כללי חשבון נוסף

• הוסף לסימניות
אני רוצה שכל ההודעות מהגימייל שלי יכנסו לאאוטלוק,
בעבר מצאתי כאן בפורום אשכול של חיים דיקמן שכותב בדיוק איך לעשות את זה,
השתבש לי משהו בחיפוש בפורום, ואני לא מצליח למצוא את זה
אם משהו יוכל להביא לי קישור או לכתוב לי איך אודה לו מאוד
תודה רבה

• הוסף לסימניות
לאחרונה עשיתי את זה, לא זוכרת בדיוק, ההגדרה נהיתה אוטומטית, בחרתי POP3 לסוג החשבון.
כרגע עשיתי את זה לחשבון נוסף, וזה ממש היה אוטומטי, רק להקליד את השם, הדואר וסיסמה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה
עשיתי ככה, יצא מעולה

• הוסף לסימניות
איפה יש התקנה לגוגל טוק, (גם את זה לא הצלחתי לחפש)
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני חסום,
יש כאן בפורום, משהו יודע?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גילה;659166:
לאחרונה עשיתי את זה, לא זוכרת בדיוק, ההגדרה נהיתה אוטומטית, בחרתי POP3 לסוג החשבון.
כרגע עשיתי את זה לחשבון נוסף, וזה ממש היה אוטומטי, רק להקליד את השם, הדואר וסיסמה.

גם אני עשיתי כנ"ל, אבל איך אני רואה עכשיו באאוטלוק את ההודעות שיש לי בג'ימייל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hilav;659362:
גם אני עשיתי כנ"ל, אבל איך אני רואה עכשיו באאוטלוק את ההודעות שיש לי בג'ימייל?
שלח/קבל, הכל נכנס אוטומטי לאאוטלוק

• הוסף לסימניות
ניתן לקרוא שם לכל חשבון
בכיף אני יסביר לך את זה באישי.....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תוסס;659893:
ניתן לקרוא שם לכל חשבון
בכיף אני יסביר לך את זה באישי.....
בנושא הזה כבר הסתדרתי,
אולי אתה מחפש לי את ההתקנה של גוגל טוק, כאן בפורום (לא קישור לגוגל)

• הוסף לסימניות
שמתי חשבון באאוטלוק, ועכשו הוספתי עוד אחד, אבל זה לא מפריד לי אותם, אלא שניהם ביחד מעורבבים.
כך זה צריך להיות? א"א להפריד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גילה;660161:
שמתי חשבון באאוטלוק, ועכשו הוספתי עוד אחד, אבל זה לא מפריד לי אותם, אלא שניהם ביחד מעורבבים.
כך זה צריך להיות? א"א להפריד?
איך להפריד, שמה יראו ?
כל הרעיון שזה נכנס למקום אחד, ולא צריך לפתוח 5 תוכנות יחד !

• הוסף לסימניות
שהכל יהיה באאוטלוק, אבל שאני אבחר חשבון, ואראה רק את הדואר שלו. (נגיד שיש 2 משתמשים על מחשב אחד)
בצורה כזאת - אני רואה את הדואר הנכנס של 2 החשבונות ביחד, ואני גם לא יודעת מאיזה חשבון הוא שולח...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולד;659364:
שלח/קבל, הכל נכנס אוטומטי לאאוטלוק

...בכל זאת,
icon9.gif
אבל עדיין לא השתנה כלום, אני רואה רק את ההודעות של החשבון הראשון, בלי ההודעות של הג'ימייל שהוספתי, למה?

• הוסף לסימניות
ומענין לענין באותו ענין,
איך אני מעברה אנשי קשר בג'מייל אחד לשני,
וכן איך אני מגדירה שכל ההודעות שמגיעות לג'ימייל אחד, יגיעו גם לשני?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה