,מנסיון(ירושלים) ואין קשר לארנונה
משפחה א-מים משפחה ב'-ארנונה
בארנונה לא מעודכנים במס' נפשות המופיע בגיחון
תתנו רק תלושים שלכם עם מס' נפשות שלכם.
כלומר אין סנכרון בין הגיחון והארנונה?

• הוסף לסימניות
משהו חדש: הגיחון התחיל להיות מסונכרן עם רשות האוכלוסין,
אני רשום מחוץ לעיר אבל גר בפועל בירושלים וחשבון מים שלי בהגיחון פתאום כתוב שהתקבל עדכון ע''י רשות האוכלוסין שאני לא גר בעיר,
זה משהו חדש,
מה ניתן לעשות כדי שאני יוכל לקבל הנחה במים ולהוסיף את הנפשות שלי בחזרה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה