עזרה חשבון סטודנט באדובי

• הוסף לסימניות
היי,
למישהו יש חשבון סטודנט בקריאטיב קלאוד?
אשמח לדעת פרטים, אילו דברים הם מצריכים ע"מ להוכיח שאני סטודנט.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
כשהצטרפתי פעם ראשונה לקריאטיב קלאוד - ציינתי של סטודנט ולא בקשו ממני שום אישור או הוכחה.
לאחרונה קבלתי מהם עדכון שעברו כבר שנתיים והתעריף יעודכן לתעריף רגיל, התכתבתי איתם בצ'אט, ובקשתי מהם שימשיכו במחיר הקודם, ואישרו לי.
שמעתי מעוד שהתכתבו איתם ואישרו להם - שוה לנסות!

• הוסף לסימניות
הם לא מבקשים כלום אבל מוגבל לשנתים נראה.גם אני ביקשתי בהתכתבות הנחה ותמיד נתנו לי מאוד זול.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

אני כמה שנים טובות נמצאת בנטפרי ועובדת בתוכנות אדובי
מורידה תמונות מ
https://stock.adobe.com/il
ומשתמשת בפונטים מ https://fonts.adobe.com/

האיטיות רבה ויש המון בעיות בבדיקת התמונות, בפונטים שלא נקלטים בתוכנה וכו'
אבל לאחרונה זה נהפך לבלתי נסבל

אשמח לדעת אם יש עוד שחווים את זה
והאם יש מה לעשות חוץ מלפתוח פניה בנטפרי כל שני וחמישי?
זה בלתי אפשרי לעבוד ככה
0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה